Cvele je napisao(la):Ovi stvarno postaju dosadni sa tim odlaganjem.Sta mislite nasta ce liciti ova igra?Da li je vredi cekati?
Cvele je napisao(la):Pa bilo je zakazano kao 4 decembra a od tada na sajtu stoji da ce ce biti uskoro!?A vec je proslo 2 nedelje!Sta je za njih uskoro nemam pojma!![]()
ZeeGerman je napisao(la):Ja nisam od Master of Orion 2 igrao BASH DOBRU poteznu strategiju!
Mora da valja!
P.S. a za kad su je odlozili!?
master of orion real time? jesu li oni poludeli?! e moj G!!!, izgleda da smo jedino ti, ja i jos par likova ostali pravi zaludjenici turn based igranjaG!!! je napisao(la):koliko se ja secam bice real time![]()
G!!! je napisao(la):koliko se ja secam bice real time![]()
3majtche je napisao(la):ne bih voleo da bude realtime, vishe su smorili sa istim
znam koliko sam uzhivao igrajutji prva dva dela... "to su bili dani.."![]()
Alexandar je napisao(la):Da nema mozda neko link za dl prvog dela Master Of Orion?
Razorman je napisao(la):Ja jos uvek uzivam... bas sam juce skinio neki najnoviji patch i pomalo vostim... mada je i dalje bolesno igrati na vecim tizinama od averega...
Miroslav je napisao(la):master of orion real time? jesu li oni poludeli?! e moj G!!!, izgleda da smo jedino ti, ja i jos par likova ostali pravi zaludjenici turn based igranja![]()
Alexandar je napisao(la):A jel' bi mogao neko da mi nareze MOO 2 na cd?
ZeeGerman je napisao(la):Za mene veću bolest predstavlja kad izabereš onaj sistem sa najvećim brojem zvezda tj. planetarnih sistema, a što se tiče težine (nije da se hvalim, ali...) obrnuo sam na najtežem nivou ali igrajući sa najmanjim planetarnim sistemom.
![]()
Razorman je napisao(la):Ja jos uvek uzivam... bas sam juce skinio neki najnoviji patch i pomalo vostim... mada je i dalje bolesno igrati na vecim tizinama od averega...
Alexandar je napisao(la):A jel' bi mogao neko da mi nareze MOO 2 na cd?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari