Šta je novo?

Mass Effect 3

Jel ima nekih informacija o slemu? Da li ce vratiti sistem podesavanja prikaza slema iz ME1?

drago mi je sto se Ashley vraca na velika vrata (to se i ocekivalo uostalom) , e a sto se tice pocetka to me malo buni, kazu da igra pocinje na Zemlji u vreme sudjenja Separdu ( u vezi onih dogadjaja sa DLC-a) e sad malo mi nelogicno da se to sudjenje odrzava na Zemlji, logicnije bi mi nekako bilo da se to sudjenje odigrava na Citadelu (pred onim sudom koji je sudio Sarenu u prvom delu)

Onaj komitet je sudio Sarenu zato sto je on bio Spectre. Ovo nema veze sa njima. Ljudi sude Sheppardu jer pokrenuo medjurasni incident koji preti ljudima.

meni je sasvim logično zašto illusive man želi da ubije šeparda. prisetite se malo ima jedna misija u dvojci u kojoj ga na kraju zeznete da bi dobili lojalnost jednog od likova, a to mu zadaje popriličan udarac.

Odigrao demo juce, naravno nisam imao mogucnost da probam multi a single je podeljen u 2 sekcije, sam pocetak igre i kasnija misija. Vidi se da su najvise radili na borbi, melee, dodge, pucanje, zaklon, sve je na visem nivou nego pre ali... ostaje da se vidi da li izbori koje su igraci pravili u proslim igrama imaju neku svrhu... na GAF-u ima tema o tome gde se kritikuje dosta toga jer sve mirise na neko zaglupljivanje serijala radi boljeg komercijalnog uspeha, daj boze da ne bude tako.

Uh, bas ne vidim nikakvo poboljsanje u napucavanju, kretanju i animacijama, to sve je i dalje na nivou igara od pre bar 5-6 godina, tj. prilicno bedno. Al sta je tu je, istrpece se radi svega ostalog sto je dobro. Probao sam standardni mod, bas da vidim kakav je story mod u odnosu na njega, mozda se na taj nacin moze bar malo izbeci ono sto su lose uradili.

Probao i Story mod, to je otprilike kao obican (role playing), samo sa manje protivnika i na nekoj very easy tezini.

cisto da napomenem me3 se pojavio u prodavnicama za xbox 🙂

Vidis da niko nista ne prica...svi VEC IGRAJU...odoh da nastavim!!!!! 🙂

Igra se 🙂 S obzirom da nisam igrao ni keca ni dvojku mogu reći da mi je sad i nekako krivo što nisam, pošto mi se igra jako dopala na prvu loptu (a i veliki sam fan BioWare-a, pre svega zbog Kotor-a), grafika mi je super, gameplay mi leži, tako da za sad sve 5 što se mene tiče 🙂

Blic pitanje za sve: da li ste vas legalni backup vase igre normalno narezali kako bi uzivali u istoj? ili je ponovo nesto promenjeno, posto ja dobijam error pri citanju diska...
moze odgovor i na pp
thx

Nazad
Vrh Dno