Šta je novo?

Max Payne - 1 international trailer

Ovaj film ce biti krs, provereno. Mislim, sta cemo gledati, sat ipo rostiljanja i bullet time-a? Jel ono andjeo na kraju trejlera??? WTF???

Ja ne razumem sto stalno neko mora da k.nja, brate pa max payne je pucacina i nista drugo i jedino to mozes videti u fulmu i poneku dobru ribu , tako da ako ti se ne gleda nemoj i cao , a ne uvek neko ima neki komentar tipa ovo je djubre, ne valja , ko uopste gleda ovo .

Upravo tako, Max Payne je igra, i igra treba da ostane, ako mi se k.nja ima da k.njam jer tome i sluzi forum, nisam rekao "ko uopste gleda ovo" vec tvrdim da ce film biti sr.anje jer nema sadrzaja, zaplet je banalan, u igri ucestvujes u pucanju a ovde samo gledas i to nema nikakvog smisla. A i necu ga gledati...

Upravo tako, Max Payne je igra, i igra treba da ostane, ako mi se k.nja ima da k.njam jer tome i sluzi forum, nisam rekao "ko uopste gleda ovo" vec tvrdim da ce film biti sr.anje jer nema sadrzaja, zaplet je banalan, u igri ucestvujes u pucanju a ovde samo gledas i to nema nikakvog smisla. A i necu ga gledati...

Andjeo na kraju trailera je verovatno halucinacija pod dejstvom Valkirye droge. Prica je i vise nego dovoljna da se na njoj bazira film, fantastican film. Uvek se moze rasplesti neka prica koja ima veze sa glavnom temom. Ne volim akcione filmove ali mislim da ce ovo biti jedan odlican noir-action flick, a noira nam bas nedostaje u ponudi.

Uh, meni se bas svidja kako je uradjen trejler, muzika je fenomenalna i potpuno se uklapa u atmosferu.

Nijedan film nije bio dobar kao igra po kojoj je nastao. Doom?
Haha,to je ochaj...pogotovo onaj deo pred kraj kad izgleda kao FPS... strasno.

Tomb Raider - fancy smaranje na fazon James Bonda...bar mene podsecja na to.
Hitman nisam ni gledao,al predpostavljam da je glupost.
RE takodje...
Silent Hill je interesantan,al opet ne moze da se poredi sa igrom.
Mortal kombat je jedini film koji mi se svidja,ali samo prvi deo...ostali su bzv,mada nisam siguran je li film napravljen po igrici,ili igrica po filmu. Valjda film po igrici,el tako?

Obrnuto,igra po filmu - kako koja.
AVP je odlican npr... Scarface je ubi boze.Ne mogu trenutno da se setim jos neke igre....

jao, jedva cekam da izadje film....

igrica je extraw, i stvarno ima dosta materijala da se odradi dobar film (bar po mom ukusu :) )

e, sad, kakav ce film na kraju ispasti ne zavisi od igrice, nego od ljudi koji budu radili (tj. vec rade) ovaj film, zar ne? tako da nagadjanja da li ce biti dobar ili ne nisu bas logicna....

jedino nam ostaje da cekamo

Nijedan film nije bio dobar kao igra po kojoj je nastao. Doom?
Haha,to je ochaj...pogotovo onaj deo pred kraj kad izgleda kao FPS... strasno.
To je najbolji deo filma, posebno ako sebe smatraš gejmerom i mislim da bi svaki film napravljen po igri trebalo da "ispoštuje" na takav ili sličan način medij sa kojeg ideja potiče.

A da kompletno dobrog filma po igri nema, slažem se.

Max Payne trejler deluje ok, ali svaki trejler deluje ok.

Čeka se Uwe Boll's FarCry :d

No,naprotiw,meni izgleda jako smeshno... kao neki neuspeli pokushaj nechega....:S:

mmmmmmmmm Mona Sax :D

Prilozi

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    16.2 KB · Pregleda: 198
Si ti gledao Shoot'em Up?

Nisam...

Najvise me smara ovaj Walhberg i njegova child faca...
mark-wahlberg-plastic-surgery-no.jpg

Max treba da bude ovakav:
2248.jpg

:d

Bez zezanja, meni ovaj prsluk bas lici na Max-a :)

Ja ne razumem sto stalno neko mora da k.nja, brate pa max payne je pucacina i nista drugo i jedino to mozes videti u fulmu i poneku dobru ribu , tako da ako ti se ne gleda nemoj i cao , a ne uvek neko ima neki komentar tipa ovo je djubre, ne valja , ko uopste gleda ovo .

Potpisujem ovo, stvarno smara toliko kukanje i plljuvanje. Kao da svi jedva čekaju da ocrne nekoga i nešto i da plaču kako nešto ne valja. :-/

Ja mislim da će ovo da bude super akcija, onako.. lako štivo za odmaranje vijuga ;) Sem toga, Max Payne je imao super priču i odličnu atmosferu koja lako može da se prenese na neki akcioni film.

Poslednja izmena:
Ako po igri Max Payne ne može da se snimi dobar film, po kojoj onda može?

Ali vidim da su scenaristi nešto petljali ovde, ubacivali nešto natprirodno, pravili *****rije. Što ljudi koji hoće da prave film po igri ne odigraju prvo igru? Režiser koji je radio Silent Hill je bio veliki fan igre, što se odmah videlo u filmu.

Po svakoj igri moze da se snimi film, a film gde glavnom junaku ubijaju porodicu pa se on sveti je vec snimljen...jedno milion puta :d

Smara me Marky Mark kao glumac. (ko se seca da je covek bio neuspesan reper krajem/pocetkom 80ih 90ih):d
Inace Max Payne sudeci po trejleru ce biti solidan film.
Inace ko ne zna Monu Sax glumi Jackie (Mila Kunis) iz Veselih 70'ih

Poslednja izmena:
Ipak je to Max Payne..:D

Nikad kopija ne moze ispasti kao original. Ako se film radi po Igrici nije to to,PA STA!!!

Filmovi radjeni po knjigama su losiji od knjiga, pa opet garantijem da je Vecina vas koji tvrdite , to je kopija-to je s.anj, gledala film Da vincijev kod i rekla da je extra, iako je knjiga bolja.
I naravno da ne mozes da razvuces radnju filma, na trajanje jedne knjige ili igrice. Koliko ti je vremena potrebno da procitas jednju knjigu od 400 strana, meni oko 5-6 sati, nekom manje nekom više. Da bi snimio materijala dovoljno da se napravi film od 5-6 sati, da li ste svesni koliko je to sati snimanja???

Ja cu pogledati film, pa sa stanovista filma, ako mi se svidja hvalicu ga, a ako ne kudicu ga, ali ga necu porediti sa igricom.

samo da ne bude uwe.
tom liku treba poslati lomacu, pa nek se lozi...

1. Glavni lik? Detinajsta faca, smesan, pravi mali kancelarijski pacov, k'o neki bankar.
2. Mona? Cak ni ne lici.
3. Realnost? Kakvi su ono demoni, leteci stvorovi i ostala ******!

Stavrno ne bi bilo lose da su odigrali igru pre nego sto su uzeli da snimaju film. :smash:

Poslednja izmena:
3. Realnost? Kakvi su ono demoni, leteci stvorovi i ostala ******!

Pitao bi se covek da li ste vi uopste igrali igru a ne ovi sto prave film... :) To su ocigledno halucinacije od Valkyr droge, secate se beba u onim paklenim lavirintima i usporavanja vremena?

max payne po mom ukus bi trebao da glumi Mickey Rourke,ali naravno iz mladjih dana..ali sta sad kao sto bi i za hitman-a po meni bio idealan Jason Statham...

Smara me Marky Mark kao glumac. (ko se seca da je covek bio neuspesan reper krajem/pocetkom 80ih 90ih):d

Nije bio neuspešan, ali mu je karijera bila veoma kratka :d
Good Vibration je baš ok pesma, a tu su i Happy People kao jedna od boljih pesama tog vremena (što se Marka Wahlberga aka Marky Mark-a tiče).

Ovaj film ce biti propast ako onaj lik bude glumio Maxa, strasno, pa toliko glumaca ima a oni nasli drugorazrednog lika, ne vjerujem, majke mi!

Ko je gledao Buffy slozice se da je James Marsters(SPike) fenomenalan glumac i da bi on po meni cak trebao da glumi u nekom takvom dark action filmu...(covek zna da glumi pored toga sto ima izmucenu facu)

BTW Angel je skroz OK (trenutno gledam) :)

Nazad
Vrh Dno