Šta je novo?

Master Card akcija

Koliko ste do sada povukli na cashback?
Ja 13k...
Poštanska me koči, nisu poslali karticu :)

11k, s tim što je Yettel nedelju dana kasnije upao u priču. Sada su mi proknjižili kao pos druge banke, iako je samo kanal potrošnje za prodajna mesta aktivan, ali cimaću ih od utorka ako u ponedeljak ne legne. U OTP su mi još juče između 2 i 3 popodne uplatili kao i obično (osim kada je jednom proknjiženo u ponedeljak, jer je Maxi kasnio da prijavi kraj dana na terminalu).

4K, OTP. Biće još jedno sipanje goriva i to je to :).

Do kada bese traje akcija, i koliko je max za cashback?

5000?

Mi ciljamo 20k. Nisam hteo da ispitujem varijantu još neke kartice da vadim i slično. Mada idem na put u inostranstvo, pa možda omasim :) jednu dve

Inače mi definitivno erste preskocila jednu kupovinu u ikei, 10k, 29.okt. plaćeno u izložbenom prostoru u promenadi.

Da li je neko imao situaciju da registruje karticu isti dan kada i obavi kupovinu?
Pre dva utorka to uradio (29.10), stigao mi mejl da sam se registrovao, obavio kupovinu par sati kasnije, međutim jos uvek nista od povraćaja. (Yetel)

Da li je neko imao situaciju da registruje karticu isti dan kada i obavi kupovinu?
Pre dva utorka to uradio (29.10), stigao mi mejl da sam se registrovao, obavio kupovinu par sati kasnije, međutim jos uvek nista od povraćaja. (Yetel)
Ja sam registrovao karticu isti utorak (05.11) kada sam imao i prvu potrošnju i legao mi je danas cashback. Intesa je u pitanju.

11k, s tim što je Yettel nedelju dana kasnije upao u priču. Sada su mi proknjižili kao pos druge banke, iako je samo kanal potrošnje za prodajna mesta aktivan, ali cimaću ih od utorka ako u ponedeljak ne legne. U OTP su mi još juče između 2 i 3 popodne uplatili kao i obično (osim kada je jednom proknjiženo u ponedeljak, jer je Maxi kasnio da prijavi kraj dana na terminalu).
Pa meni na svakoj pise pos druge banke ali posle pise apple pay,valjda ce da vazi

Unicredit mi je jako sumnjiva, platio sam u utorak 4k gorivo, oni proknjizili dva dana kasnije. U aplikaciji piše datum od četvrtka i status izvršeno. U samoj transakciji se vidi da je plaćeno u utorak a i wallet to pokazuje. Videćemo.
OTP već vratila cashback od tog utorka, druga kartica.

Unicredit mi je jako sumnjiva, platio sam u utorak 4k gorivo, oni proknjizili dva dana kasnije. U aplikaciji piše datum od četvrtka i status izvršeno. U samoj transakciji se vidi da je plaćeno u utorak a i wallet to pokazuje. Videćemo.
OTP već vratila cashback od tog utorka, druga kartica.
Nema veze kad je proknjizeno,kad kliknes na to pisace ti dva datuma,kod mene yetel pise datum izvrsenja to je kad je kupljeno a datum zaduzenja kad je yetel proknjizio sto moze nekad da traje i po nedelju dana.

U jednom redu piše samo datum 07.11.,ispod piše datum knjiženja 07.11.,i ispod piše izvršeno, bez datuma.
To me buni.

Sve što sam pisao je sa aplikacije na telefonu.

Uđeš u transakciju pa odskroluješ naniže i u opisu bi trebalo da stoji 2024.11.05 na primer, dok u listingu van stoji 7 nov.

Da, u opisu stoji 2024.11.05. MOL Serbia.
Znači, biče sve ok?

MTS banka postanska stedionica, uplaceno 8.51e, za aktivnost od 05.11.

Spominju se evri, da li to šljaka i za kupovine iz inostranstva?

Odem danas da registrujem auto i reko super, taman utorak.... Kazu imaju neki stari aparat, mora fizicki kartica....:cautious:

Izgleda da ono podizanje keša u Maxiu ne prolazi😕.
Je li nekom uspelo?

Odem danas da registrujem auto i reko super, taman utorak.... Kazu imaju neki stari aparat, mora fizicki kartica....:cautious:
Plaćanje preko platnih institucija (AltaPay, PaySpot, Tenfore i slično) se tretira kao podizanje gotovine sa tuđeg bankomata, odnosno isto tako je i u poštama. Stoga, takva plaćanja ne učestvuju u kešbek akciji.

Da, da znam, zato sam i napisao. Taman sam mislio da platim telefonom i iskoristim cifru za cashback, kad ono *********.

Idem danas da platim SBB 4000 i posle kupim neke patike za 5000 .. jel to znaci da cu dobiti 2 x po 1000 ili jock? :)
To jedino nisam skapirao, inace do sada sam imao samo 3 cashbacka...

Idem danas da platim SBB 4000 i posle kupim neke patike za 5000 .. jel to znaci da cu dobiti 2 x po 1000 ili jock? :)
To jedino nisam skapirao, inace do sada sam imao samo 3 cashbacka...
Ako platiš SBB jednom karticom pa patike drugom, dobićeš po jedan za svaku. U suprotnom, plati ono što ti je prioritetnije (ovog utorka patike pa narednog SBB). Po kartici imaš pravo maksimalno 5x.

Ako platiš SBB jednom karticom pa patike drugom, dobićeš po jedan za svaku. U suprotnom, plati ono što ti je prioritetnije (ovog utorka patike pa narednog SBB). Po kartici imaš pravo maksimalno 5x.
Imam samo jednu karticu Intesa.
Nista, onda danas patike SBB, mogu kad god ( sledeci utorak lagano ) i to mi taman 5i cashback i nemam vise :(

• Like
Reagovanja: uji
Nazad
Vrh Dno