Bane® je napisao(la):Da nije leadtek izgoreo pokusavajuci coolbitsom da stigne gf2ti?
Bane® je napisao(la):Da nije leadtek izgoreo pokusavajuci coolbitsom da stigne gf2ti?
Ne nisam rekao da je do ledteka, nego do GF4mx da je sporiji od GF2tiAca je napisao(la):Sta fali Leadteku, meni sutra stizu GF2 TI sa 32MB DDR i tv out-om. Za male pare, odlicna kartica.
Alex je napisao(la):Jesi malo preterao ali ja mislim da su oni tu negde bar slabije cetvorke.
Amon_Ra je napisao(la):Gainward, Gainward i samo Gainward... ocemo Asus!![]()
Aca je napisao(la):Ja pak mislim da je GF3 Ti 200 jos uvek skupa i da trenutno nije dobra kupovina.![]()
Amon_Ra je napisao(la):Evo bas sada gledam oglas za Asus GF3 Ti200 Deluxe koji je oko 550 DM, bez poreza.Da li je to cena dosta pala ili se meni cini?
Aca je napisao(la):120-140$ to ti je u prevodu kod nas 200 eura ili 400 dem.![]()
![]()
notax je napisao(la):Al' si ga sracunao. 120$ je 120x2.32=280 DM ili 145 Eura.
Aca je napisao(la):Sinko mnogo si mator i jos vise naivan za svoje godine. Moze u Americi da bude i dva dolara, kakve to veze ima sa nasim trzistem. Ovde 280 dem i vise kosta GF2 TI, a GF3 TI nece toliko kostati ni za pola godine.
Amon_Ra je napisao(la):Evo bas sada gledam oglas za Asus GF3 Ti200 Deluxe koji je oko 550 DM, bez poreza.Da li je to cena dosta pala ili se meni cini?
Amon_Ra je napisao(la):Gainward, Gainward i samo Gainward... ocemo Asus!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari