Šta je novo?

Max izvini ali kada ces...

Broz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.09.2000
Poena
740
okaciti test gf4mx leadtek??? Izgoreo sam cekajuci:)

pozdrav komsija:wave;

Da nije leadtek izgoreo pokusavajuci coolbitsom da stigne gf2ti :)?

Bane® je napisao(la):

:D:D:D

P.S. Nove trzishne tendencije. Kako zamazati glupog kupca, i oteti mu pare !?!

test kasni jer je uleteo Gainward... Inace, rezultati te nece oduseviti ali mogu da kazem da je za ono sto Gainward nudi - a to je odlican kvalitet prikaza (poboljsano DXTC filtriranje i kompresija), brzi FSAA algoritmi.. itd... a niza cena!! Da, dobro ste procitali... bez pp.-a cena ove kartice (Gainward) bi trebalo da bude 270DM... Ako pogledamo interni, ATI-oliki TV-izlaz, bolju DVD podrsku, i pre svega brzu karticu (220/500).... Gainward je odlican izbor...

Aha, e hvala na odgovoru:) Ipak da mi to vidimo;)

:wave;

Bane® je napisao(la):

Sta fali Leadteku, meni sutra stizu GF2 TI sa 32MB DDR i tv out-om. Za male pare, odlicna kartica.

Aca je napisao(la):
Sta fali Leadteku, meni sutra stizu GF2 TI sa 32MB DDR i tv out-om. Za male pare, odlicna kartica.
Ne nisam rekao da je do ledteka, nego do GF4mx da je sporiji od GF2ti :)(naravno, malo sam preterao... da li sam? :))...

Jesi malo preterao ali ja mislim da su oni tu negde bar slabije cetvorke.

Alex je napisao(la):
Jesi malo preterao ali ja mislim da su oni tu negde bar slabije cetvorke.

GF4 MX je sa procesorom NV17 koji je izmedju GF2 (NV15)i GF3 (NV20), tako da sa SDRAM-om je otprilike kao GF2 sa DDR-om.
I dalje mislim da je najbolja kupovina GF3Ti200.

Ja pak mislim da je GF3 Ti 200 jos uvek skupa i da trenutno nije dobra kupovina. ;)

Gainward, Gainward i samo Gainward... ocemo Asus!:D

Aca je napisao(la):
Ja pak mislim da je GF3 Ti 200 jos uvek skupa i da trenutno nije dobra kupovina. ;)

Evo bas sada gledam oglas za Asus GF3 Ti200 Deluxe koji je oko 550 DM, bez poreza.Da li je to cena dosta pala ili se meni cini?

Pa trebalo bi da padne. Na zapadu je pala. Tamo Gainward kosta 149$, sto je fenomenalna cena za ono sto nudu taj gpu (na stranu sto to meni ne treba).
Mislim zivi se i sa gf2:)
A kolika je bila ranije cena - oooooo Amone Raaaaaa:D

PS osecam se kao de se obracam bozanstvu:D

Pa naravno Broz, i treba da se osecas kao da se obracas bozanstvu ;)

Ne znam kolika je pre cena bila, ali za taj Deluxe model i to kod firme Monitor nam govori da moze i mora da se nadje jos jeftinije - jer oni deru.

Muzzy neces pogresiti. Evo dva dana drndam ovaj Leadtek GF2 TI i mogu ti reci da je odlican. Slika kao zmaj, na crtu sa Asusom i Gainwardom, klok 275/480, moze i preko ali nema potrebe (4ns memorija). Za 250 dem nema bolje. ;)

Da li si imao priliku da probas Leadtek-ove modele iz GF3 serije?
Pustite tu GF2 seriju, prevazidjena je :D

Leadtek-ovi modeli su ludilo a i dobili su neke silne nagrade. Samo pazi imaju dva modela ti200 sa i bez hladnjaka na memoriji, a ovaj model sto ima hladnjake ima i dvi....

pozdrav bozanstvu;)

Amon_Ra je napisao(la):
Evo bas sada gledam oglas za Asus GF3 Ti200 Deluxe koji je oko 550 DM, bez poreza.Da li je to cena dosta pala ili se meni cini?

