Šta je novo?

Martix Reloaded DVD

O ljuuuudi, pustite thread da premine dostojanstveno...

:)

silverglider je napisao(la):
O ljuuuudi, pustite thread da premine dostojanstveno...

:)

Ili bar da ziv doceka izlazak M.Revolution-a i umre zajedno sa njime O:)

Postavljen je Revolutions trailer na sajtu TheMatrix.com, pa ko hoce neka skokne tamo i skine.

Ja nabavio DivX Matrix 2... Odavno nisam video ovako dobar kvalitet - apsolutno se ne razlikuje od DVD-a... Samo jos dodatne scene i The Making Of - pa da (nekomercijalno, sebi) narezem na DVD ;)

Taj trailer se mogao videti i u biskopima kod nas, samo da ste imali strpljenja da sacekate dugu odjavu M2.
Malo je to ko video tako u bioskopu, verovatno zato sto ljudi nisu imali info.
Ali su se zato vracali maksimalno brzo kada je trailer poceo a oni sto su jos ostali u bioskopu poceli da dozivaju ove sto su vec odlazili :)

Pozdrav!

Heinz je napisao(la):
...

Razmisli malo pre nego što ovako nešto napišeš. Na svu sreću nisi u pravu...

Razmislio, nisam proveravao, a u svakom slucaju pise "ako se ne varam"...
Ne vidim razlog za takvim komentarom, pa cak i ako sam lupio... :rolleyes:

E pa dragi Max ja vec imam DVD i do Dzadza je. Tako da vec ga ima.

Sasa je napisao(la):
Taj trailer se mogao videti i u biskopima kod nas, samo da ste imali strpljenja da sacekate dugu odjavu M2.
Ali su se zato vracali maksimalno brzo kada je trailer poceo a oni sto su jos ostali u bioskopu poceli da dozivaju ove sto su vec odlazili :)
Ja sam M2 gledao u domu sindikata i baš sam hteo da sačekam trailer ali je operater prekunio pre nego što se odjava završila :(

drjackyll je napisao(la):
Ne vidim razlog za takvim komentarom, pa cak i ako sam lupio...

Šta god da si napisao proglasio si čoveka pokojnim.

Sasa je napisao(la):

Pozdrav!

Znao sam za to ali su u tuckwoodu odmah upalili svetla i nista nije moglo da se vidi, tako da nisam ni cekao trailer.

Gde si nabavio DVD?

Izgleda da ste obrisali post coveka koji ih prodaje. Uzeo sam i ja i stvarno je mnogo dobar. Zvuk je fenomenalan, cak i na slusalicama sa pro logic emulacijom zvuci strasno dobro. Ono na pocetku kad Trinity pada sa zgrade, nisam mogao da verujem da cak i na slusalicama meci stvarno "prolecu" iza. Moracu da prebacim DVD u moju masinu, pa da probam na zvucnicima. Uzeo sam i prvi deo, i bas se primeti koliko je Reloaded tehnicki ispred i po pitanju zvuka i po pitanju slike.

Inace, ovaj trailer sto se pojavio za Revolutions, nije onaj iz bioskopa, vec novi sa skoro skroz novim materijalom. Deluje zanimljivo.

Pa dobro, onda mi posalji na PM info of coveka... ;)

Hajde neka i meni neko baci PM od coveka :)

[Mancha] je napisao(la):
Izgleda da ste obrisali post coveka koji ih prodaje. Uzeo sam i ja i stvarno je mnogo dobar. Zvuk je fenomenalan, cak i na slusalicama sa pro logic emulacijom zvuci strasno dobro. Ono na pocetku kad Trinity pada sa zgrade, nisam mogao da verujem da cak i na slusalicama meci stvarno "prolecu" iza. Moracu da prebacim DVD u moju masinu, pa da probam na zvucnicima. Uzeo sam i prvi deo, i bas se primeti koliko je Reloaded tehnicki ispred i po pitanju zvuka i po pitanju slike.

Inace, ovaj trailer sto se pojavio za Revolutions, nije onaj iz bioskopa, vec novi sa skoro skroz novim materijalom. Deluje zanimljivo.
Ovaj tip, koji prodaje Matrix Reloaded DVD, prodaje uskoro zvanicnu verziju koja ce se naci u prodaji. Vidi se da je izbacio Nemacku sinhronizaciju, da bi stalo na DVD5. Ova verzija koja ima da se nadje u prodaji, je izgleda namenja za Englesko-Nemacko trziste...

Samo, interesuje me kako je dosao samo do tog sourca?!?!

Pa Matrix Reloaded DVD je odavno izasao u prvoj zoni, tako da nije dugo trebalo da se rasiri "prvozonska verzija" po svetu...

Amon_Ra je napisao(la):
...

Ma pazi da ti ne kaze... :beat:

Nadam se da, ovako koristan clan foruma, nece zavrsiti pred istraznim sudijom kao gomila ostalih, sa slicnim delatnostima...

Ali, tip ima verziju za drugu zonu. A to se moze videti vec kada se pogleda koji su titlovi ubačeni. U americi, najcewce se stavlja engleski, spanski i ponekad francuski titl. A na ovom disku ima ih malo vise. Uostalom, na kraju ima upozorenje za drzave, gde se nalazi i Hrvatska!!!

Ajd...

nIce Cream je napisao(la):
Pa Matrix Reloaded DVD je odavno izasao u prvoj zoni, tako da nije dugo trebalo da se rasiri "prvozonska verzija" po svetu...

Netacno. U USA zvanicno izlazi 14. oktobra, kada i u svim ostalim zonama.

To sto taj tip stancuje je verovatno radna (delimicno zavrsena) verzija PAL DVD mastera. I, da budem iskren, i nije losa investicija. Mada cu ja ipak sacekati zvanicno izdanje...

Jel ima srpski titl, ili samo kako vi kazete 'hrvatski'?

Amon_Ra je napisao(la):
Jel ima srpski titl, ili samo kako vi kazete 'hrvatski'?
Ama ti ne citas do kraja ili sta?!
Nema ni Srpski ni Hrvatski. Nego, kad se film zavrsi, picu upozoronjea na razlicitim jezicima, i tu se nalazi i Hrvatski. Sto znaci da je DVD za Region 2, kontas?

Ajd...

Cineman je napisao(la):
...

Ama ti ne citas do kraja ili sta?!
Nema ni Srpski ni Hrvatski. Nego, kad se film zavrsi, picu upozoronjea na razlicitim jezicima, i tu se nalazi i Hrvatski. Sto znaci da je DVD za Region 2, kontas?

Ajd...

Naravno da nikad ne citam!
Mrzim velike postove koje gube smisao, kao i threadove - nemam strpljenja da idem od topica do topica i citam od slova do slova.

Amon_Ra je napisao(la):
...

Naravno da nikad ne citam!
Mrzim velike postove koje gube smisao, kao i threadove - nemam strpljenja da idem od topica do topica i citam od slova do slova.
Amone, ti vec sam sa sobom gubis smisao, i veoma je smorno slusati te vise.

Zato, oladi malo, odigraj koju basketbalu i odvrni Sopranose do jaja i uzivaj :)

Cineman je napisao(la):
...
Amone, ti vec sam sa sobom gubis smisao, i veoma je smorno slusati te vise.
Zato, oladi malo, odigraj koju basketbalu i odvrni Sopranose do jaja i uzivaj :)

Ohoj, Cineman is back again :happy:

Matrix DVD je izashao odavno, nisam ga ni skidao, koji ce mi pored onako dobrog Divxa :)

Vrh Dno