10. decembra. Da, 5000, odn. 5x po kartici.Do kada bese traje akcija, i koliko je max za cashback?
5000?
Ja sam registrovao karticu isti utorak (05.11) kada sam imao i prvu potrošnju i legao mi je danas cashback. Intesa je u pitanju.Da li je neko imao situaciju da registruje karticu isti dan kada i obavi kupovinu?
Pre dva utorka to uradio (29.10), stigao mi mejl da sam se registrovao, obavio kupovinu par sati kasnije, međutim jos uvek nista od povraćaja. (Yetel)
Pa meni na svakoj pise pos druge banke ali posle pise apple pay,valjda ce da vazi11k, s tim što je Yettel nedelju dana kasnije upao u priču. Sada su mi proknjižili kao pos druge banke, iako je samo kanal potrošnje za prodajna mesta aktivan, ali cimaću ih od utorka ako u ponedeljak ne legne. U OTP su mi još juče između 2 i 3 popodne uplatili kao i obično (osim kada je jednom proknjiženo u ponedeljak, jer je Maxi kasnio da prijavi kraj dana na terminalu).
Nema veze kad je proknjizeno,kad kliknes na to pisace ti dva datuma,kod mene yetel pise datum izvrsenja to je kad je kupljeno a datum zaduzenja kad je yetel proknjizio sto moze nekad da traje i po nedelju dana.Unicredit mi je jako sumnjiva, platio sam u utorak 4k gorivo, oni proknjizili dva dana kasnije. U aplikaciji piše datum od četvrtka i status izvršeno. U samoj transakciji se vidi da je plaćeno u utorak a i wallet to pokazuje. Videćemo.
OTP već vratila cashback od tog utorka, druga kartica.
Imas i u aplikaciji na telefonu pa vidi koji tamo datum piseU jednom redu piše samo datum 07.11.,ispod piše datum knjiženja 07.11.,i ispod piše izvršeno, bez datuma.
To me buni.
Hoće, to je to.Da, u opisu stoji 2024.11.05. MOL Serbia.
Znači, biče sve ok?
Mislio sam na aplikaciju od novcanika walwta a ne banke,ali nema sta da brines to ti je tako kod svake banke.Sve što sam pisao je sa aplikacije na telefonu.
Plaćanje preko platnih institucija (AltaPay, PaySpot, Tenfore i slično) se tretira kao podizanje gotovine sa tuđeg bankomata, odnosno isto tako je i u poštama. Stoga, takva plaćanja ne učestvuju u kešbek akciji.Odem danas da registrujem auto i reko super, taman utorak.... Kazu imaju neki stari aparat, mora fizicki kartica....![]()
Ako platiš SBB jednom karticom pa patike drugom, dobićeš po jedan za svaku. U suprotnom, plati ono što ti je prioritetnije (ovog utorka patike pa narednog SBB). Po kartici imaš pravo maksimalno 5x.Idem danas da platim SBB 4000 i posle kupim neke patike za 5000 .. jel to znaci da cu dobiti 2 x po 1000 ili jock?
To jedino nisam skapirao, inace do sada sam imao samo 3 cashbacka...
Imam samo jednu karticu Intesa.Ako platiš SBB jednom karticom pa patike drugom, dobićeš po jedan za svaku. U suprotnom, plati ono što ti je prioritetnije (ovog utorka patike pa narednog SBB). Po kartici imaš pravo maksimalno 5x.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari