Šta je novo?

Mastercard akcija

@ucitelj Erste je sve vreme na listi, samo što je do juče bio u fazi testiranja.

Ja dobio jednu od intese ( ne znam za koji urorak) a imao sam dve transakcije, ali od yettela nisam dobio nista tu sam imao jednu transakiju prvog utorka ( 1.10)

I meni se čini da sam dobio za transakcije od prošlog utorka (8.10.), a za prvi još uvek ništa (1.10.).

Meni pre neki dan stiglo iz otp-a na viber obavestenje u "business box". Ja sada otvaram, vidim da je potrebna registracija za ovu akciju, ja pojma to nisam imao,.mislio sam da ide automatski. Mada meni je ppruku otp poslao 15.10 . Jesam li ja propustio ovde na temi ili je neko pisao da je potrebna registracija?

Registrovao sam se malopre, pretpostavljam da mi nece refundirati za prva dva puta.

Ne, nažalost. Stoji i u ČPP da samo registrovane kartice se kvalifikuju za program.

Leglo 1000 dinara za kupovinu od 08.10. (Raiffeisen banka).
Prvo se pojavio iznos u RaiPay app (transakcija), a dan-dva kasnije se pojavilo kao uplata na TR-u.

Ja sipao prošli utorak gorivo, evo jutros leglo Intesa
Kako sam ih pominjao, leglo posle 2 sata ali nema notifikacije da imam uplatu, nego kada sam se ulogovao u app, vidim pise uplata cashback 1000 dinara.
Sve ok 🙂

I meni su vratili onu od 01.10. što su preskočili. Tako da, ko je još imao problem sa prvim utorkom, neka proveri račun.

Meni je u OTP legao cashback za 08.10. i 15.10., nije mi baš najjasnija ova dinamika.

Управо ми је уплаћен cashback у ОТП банци од 15.10.2024.

Meni je leglo 3 cashbacka?! Jedino ako je jedan od PG...ili od 15.10
Unicredit 2 cashbacka, OTP 3 a istim danima korišćene... Čudno su ovo napravili

Poslednja izmena:
Takodje i meni legao u OTP od 15.10.
MastercardDan cashback.
Ostaje jos P&G da uplati.

Jel dobio neko cashback za MTS banku?

Javljajte i za Yettel 🙂 Nadam se da će za kreditnu pisati ovog puta

OTP takođe, od 15.10.
Kažem ja, treba ovo i četvrtkom da uvedu. Očito malo prijavljenih, mizerna sredstva vraćaju.

Nazad
Vrh Dno