Jel ovo originalna maska ili je sa Aliexpressa? Pitam zato sto menkutija za staklo podseca sa je iz Kine 😂Ja uzeh ovu, magsafe je i ekstra je. Ne skuplja prašinu i lep je osecaj u ruci.
Имам исту и за исти телефон (само је у Sierra blue варијанти), слажем се. Још само бих додао да је баш пријатна за држати и некако чини телефон мало лакшим. Иако знам да то нема никаквог смисла. 😀
Kineska ali to su one skuplje koje su 1-1 sa originalom. Imaš na YT dosta review-a, nema razlike. Oko 15€ su.Jel ovo originalna maska ili je sa Aliexpressa? Pitam zato sto menkutija za staklo podseca sa je iz Kine 😂
Ja bih uzeo originalnu masku, kakva su Vam iskustva sa koznim maskama? Vidim da na KP ima dosta ljudi koje prodaju nove neotvorene originalne za 30€ za 12 pro max
Kad sam kupio telefon nabacio kineza od 5 eura dok ne kupim u Apple storu ovu. Nevjerovatno kolika je razlika, od osjećaja u ruci, do klikanja dugmića, svega.Имам исту и за исти телефон (само је у Sierra blue варијанти), слажем се. Још само бих додао да је баш пријатна за држати и некако чини телефон мало лакшим. Иако знам да то нема никаквог смисла. 😀
Једина мана је што лако скупља прашину.
Meni te silikonske toliko prašine skupljaju da mi je gadno da ih nosim. Bio sam uzeo originalnu za 13PM i prodao je posle tri dana. Sad sam uzeo originalnu kožnu i dobra je. Mada im je kvalitet losji nego kod prethodnih serija.
Narucicu i ja tu od 15€. Jel znas mozda jel si testirao kako magnet drzi?Kineska ali to su one skuplje koje su 1-1 sa originalom. Imaš na YT dosta review-a, nema razlike. Oko 15€ su.
Eh, ja sam ih nekad koristio. Sad bi zeleo da ih kupim ali ne daje mi se 10$ na shipping. Za taj novac vec moze da se nadje OtterBox / Spigen na amazonu.Ja izgleda postajem Ringke fan. Trenutno je 11ica na Fusion X, pre toga Oneplus 7T i iPhone 8+. Deca su vise puta radila drop-down test sa 11icom, sem naprslog zastitnog stakla, nikakvih posledica.
Za 11icu imam gomilu maski sa Alija, ali je Ringke svakodnevno na uredjaju.
Odlicno izgleda! Kako si je narucio?Stigao Andar, odlična je. Valjda će se održati lepo. 🙂
Ja narucio OvuImate neku preporuku za maskice/futrolice sa Alija? Konkretno mi treba za ip13.
Imam ja isto fusion X na 11 pro i ne planiram da menjam brend, ispadao dosta puta i samo jednom zastitno staklo otislo. Već godinu i po dana samo nju koristim na telefonu, i dalje izgleda isto kao prvog dana, osim sitnih ogrebotina na zadnjoj strani.Ja izgleda postajem Ringke fan. Trenutno je 11ica na Fusion X, pre toga Oneplus 7T i iPhone 8+. Deca su vise puta radila drop-down test sa 11icom, sem naprslog zastitnog stakla, nikakvih posledica.
Za 11icu imam gomilu maski sa Alija, ali je Ringke svakodnevno na uredjaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari