Stock
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.09.2018
- Poena
- 655
MAX APK Android:
MAX APK Android TV:
MAX APK Android TV:
Ja mislim da će preko Supernove od srednjeg paketa Super plan 3L sve to da ide do 4k rezolucije,bez reklame sa većim brojem preuzimanja filmova,serija ili rijalitija,pošto smo svi već pretplaćeni na svi HBO,Cinemax i Discovery HD kanali.Koja li će od ovih pretplata ići preko naših operatera, ako bude samo HD, biće baš korak unazad.
U neku ruku i jeste. Jer je AmazonFirestick dobio ažuriranje na Max aplikaciju. Veliki je problem bio da se nađe taćna verzija koja će sa Max procesa da vrati nazad na HBO Max i da to radi. Ljudi će ovde tražiti to rešenje. I ja sam ga sam ovde našao. Nije problem ni do Firesticka ni do HBO već izlaska MAX aplikacije. Ovo je moje mišljenje.skrenuo bih pažnju da ovo nije tema o HBO Max. svaka sledeća poruka koja nije u vezi MAX-a biće izbrisana. hvala na razumevanju
Ja instalirao APK na TV i uz VPN radi lepo, naravno samo engleski/španski titlovi...
Aplikacija je bolja u odnosu na stariju HBO MAX, najveća razlika je u količini 4K sadržaja
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne, za sada samo USADa li prihvata prijavu sa našim podacima?
Ja instalirao APK na TV i uz VPN radi lepo, naravno samo engleski/španski titlovi...
Aplikacija je bolja u odnosu na stariju HBO MAX, najveća razlika je u količini 4K sadržaja![]()
Od Marvela su tu Columbia filmovi, uglavnom Spider-Man i Morbius. A tu je i ceo DCMislim da je ovo greska sa Marvelom i da treba DC da stoji tu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari