cacanin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.11.2006
- Poena
- 440
10 blokova, cpu only @650Mhash/s
:thumbup:
10 blokova, cpu only @650Mhash/s
cudaminer -a keccak -d 0 -H 2 -C 2 -m 1 -l K1024x32 -L 256 -i 0 -o stratum+tcp://max.smalltimeminer.com:3355 -u username.worker -p workerpassword
pause
inace karta moze da pravi i 150 000 khash kad dignem klok za gpu...
imas dva puta parametar Lmoj bat fajl
cudaminer -a keccak -L 256 -l K1024x32 -i 0 -C 1 -m 1 -H 1 -s 10 -L 256 -o stratum+tcp://maxpool.1gh.com:17333 -u wallet -p x
pause
ja sam sad naMora li prvo da se registruje na kom poolu i može li neki link ako mora? Lel' ovaj "x" predstavlja password sa tog poola? Ja sam dva walleta skinuo, ni jedan ne može da se sinhronizuje. Ovaj koji može da se skine sa maxpool.1gh.com uopšte nema exe fajl u sebi... U čemu je fora, gde je koska?
ne znam mogu da vidim ako radi invite sistem da ti posaljem pozivnicuJa sam se registrovao pre neki dan na ovaj smalltimeminer, ali ne pušta, ne znam da li su pukli. Izbacuje da su mi username ili password netačni kada pokušam da se logujem, a za nove je zatvoren. Kontam da je tamo trebalo da podesim workera, ili šta već...
PoolsHvala Vlax, anyway. Ubacio sam sve moguće nodove koje sam pronašao i konačno se sinhronizuje wallet. Skinuo sam cuda miner, samo mi se čini da mi nedostaju neke informacije za onaj bat fajl. Valjda workeri, paswordi, šta li... Mora li da se ima neki nalog na nekom poolu i kako pronalaziš te maxcoin pool-ove?
Ja sam na http://max.smalltimeminer.com i mogu reci prvi pool da radi normalnoInace cepa ovaj ATI 5850 sa 170 Mh/s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari