Šta je novo?

Master of Orion 3!?

Cvele

Čuven
Učlanjen(a)
22.06.2002
Poena
619
Ovi stvarno postaju dosadni sa tim odlaganjem.Sta mislite nasta ce liciti ova igra?Da li je vredi cekati?

naravno da vredi.. to i imperim galactica ce da rula

pozdrav

Pa stvarno,ako posle toliko odlaganja ne bude vredela........:)

Cvele je napisao(la):
Ovi stvarno postaju dosadni sa tim odlaganjem.Sta mislite nasta ce liciti ova igra?Da li je vredi cekati?

Ja nisam od Master of Orion 2 igrao BASH DOBRU poteznu strategiju!
Mora da valja!

P.S. a za kad su je odlozili!?

Pa bilo je zakazano kao 4 decembra a od tada na sajtu stoji da ce ce biti uskoro!?A vec je proslo 2 nedelje!Sta je za njih uskoro nemam pojma!:(

Cvele je napisao(la):
Pa bilo je zakazano kao 4 decembra a od tada na sajtu stoji da ce ce biti uskoro!?A vec je proslo 2 nedelje!Sta je za njih uskoro nemam pojma!:(

A ko je uopšte izdavač!? (znajući da je MicroProse puko)

Hteo bih da odem do sajta, vidim najave i tako to...

poz:wave;

Re: Re: Master of Orion 3!?

ZeeGerman je napisao(la):
Ja nisam od Master of Orion 2 igrao BASH DOBRU poteznu strategiju!
Mora da valja!

P.S. a za kad su je odlozili!?

koliko se ja secam bice real time :(

Re: Re: Re: Master of Orion 3!?

G!!! je napisao(la):
master of orion real time? jesu li oni poludeli?! e moj G!!!, izgleda da smo jedino ti, ja i jos par likova ostali pravi zaludjenici turn based igranja :(

Re: Re: Re: Master of Orion 3!?

G!!! je napisao(la):

Ma koji crni realtime samo ce bitka biti real time... inace igra je odlozen zbog par mp bugova ali trebalo da izadje za mozda max 2 nedelje...

ne bih voleo da bude realtime, vishe su smorili sa istim

znam koliko sam uzhivao igrajutji prva dva dela... "to su bili dani.." :)

Da nema mozda neko link za dl prvog dela Master Of Orion?

3majtche je napisao(la):
ne bih voleo da bude realtime, vishe su smorili sa istim

znam koliko sam uzhivao igrajutji prva dva dela... "to su bili dani.." :)

Ja jos uvek uzivam... bas sam juce skinio neki najnoviji patch i pomalo vostim... mada je i dalje bolesno igrati na vecim tizinama od averega...

Alexandar je napisao(la):
Da nema mozda neko link za dl prvog dela Master Of Orion?

Samo otkucaj u google ime doticnog + download i 100% ces naci vec neki underground sajt !

Razorman je napisao(la):
Ja jos uvek uzivam... bas sam juce skinio neki najnoviji patch i pomalo vostim... mada je i dalje bolesno igrati na vecim tizinama od averega...

Za mene veću bolest predstavlja kad izabereš onaj sistem sa najvećim brojem zvezda tj. planetarnih sistema, a što se tiče težine (nije da se hvalim, ali...:D) obrnuo sam na najtežem nivou ali igrajući sa najmanjim planetarnim sistemom. ;)

Re: Re: Re: Re: Master of Orion 3!?

Miroslav je napisao(la):
master of orion real time? jesu li oni poludeli?! e moj G!!!, izgleda da smo jedino ti, ja i jos par likova ostali pravi zaludjenici turn based igranja :(

bla :(

znachi sada mozemo da chekamo samo neke ruse da odrade posao sa turn-ovima a koliko se secam i troika games sprema novi rpg sa turnbased borbom :) ovo me oraspolozilo... jedino sto ce biti zanosvano na trecoj ediciji d&d.ja... to malo smara...

poz

A jel' bi mogao neko da mi nareze MOO 2 na cd?

Meni je jedan "biser" uzeo disk i evo već duže od šest meseci mi nevraća. Ovo pišem zato što verujem da čita ove redove pa mu možda dođe iz **peta u glavu da mi vrati taj disk!

ZeeGerman je napisao(la):
Za mene veću bolest predstavlja kad izabereš onaj sistem sa najvećim brojem zvezda tj. planetarnih sistema, a što se tiče težine (nije da se hvalim, ali...:D) obrnuo sam na najtežem nivou ali igrajući sa najmanjim planetarnim sistemom. ;)

Ehhh ma imposible lako mozes da dobijes na manjim sistemima od huge-a... ja sam recimo sa mrshanima odvalio svih 7 ostalih imposible kompova ali na large svetu... doduse igrao sam na advanced nivou.... Ali recimo kad izaberes huge sistem + krenes igru od normalnog doba pa kad ti dodje sakra koji + ostala ****** koja imaju po deafoltu jos nabudze tolerant i lithovore... ma propast nema sanse da igra on ima 16 sistema kad ja kolonizujem eventalno 5... :)

Razorman je napisao(la):

pa jeste, jer comp napravi flotu od mnoooooooogo brodova, pa ne mogu ni svi da udju u jednu bitq, dok je antare lako poklati, ali to je trulo.
ali imao sam najgore 3p-ove kada mojih milion brodova napada njegovih, i odigram tako negde oko pola bitke (koja traje sat vremena), i zablokira ******... eee, treba tada da me vidite kako se nerviram... FX

Cim budem naso malo vremena narezacu ti!Ali me slobodno podseti jos neki put!:D

Vrh Dno