Gledao sam u USA-u cene. 120-140$ za GF3 Ti200.(D)

hrkk (D) hrkk

120-140$ to ti je u prevodu kod nas 200 eura ili 400 dem. :p :D

Max, Max....

Vidim ja nikako da odgovoris sve se nesto ustezes k`o mlada pred prvu bracnu noc:) Pa sto bre ne kazes da cuvas ekskluzivitet za Digital, vrazze jedan:D
Vidim ja na naslovnoj - gf4mx. Tako i treba prvo u novine pa onda na sajt inace pade traznja....

:wave;

Znas kako, uopste nije bilo do toga vec smo cekali da ubacimo i Gainward... Nije Peca bas toliko bogat pa da placa 100 testova mesecno... Da je tako, ja bih sada imao onog Pezoa 206.... ko je rekao 307???

Aca je napisao(la):
120-140$ to ti je u prevodu kod nas 200 eura ili 400 dem. :p :D

Al' si ga sracunao. 120$ je 120x2.32=280 DM ili 145 Eura.

Aca je figurativno rekao, mada nije daleko od istine FX

notax je napisao(la):
Al' si ga sracunao. 120$ je 120x2.32=280 DM ili 145 Eura.

Sinko mnogo si mator i jos vise naivan za svoje godine. Moze u Americi da bude i dva dolara, kakve to veze ima sa nasim trzistem. Ovde 280 dem i vise kosta GF2 TI, a GF3 TI nece toliko kostati ni za pola godine.

Aca je napisao(la):
Sinko mnogo si mator i jos vise naivan za svoje godine. Moze u Americi da bude i dva dolara, kakve to veze ima sa nasim trzistem. Ovde 280 dem i vise kosta GF2 TI, a GF3 TI nece toliko kostati ni za pola godine.

Rek'o, ti pretresas ceo forum, pa ces da vidis i neke druge postove, na kojima sam napisao da cu videti da nabavim GF3 Ti200, negde na leto, ako mi drugar Iz USA bude dolazio ovamo.

ha

Amon_Ra je napisao(la):

cena je brooka...mislim da je u Dire*ct linku nekih 100 dm jeftinija...necu da vas slazem

Amon_Ra je napisao(la):
Gainward, Gainward i samo Gainward... ocemo Asus!:D

ahhhh...Taj ASUS...Bas sam gledao neke cenovnike u inostranstvu: ovi uvoznici kod nas (kakvi su govnari) uvoze samo slabije modele. To slabije znaci da na tim karticama se nalazi dosta slabija memorija (ascend od 5ns ejjjjjjjjj!!!). Modeli sa jacom memorijom (od 4ns i 3.8ns) su dosta skuplji. Mislim da je razlika nekih 15$ (mozda vise, mozda manje), sto uopste nije malo. Imao sam jedanput priliku da istestiram takav jedan model (bese to jedan titanijum) i broooka koliko se klokovao. A po meni porediti ASUS-a (sa takvom memorijom) sa GAINWARD-om (golden sample ti500) je jednostavno nemoguce! Ne bih stavio taj gainward u masinu pa da mi ga daju za DZ (rekao sam da ga ne bih stavio u masinu, ali ako vec neko hoce tu dole je moj mail :D ). Gainward se toliko prodaje jer je jedini na nasem trzistu koji ima malo ozbiljnije uvoznike (hmmm?!?) koji su shvatili da i kod nas ima svakakvih freakova (kao na primer ja :D) i da se uvoz takvih kartica na kraju krajeva isplati...

Intel potpuno si u pravu ali ne zaboravi REFURBISHED ITEMS!!!

pozdrav:wave;

Nazad
Vrh Dno