Šta je novo?

Maske, futrole, stakla i ostala dodatna oprema za iPhone

rix

Cenjen
Učlanjen(a)
11.01.2015
Poena
115
Da ne bi na svakoj strani pisali o ovome evo tema pa izvolite.

Jel neko porucivao sa casetify-a maske i koliko se otp ceka da stignu

Ja uzeo Nillkin Super Frosted za 13 Mini. Odlična, sve preporuke.

Ja uzeh ovu, magsafe je i ekstra je. Ne skuplja prašinu i lep je osecaj u ruci.

Prilozi

• 1F2F58F7-FE7D-4CFD-8143-919E524652A6.jpeg
    1F2F58F7-FE7D-4CFD-8143-919E524652A6.jpeg
    152.4 KB · Pregleda: 272
Meni pre neki dan stigla Mous za 13 mini, 15 dana je cekao.

Prilozi

• 22530AF7-A769-4476-9261-16762CBCD8DA.jpeg
    22530AF7-A769-4476-9261-16762CBCD8DA.jpeg
    175.3 KB · Pregleda: 245
Naručio za 14 Pro od UAG, stiglo za 4 dana.
Andar i Mous još uvek čekam. 😅

Ja uzeh ovu, magsafe je i ekstra je. Ne skuplja prašinu i lep je osecaj u ruci.
Jel ovo originalna maska ili je sa Aliexpressa? Pitam zato sto menkutija za staklo podseca sa je iz Kine 😂

Ja bih uzeo originalnu masku, kakva su Vam iskustva sa koznim maskama? Vidim da na KP ima dosta ljudi koje prodaju nove neotvorene originalne za 30€ za 12 pro max

Abbys blue. Fantastična boja.

Pogledajte prilog 366738
Имам исту и за исти телефон (само је у Sierra blue варијанти), слажем се. Још само бих додао да је баш пријатна за држати и некако чини телефон мало лакшим. Иако знам да то нема никаквог смисла. 😀

Једина мана је што лако скупља прашину.

Jel ovo originalna maska ili je sa Aliexpressa? Pitam zato sto menkutija za staklo podseca sa je iz Kine 😂

Ja bih uzeo originalnu masku, kakva su Vam iskustva sa koznim maskama? Vidim da na KP ima dosta ljudi koje prodaju nove neotvorene originalne za 30€ za 12 pro max
Kineska ali to su one skuplje koje su 1-1 sa originalom. Imaš na YT dosta review-a, nema razlike. Oko 15€ su.

Имам исту и за исти телефон (само је у Sierra blue варијанти), слажем се. Још само бих додао да је баш пријатна за држати и некако чини телефон мало лакшим. Иако знам да то нема никаквог смисла. 😀

Једина мана је што лако скупља прашину.
Kad sam kupio telefon nabacio kineza od 5 eura dok ne kupim u Apple storu ovu. Nevjerovatno kolika je razlika, od osjećaja u ruci, do klikanja dugmića, svega.

Predobar case, evo sad će godina dana, nema nikakvog traga korištenja. Uvijek plavu boju nosim na telefonu, ova abbys blue mi je uživo bila najljepša.

Ništa strašno što se tiče prašine, možda prvih par dana, već kasnije manje. Zato je osjećaj u ruci meni bolji duplo nego kod kože.

@alibeg @nemanja2306 pored prašine meni su se dosta lako i trajno mastile posle nekoliko nedelja korišćenja a vidim i kod burazera da je ista priča. Jednostavno veoma nepraktičan materijal.

Uslikam sutra pri dnevnom svjetlu da ljudi vide kakav je nakon godinu dana korištenja. Meni su ugodnije za korištenje od kožnih. Ali o ukusima se ne raspravlja.

Super je, drži odlično. Ne ostaje prašina, skroz je ok osecaj u ruci.

Ja izgleda postajem Ringke fan. Trenutno je 11ica na Fusion X, pre toga Oneplus 7T i iPhone 8+. Deca su vise puta radila drop-down test sa 11icom, sem naprslog zastitnog stakla, nikakvih posledica.
Za 11icu imam gomilu maski sa Alija, ali je Ringke svakodnevno na uredjaju.

Imate neku preporuku za maskice/futrolice sa Alija? Konkretno mi treba za ip13.

Ja izgleda postajem Ringke fan. Trenutno je 11ica na Fusion X, pre toga Oneplus 7T i iPhone 8+. Deca su vise puta radila drop-down test sa 11icom, sem naprslog zastitnog stakla, nikakvih posledica.
Eh, ja sam ih nekad koristio. Sad bi zeleo da ih kupim ali ne daje mi se 10$ na shipping. Za taj novac vec moze da se nadje OtterBox / Spigen na amazonu.

Super je i osećaj! 😊
Naručio direkt od njih za BF 🙂

Imam ja isto fusion X na 11 pro i ne planiram da menjam brend, ispadao dosta puta i samo jednom zastitno staklo otislo. Već godinu i po dana samo nju koristim na telefonu, i dalje izgleda isto kao prvog dana, osim sitnih ogrebotina na zadnjoj strani.

Nemojte toliko da ostajete verni brendu, koliko god delovalo lako i privlačno.
Znaju prilično da zeznu od generacije do generacije proizvoda, ako je valjalo za 11, za 14 možda i ne bude na tom nivou.
Ništa posebno ne izdvajam Ringke, nisam ih koristio, ali proverite malo pre kupovine, koliko možete.
Siguran sam da smo se svi opekli više od jednom. 🙃

Koristio sam Incipio feather, Spigen thin fit, Nilkin frosted shield (jel se tako zovu) godinama unazad od 6S do 11 pro i samo njih. Uvijek uzimam Spigen stakla.

Sad za 13 pro kupim u Apple store ovaj gore silikonski case, abbys blue boja.

Ovaj case što se tiče dugmića i klikanja, držanja u ruci, gripa i slično svjetlosnim miljama iznad gore pomenutih, koji su koštali u pet deka kao i Apple case. Najbolje potrošenih 50 dolara ikad za zaštitu telefona.

Nilkin je sam pucao bez ispadanja, pucali su i oni poluizrezani dugmići, isto i Incipio, obična tvrda plastika, a košta je brdo love. Nilkin je bio najjeftiniji od njih. Kvalitet nula bodova.

Nazad
Vrh Dno