Asrock 775 dual vsta je po meni odlicna ploca za novac koji treba dati za nju.
Sa obzirom na to sta sve nudi, za te pare nema bolje...jedino sto nije ploca za oc.
Posto vidim da ga Pin nema, moze li info gde i koliko si dao za plocu (moze i na PM)?
Mada sam primetio neke stvari koje malo kvare kompletnu sliku o ovoj interesantnoj ploci.
1. Samo PCI-E 4x
2. Samo SATA1
3. Ne podrzava DD2-800
4. Slab overkloker (npr. mali naponi za memoriju)
5. Najverovatnije nece imati podrsku za Kentsfiled jezgra
Pa kad imas AGP slot, ne treba ti PCI-e x16 za graficku, x8 je samo za serverske kontrolere, x4 je dovoljan za sve ostalo.
Samo SATA1? Sta ti to znaci?![]()
Ali zato meni treba pcie-16x za graficku![]()
Zato i pitam odakle info da moze samo 4x![]()
Pa kad imas AGP slot, ne treba ti PCI-e x16 za graficku, x8 je samo za serverske kontrolere, x4 je dovoljan za sve ostalo.
Samo SATA1? Sta ti to znaci?![]()
Ovu ploču sam kupio za drugara nedavno za 52 eur i nemam zamerke.. Podržava Core2, agp8x, integrisan vga,ddr/ddr2 combo za laki prelazak
Ovu ploču sam kupio za drugara nedavno za 52 eur i nemam zamerke.. Podržava Core2, agp8x, integrisan vga,ddr/ddr2 combo za laki prelazak..Samo obrati pažnju da bude verzija 2.0 or later..
http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=0&model=814&modelmenu=1
Da promenim svoj stari AthlonXP 2800+ sa ASUS AN78X za Core 2 Duo E6300 i Asrock 775Dual-VSTA ??
Pored toga bice tu i tsare komponente Sparkle 6600GT AGP i 1 GB DDR RAM.
Sta mislite ? dal se isplati potrositi 200 evra za E6300 i jos 50ak za plocu u smislu nekih performansi ?
najvise me interesuje kako ce se odraziti na igranje malo jacih video igara , pretpostavljam da ce malo olaksati napor kod obliviona i sl.
a jel ima makar male mogucnosti za overklok ili u BIOSu je totalno odsustvo podesavanja za taktove i napone ??
Javili su se i prvi korisnici GeForce 8800 grafičkih karti, one za sada ne rade (možda će biti rešeno kroz Biosupdate za ploču).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari