Dragan1985
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.10.2005
- Poena
- 319
Kolika je maksimalna (da ne crkne nesto
) temperatura chipseta?
Pa.....dok ne crkneDragan1985 je napisao(la):Kolika je maksimalna (da ne crkne nesto) temperatura chipseta?
"ne lupaj gluposti"?Frivolno do daske..nema shta...alex303 je napisao(la):Sorry Ji 4Tze uleteo si dok sam pisao poruku. Ovo gore je namenjeno Dark Sideu.
Ajmo sada svi lagano u off, kako moderatori mogu da pricaju sta hoce, a useri ne smeju ni da pisnu... Pa onda samovolja moderatora, nekulturni useri... OMG!DARK SIDE je napisao(la):shta umishljash da si?Moderator?
dr.Tiristor je napisao(la):Ajmo sada svi lagano u off, kako moderatori mogu da pricaju sta hoce, a useri ne smeju ni da pisnu... Pa onda samovolja moderatora, nekulturni useri... OMG!
Manite se prepucavanja
[topic]Inace, meni je cipset uvek hladniji par stepeni od proca, a to je mozda i od prasine na kuleru
Ne kontam sto se toliko tripujete na te masine. I na temp? Mislim, jako je vazno da li ce da radi na 30 ili na 40 stepeni.
Upoznao sam skoro lika, bio kod njega, trebao sam da uzmem njegovu masinu... Kaze sve radi, ali treba da se promeni kuler na procu, skripi. Reko kako skripi, kaze, otkud znam skripi vec dve godine ako ne i vise. I otvorim ja kuciste, a kuler na izdisaju. Temp u biosu 58-60 stepeni. EJ BRE DVE godine. I radi. Poznati reso popularno zvani Duron na 750MHz. Promenuo kuler i eno ga radi i dan danas kao satic, na 42-45 stepeni. Sta ces, vertikalno napajanje, provetravanje mikakvo. Ali radi i dalje u tome je poenta, tako da....[/topic]
R_U_S je napisao(la):Pa.....dok ne crkne:smoke:
OK, no problemo, jedan moj ortak radi u štampariji, imaju extra cene, napravićemo bum na tržištu ,) , a ti počni da praviš screen saver.zendraqla je napisao(la):Extra je definicija. Ajde stavimo patent na nju. Ja cu ti biti partner i pocnemo sa nalepnicama, screen saverima, mouse padovima i tako. Samo je nebo granica :d
Dobro de, to je "psihološka" temperatura. Znam da je viša, ali na dodir cooler na NF4 nije vreo. Znam kako izgleda 65°C (eh, stari dobri 1700+ palomino, još uvek šljaka kao sat, odšrafljen na 1700MHz i radi na 65°C jedno 2 godine, ako ne i više), stvarno je gadno držati prst na cooleru duže od par sekundni.Ji 4Tze je napisao(la):jos kad bi to bila temperatura chipseta :beat:
R_U_S je napisao(la):OK, no problemo, jedan moj ortak radi u štampariji, imaju extra cene, napravićemo bum na tržištu ,) , a ti počni da praviš screen saver.
Stvarno ću ovo odštampati i zalepiti na vrata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari