Šta je novo?

Mass Effect 3

Ako se neko zaglavio kao ja, resenje je da gledate uvis dok se priblizavate merdevinama.

Inace za DLC:
Znaci... koja glupost. Sad mi tek nista nije jasno. Levaitan je pre-reaper koji je mocniji od svih reapera? ... I sta sad, imamo ga na nasoj strani ali je opet ishod bitke isti. Potpuni nonsense...

Cela poenta je bila oko toga da Šepard privoli još jednu grupu vanzemaljaca da se bori protiv ripera? Ali dobro sad su nabacili temu da je neko preživeo ciklus čišćenja.
Mada ima dosta nejasnog, ako se ciklus svaki put završi tako da postojeće civilizacije nestanu, prepostavljam da tada i nestane i mass relay ;), a kako su se onda odjednom pojavili, mass relay-i sa sve Citadel?
Akcija pod vodom je ekstra, pomalo podseća na film Ambis.

Mada ima dosta nejasnog, ako se ciklus svaki put završi tako da postojeće civilizacije nestanu, prepostavljam da tada i nestane i mass relay ;), a kako su se onda odjednom pojavili, mass relay-i sa sve Citadel?

Koliko sam shvatio pricu, mass relay-i ne bivaju unisteni kao ni Citadel koji su Reaperi sagradili, oni ostaju posle svakog ciscenja tj ciklusa.

Koliko sam shvatio pricu, mass relay-i ne bivaju unisteni kao ni Citadel koji su Reaperi sagradili, oni ostaju posle svakog ciscenja tj ciklusa.

Kako ne bivaju? Pa ekspodirali su na kraju igre u svim završnicama.

Moja greška, to je bilo u originalu, posle su to promenili.

Poslednja izmena:
Najbolja prica za igru i najgluplji kraj ikada. Prosto mi zao izgubljenog vremena. Nikakav dlc ne moze da ispravi takav zavrsetak.

Kako ne bivaju? Pa ekspodirali su na kraju igre u svim završnicama.

Moja greška, to je bilo u originalu, posle su to promenili.

Pa do tada nisu nikada explodilari, to je prvi put zahvaljujuci commander-u Shepard-u.

ja nisam još igrao sa extended cut scenama, a ovaj leviathan mi se baš dopao. nekako i dalje ne verujem da će kraj biti onakav, pošto je ovo tek drugi SP DLC a planirali su ih bar desetak. tu ne računam extended cut jer su to radili pod pritiskom javnosti, kao ni one MP DLC-ove. Pa i sam Arrival je doneo popriličan obrt na kraju jer se do njega nije moglo ni naslutiti kad će tačno reaperi krenuti sa žetvom. Kad ono Reapers ante portas. Tako ja očekujem i dalje da na kraju izađe neki žešći DLC od jedno 5-6 GB sa još desetak sati gameplay-a. uf al bi to bilo super :D

Da ne čitam od početka thread, jel' ova igra ima neka grafička podešavanja pošto mi onaj meni deluje nešto mršavo...nikakva setovanja tipa medium, high, ultra high i sl.

Dooobar izlet u Mass Effect univerzum, lepa prica, zvuk je fenomenalan(pogotovo glas Leviathan-a) i smek je fenomenalan pogotovo na onom starom brodu pre zaronjavanja. Nije toliko dobar kao DLC za ME 2 Shadowbrocker(koji je bukvalno u*era*anje) ali itekako vredi odigrati pogotovo zbog price koja dodatno produbljuje rasplet celog serijala. Ne znam da li ima efekta na kraj, moram kada dodjem u stan da pogledam na YT-u. Nadam se da ce biti jos neki DLC do kraja godine...

Preporuka

Tokom svih ovih godina, ME igre su me zaobilazile (ili ja njih;) Delom zato što ne volim igre sa vanzemaljcima, delom zbog toga što sam (ne znam zašto) bio ubedjen da je ME nekako povezan sa Star Wars univerzumom, delom zbog raznih negativnih stvari koje sam čitao po netu o ovim igarama. Kako je uprošćena za i-d-i-o-t-e, kako ovo uništava Bioware i njihove rpge, itd. Letos, dodje mi da skinem celu triologiju sa svim dlc-ovima i evo danas je završih. Jedino što mogu da kažem je... Koga briga koji je žanr ova igra, koga briga za neke ''4i-d-i-o-t-s'' elemente, za razne nedostatke koji se naizmenično javljaju u celoj triologiji, jer ova triologija je AWESOME, with a big A :) Ove igre nemaju najbolju grafiku, nisu tehnički vrhunske, ali znate šta, ova igra se pamti. Jedina druga igra koja je svojom pričom ostavila ovakav utisak na mene je Mafia (1). Dakle, svaka preporuka drugima, koji su možda kao ja zaobilazili ME igre, obavezno je nabavite i predjite, definitivno vredi! I eto, sada sam zavoleo ''vanzemaljske'' igre ;)

Poslednja izmena:
Igrao sam njega kad je izašao :)

Evo jedan lep tribute za Mass Effect 3 od devojčice koja se proslavila coverom The Dragonborn Comes za Skyrim:

Tokom svih ovih godina, ME igre su me zaobilazile (ili ja njih;) Delom zato što ne volim igre sa vanzemaljcima, delom zbog toga što sam (ne znam zašto) bio ubedjen da je ME nekako povezan sa Star Wars univerzumom, delom zbog raznih negativnih stvari koje sam čitao po netu o ovim igarama. Kako je uprošćena za i-d-i-o-t-e, kako ovo uništava Bioware i njihove rpge, itd. Letos, dodje mi da skinem celu triologiju sa svim dlc-ovima i evo danas je završih. Jedino što mogu da kažem je... Koga briga koji je žanr ova igra, koga briga za neke ''4i-d-i-o-t-s'' elemente, za razne nedostatke koji se naizmenično javljaju u celoj triologiji, jer ova triologija je AWESOME, with a big A :) Ove igre nemaju najbolju grafiku, nisu tehnički vrhunske, ali znate šta, ova igra se pamti. Jedina druga igra koja je svojom pričom ostavila ovakav utisak na mene je Mafia (1). Dakle, svaka preporuka drugima, koji su možda kao ja zaobilazili ME igre, obavezno je nabavite i predjite, definitivno vredi! I eto, sada sam zavoleo ''vanzemaljske'' igre ;)

welcome to the club :)

DLC :p

Poslednja izmena:
Upravo instalirao i krenuo da igram Mass.Effect.3.Omega.DLC :) UUhhh jedva cekam ,)

Poslednja izmena:
Leviathan i Omega za single a Retaliation za multi.

Nazad
Vrh Dno