moto tomo
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.01.2005
- Poena
- 620
За све љубитеље Max Payne-а погледајте :wave:
Upravo tako, Max Payne je igra, i igra treba da ostane, ako mi se k.nja ima da k.njam jer tome i sluzi forum, nisam rekao "ko uopste gleda ovo" vec tvrdim da ce film biti sr.anje jer nema sadrzaja, zaplet je banalan, u igri ucestvujes u pucanju a ovde samo gledas i to nema nikakvog smisla. A i necu ga gledati...
Si ti gledao Shoot'em Up?Ovaj film ce biti krs, provereno. Mislim, sta cemo gledati, sat ipo rostiljanja i bullet time-a?
To je najbolji deo filma, posebno ako sebe smatraš gejmerom i mislim da bi svaki film napravljen po igri trebalo da "ispoštuje" na takav ili sličan način medij sa kojeg ideja potiče.Nijedan film nije bio dobar kao igra po kojoj je nastao. Doom?
Haha,to je ochaj...pogotovo onaj deo pred kraj kad izgleda kao FPS... strasno.
Si ti gledao Shoot'em Up?
Ja ne razumem sto stalno neko mora da k.nja, brate pa max payne je pucacina i nista drugo i jedino to mozes videti u fulmu i poneku dobru ribu , tako da ako ti se ne gleda nemoj i cao , a ne uvek neko ima neki komentar tipa ovo je djubre, ne valja , ko uopste gleda ovo .
Ali vidim da su scenaristi nešto petljali ovde, ubacivali nešto natprirodno, pravili *****rije. Š
Po svakoj igri moze da se snimi film, a film gde glavnom junaku ubijaju porodicu pa se on sveti je vec snimljen...jedno milion puta :d
3. Realnost? Kakvi su ono demoni, leteci stvorovi i ostala ******!
Smara me Marky Mark kao glumac. (ko se seca da je covek bio neuspesan reper krajem/pocetkom 80ih 90ih):d
Ovaj glumac bi bio idealan za Max Payn-a. David Boreanaz (ko je gledao Buffy:vampire Slayer ili Bones) zna o cemu pricam.
Covek je isti Max
Ako nekog zanima evo Mark Wahlberg iz mladjih dana :d
http://www.youtube.com/watch?v=UnzgNAzquCw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari