Sad vidim da si dopunio prethodnu poruku, pa da odgovorim i na taj deo, za slučaj da se već nisi sam snašao.
Jedino ograničenje je da je max povrat 6000? Dakle moze i deset utoraka po 600 dinara?
Ograničenje je i da je najveći povrat 1k po danu, tako da je deset utoraka po 600 dinara okej. I to je sve po kartici, jer svaka učestvuje posebno. Ako imaš više kartica, čak i u istoj banci (npr. osnovna i dodatna, vezane za isti račun), utoliko imaš veći limit, ako si već u mogućnosti da ga probiješ, a čini se kao da jesi.
Gde treba sa se prijavi za ovu akciju? Ne vidim link na prethodnoj strani.
Na
ovoj stranici se nalazi opis akcije, sa sve pravilima, često postavljanim pitanjima, kao i formularom za prijavu.
Svakako, stoji da je akcija lošija od prethodnih, ali opet ne bih opravdao ovoliki hejt. Makar nešto daju, a ne mora svaka akcija da bude za svakoga. Ja sam, recimo, najbolje prošao na Badnji dan, gde sam dobio skoro pa maksimalan povrat uz kupljeno pečenje u lokalnoj pečenjari. Bilo je jeftino i bez toga, a mes(t)o je svakako provereno i kvalitetno. Uzeo bih tu i da nije bilo akcije, a povrat mi je ispao srećna slučajnost. Može često i da se taktizira, tipa u utorak naručite i platite roštilj ili šta već za vikend ili tako nešto.