- Učlanjen(a)
- 04.08.2007
- Poena
- 499
Nesto sto videh na polycountu. Next gen shep.![]()
A sta je sa female Shepard ? Ja recimo igram sa napucanom zelenookom silikonkom koja nosi najveci snajper
Nesto sto videh na polycountu. Next gen shep.![]()
ma, batali liaru, ja sam kresnuo onog sto radi na dock-u, sto mu je muz nastradaokoje su najbolje opcije da zbarim Liaru u ME3, poceo sam opet igru ali totalno su drugaciji dialozi nego na YouTube-u
Sracunaju se paragon/renegade poeni i na osnovu toga dobijes 1 ili 2 ili 3 moguca kraja...Ali svi su skoro pa potpuno isti...Pade mi sada nešto na pamet
Da li ima neke razlike u 3. delu u zavisnosti od toga kako si završio 2. deo, odnosno da li si uništio ili sačuvao collectors bazu?
Ma prešao sam ja sve 3 igre, znam kako ide. Samo me zanima da li se konkretno ta odluka sa kraja 2. igre prenosi u 3. deo. Ja sam uništio bazu, tako da mi se nigde nije spominjala. Da li je ljudima koji su sačuvali bazu to posle bilo od koristi?
Mozes da dovedes i Sintetiku na tvoju stranu tj da ne donosis odluku u kojoj ce samo jedna rasa da prezivi vec mozes uz pomirenje da povedes obe rase u rat protiv ripera(sto nije moguce osim ako u 2. delu nisi napravio odredjen splet odluka i nisi ucitao sejvove iz dvojke) i na kraju se vidi i Sintetika u borbi protiv ripera tj u animaciji koja se nalazi pred kraj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari