Šta je novo?

Max Payne 3

Veze ovo nema sa Max Payne-om.... Osim muzike na pocetku i na kraju trailera. Prvi i drugi deo... Epic!

Mene ovo jako podseca na Man on fire :trust:

ju, ju, sa te sad hejteri da hejtuju :p

ovo izgleda jako dobro...ako i naracija/prica bude bila vrhunska kao sto je to bio slucaj u prva dva dela bice ovo vrh

ju, ju, sa te sad hejteri da hejtuju :p
yup, bitches will all ways be bitchin' . Sad ce neko kaze nije pravi Max, nema stripovanih cut scena i sl...

Inace, mislim da je dinamicka animacija sledeca prava nex gen stvar koja ce poceti da se forsira, pored fizike. Jako mi se svidela i u Unchartedu. Suma sumarum i euforija se dobro pokazala ...al' do neke sledece iteracije...

E da, RS je definitivno do sada nejlovao, manje vise, sve sto je izbacio, realno gta4, la noire, RDR, sada i Max, kako raznolikoscu , tako i zanimljivoscu. Svako je sigurno mogao da se nadje bar u jednoj od pomenutih igara, tako da pocinju da budu jedan od mojih omiljenih developera, pored Naughty Doga. Optimizacija je jedina zamerka....

Poslednja izmena:
Ne mogu da prokužim da li je ono tech iz LA Noire u trejleru ili mnogo dobar lip sync?

Bice ovo najbolja akcija jos od pvog Pejna! :)

Euphoria endzin je nesto najbolje u video igrama u poslednjih par godina. Prava je steta sto ga nema u vise igara.

Poslednja izmena:
Kakve igre radi Rockstar u poslednje vreme, stvarno svaka cast. LA Noire je sa tehnicke strane kompletno sabio, prvenstveno na animaciju mislim. MAx Payne 3 izgleda jos bolje cini mi se, animacija likova je apsolutni vrh u video igrama. Sad me bas svrbi da vidim kakav ce GTA V da bude, kad ove dve igre sa tehnicke strane kidaju.

PC verzija pomerena za 1 jun...

Poslednja izmena:
Izgleda fantasticno igra.

koliko je ovo pouzdano :
Core 2 Quad Q6400 2.13GHz
Phenom 9600B Quad-Core

GeForce GTS 450
Radeon HD 5770 512MB

Login
4 GB

Win 7 64
DX 9
9 GB

ovo deluje smesno sto se zahtevnosti tice :-D, ps samo DX9?

Poslednja izmena:
Kako su krenuli sa rokovima, ne bi me cudilo da trojku izbace na desetogodisnjicu dvojke.

Pa bolje da urade kako treba , nego da nam bace neko smece i stari fanovi ih se odreknu a novi napljuju.

One slike od pre godinu plus dana su izlgedale tako jadno, ali ovo uzivo obecava... samo mi se nikako ne svidja kao celavac. Samo da nebude repetitivan smor kao onaj Strangelhold sto sam igrao poslednji na ovaj slowtime/bullettime fazon.

Sumnjam da ce jos 1,5 godina odlagati. Ako se ja dobro secam dvojka je izasla negde u jesen 2003. godine.

I ovo je jedan od naslova od kojeg se previse ocekuje, tako da podbacivanje je sasvim sigurno, samo je pitanje u kojoj meri za nasa shvatanja.

TT

Ja mislim da prica i vizuelno (dizajn nivo, izbor lokacija, karakteri) su najveći kandidati za podbačaj :d i ofc sys zahtevi na sve max.

Ko voli brazilske akcione filmove voleće i Max Payne 3. Ko žali za MP2 njemu će smetati to ali će ga napucavanje držati uz igru. Meni je baš super promena okruženja i atmosfere pa i glavnog lika.

Nema šanse da omane, Rockstar ne pravi loše igre.

Ali da će biti brutalno zahtevna, to sam siguran.

Ko voli brazilske akcione filmove voleće i Max Payne 3. Ko žali za MP2 njemu će smetati to ali će ga napucavanje držati uz igru. Meni je baš super promena okruženja i atmosfere pa i glavnog lika.

Nema šanse da omane, Rockstar ne pravi loše igre.

Ali da će biti brutalno zahtevna, to sam siguran.

Upravo tako, iako mi se nedopada šreviše ova promena i vesele boje, znam da će na kraju Rockstar napraviti igru vrednu igranja :)

Dobro je sto su promenili okruzenje. New York ume da bude dosadan kao nivo za igru (sto dokazuje i Crysis 2), a jos gore je kad pada sneg (kao u MP1).

Dobro je sto su promenili okruzenje. New York ume da bude dosadan kao nivo za igru (sto dokazuje i Crysis 2), a jos gore je kad pada sneg (kao u MP1).

lol... pa MAX PAYNE-a je upravo i cinila ta NOIR atmosfera u igri ! A ne sunce i pesak i gluposti..

A ni ne znas sta taj sneg i noc (koja je inace prisutna celo vremu u MP!) predstavljaju, tj. na sta asociraju :D

Nazad
Vrh Dno