Šta je novo?

Max Payne 3

Meni se svidja dres. A grafika je blago receno ocaj. Videcemo u igri.

Doesn't loos like Max Payne!
Not matter how much you turn and twist it.

I'm afraid it will be yet another GTA clone!
Need to remember my motto though: No Panic please!

Pa zapravo meni GTA4 deluje skroz ok sa graficke tacke gledista, mada nije ni blizu Crysis, ali ...
Ovo mi po screenovima vise lici na Resident Evil 5 sa grafikom podesenom na low. Odvratne texture. Ceka se final.

Max Payne: Noir Story, Bulettime galore, John Woo Gun Ballett, Mona Sax in leather!

Hope the Dev's will remember this.

Just don't panic, it will be good!:d

at_comic334.jpg

^ Super nema sta...

Ova igra ce biti blagi ocaj... Mozda ce se i preskociti...

Max Payne se nikad nece preskociti .... i ja jos verujem da ovo nece biti lose...... iako su slike deprimirajuce.

kakva god igra bila probacu je,cisto zbog starog Maxa....ali stvarno mi je tesko da poverujem da je neko onakvu atmosferu/pricu/lika gurnuo pod uzareno sunce,napucavanje izmedju palmi i da fura fazon celavog matorca....jos samo da mu omoguce da baca neke spellove i da se shapeshifuje i bice super....bre,majku mu,oba dela Maxa su se sa razlogom odvijala nocu jer ostavlja super utisak,koj ce nam ovakvo svetlo okruzenje

Momci, ajde da pričate o Lari Kroft pa da se žalite ako bi u sledećem izdanju bila matora i debela. To bih razumeo.
Ali da proglašavate da će igra biti očaj zato što Max ima stomak, bradu i što nije menjao tregerušu 15 dana to ne razumem. U čemu je vaš problem?

To nije Max Payne.
Izdavaci kazu da jeste, al ovo ima veze sa MP 1 i 2, ko Far Cry 2 sa Far Cry :).

Momci, ajde da pričate o Lari Kroft pa da se žalite ako bi u sledećem izdanju bila matora i debela. To bih razumeo.
Ali da proglašavate da će igra biti očaj zato što Max ima stomak, bradu i što nije menjao tregerušu 15 dana to ne razumem. U čemu je vaš problem?

tako je...ne treba sahranjivati igru pre vremena.
Meni je MP2 bio super za to vreme a najmanje sam primetio u njemu kako je Max izgledao bio obucen i sl. Igra je bila shooter a po fotkama to ce i ostati...Ne verujem da mogu bas toliko da z..ebu nema tu sta drasticno da se ske..a

um....a gde je ovde stripska naracija?vidim rockstar prica o svemu osim o tome
to je jedna od bitnih stvari koja je izdvajala Maxa od ostalih shootera....nije bas da nema sta drasticno da se skenja

um....a gde je ovde stripska naracija?vidim rockstar prica o svemu osim o tome
to je jedna od bitnih stvari koja je izdvajala Maxa od ostalih shootera....nije bas da nema sta drasticno da se skenja

pa ako je naracija vazna nekom u igri koja je shuter onda ce biti sta da se skenja...da budem iskren meni je u maxu bilo najvaznije napucavanje i taj horor element dok je naracija davali neki smek na atmosferi ali opet ako naracija ne bude na nivou pa...prezivecu vazno je da max dobro roka i da ima horora i da se ne pretvori sve u jurcanje po zgradama vec da ima malo i resavanja zagonetki...

A takodje, gde su neki shotovi sa bullet-time-om? Znate ono, bacanje u stranu i tako to...
Za prva dva Payne-a su su samo takve shotove i izbacivali!
Da nece da eliminisu BT?

A takodje, gde su neki shotovi sa bullet-time-om? Znate ono, bacanje u stranu i tako to...
Za prva dva Payne-a su su samo takve shotove i izbacivali!
Da nece da eliminisu BT?

e to bi vec bilo skenjavanje igre :d

Pa, mislim, ako su vec izbacili mantil, noir feeling, stripsku naraciju, handsome Max-u, neka izbace i to, i buckuris prva liga!

Očigledno da na nastavku radi deo ekipe (ako ne i cela) koji je radio na GTA4 za koji bi se takođe moglo reći da ne može bez peska i sunca... Ili ih je jednoličnost obojenja velike jabuke u GTA4 smorilo pa sada žele po svaku cenu da obnove garadivo iz GTA3 (San Andreas)... :D

Iskreno se nadam da će stripovi i naracija ostati i ovde, jer mi se nekako čini da je to poslednja stvar koja može da poveže nekako ovaj nastavak sa predhodna dva dela...

A što se grafike tiče, rekao bih da pojedinci ovde previše pikaju Crysis, pa im onda sve ostalo izgleda jadno... Istina je da su ove slike iz beta verzije previše vividne u boji, pojedine teksture nekako previše zamućene, ali recimo meni se dopada kako je odrađen Maxov model (anatomski izgled modela, a ne to što izgleda skoro ko Luis, nosi pocepane čarape i ostalo), ali ljudi treba ipak sačekati još malo... Ovo je sve još uvek samo beta...

Poslednja izmena:
Ocigledno je jedino da NE RADI ekipa koja je radila GTA 4, a koji engine koriste itd je vec druga stvar :)

Da, GTA ekipa valjda radi Agent-a.

Poslednja izmena:
Ocigledno je jedino da NE RADI ekipa koja je radila GTA 4, a koji engine koriste itd je vec druga stvar :)

Ok, možda ste u pravu, nisam još pogledao detaljnije to, ali koncept art je radio isti čovek, a to je jako bitna stvar... A ako je i na modelima radio isti čovek (a to je moguće) onda ne čudi odakle ovakav utisak...

samo da ne lici na GTA :S:

Unofficial teaser...

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/O0vnwtwsXWc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/O0vnwtwsXWc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Jak im teaser :p

lolz.....stvarno,mogu da se obrisu njime :D
winter 2009? kao jos mesec dana fore?

Ovaj je odličan :)

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/E8x1Gw6ZOkQ&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/E8x1Gw6ZOkQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Ovaj je odličan :)

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/E8x1Gw6ZOkQ&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/E8x1Gw6ZOkQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

e ovo me odusevilo xD

Vrh Dno