- Učlanjen(a)
- 30.07.2000
- Poena
- 770
O ljuuuudi, pustite thread da premine dostojanstveno...

silverglider je napisao(la):O ljuuuudi, pustite thread da premine dostojanstveno...
![]()
Heinz je napisao(la):...
Razmisli malo pre nego što ovako nešto napišeš. Na svu sreću nisi u pravu...
Ja sam M2 gledao u domu sindikata i baš sam hteo da sačekam trailer ali je operater prekunio pre nego što se odjava završilaSasa je napisao(la):Taj trailer se mogao videti i u biskopima kod nas, samo da ste imali strpljenja da sacekate dugu odjavu M2.
Malo je to ko video tako u bioskopu, verovatno zato sto ljudi nisu imali info.
Ali su se zato vracali maksimalno brzo kada je trailer poceo a oni sto su jos ostali u bioskopu poceli da dozivaju ove sto su vec odlazili![]()
drjackyll je napisao(la):Ne vidim razlog za takvim komentarom, pa cak i ako sam lupio...
Sasa je napisao(la):Taj trailer se mogao videti i u biskopima kod nas, samo da ste imali strpljenja da sacekate dugu odjavu M2.
Malo je to ko video tako u bioskopu, verovatno zato sto ljudi nisu imali info.
Ali su se zato vracali maksimalno brzo kada je trailer poceo a oni sto su jos ostali u bioskopu poceli da dozivaju ove sto su vec odlazili
Pozdrav!
Ovaj tip, koji prodaje Matrix Reloaded DVD, prodaje uskoro zvanicnu verziju koja ce se naci u prodaji. Vidi se da je izbacio Nemacku sinhronizaciju, da bi stalo na DVD5. Ova verzija koja ima da se nadje u prodaji, je izgleda namenja za Englesko-Nemacko trziste...[Mancha] je napisao(la):Izgleda da ste obrisali post coveka koji ih prodaje. Uzeo sam i ja i stvarno je mnogo dobar. Zvuk je fenomenalan, cak i na slusalicama sa pro logic emulacijom zvuci strasno dobro. Ono na pocetku kad Trinity pada sa zgrade, nisam mogao da verujem da cak i na slusalicama meci stvarno "prolecu" iza. Moracu da prebacim DVD u moju masinu, pa da probam na zvucnicima. Uzeo sam i prvi deo, i bas se primeti koliko je Reloaded tehnicki ispred i po pitanju zvuka i po pitanju slike.
Inace, ovaj trailer sto se pojavio za Revolutions, nije onaj iz bioskopa, vec novi sa skoro skroz novim materijalom. Deluje zanimljivo.
Cineman je napisao(la):...
Samo, interesuje me kako je dosao samo do tog sourca?!?!
Amon_Ra je napisao(la):...
Ma pazi da ti ne kaze... :beat:
nIce Cream je napisao(la):Pa Matrix Reloaded DVD je odavno izasao u prvoj zoni, tako da nije dugo trebalo da se rasiri "prvozonska verzija" po svetu...
Ama ti ne citas do kraja ili sta?!Amon_Ra je napisao(la):Jel ima srpski titl, ili samo kako vi kazete 'hrvatski'?
Ama ti ne citas do kraja ili sta?!
Nema ni Srpski ni Hrvatski. Nego, kad se film zavrsi, picu upozoronjea na razlicitim jezicima, i tu se nalazi i Hrvatski. Sto znaci da je DVD za Region 2, kontas?
Ajd...
Amone, ti vec sam sa sobom gubis smisao, i veoma je smorno slusati te vise.Amon_Ra je napisao(la):...
Naravno da nikad ne citam!
Mrzim velike postove koje gube smisao, kao i threadove - nemam strpljenja da idem od topica do topica i citam od slova do slova.
Amone, ti vec sam sa sobom gubis smisao, i veoma je smorno slusati te vise.
Zato, oladi malo, odigraj koju basketbalu i odvrni Sopranose do jaja i uzivaj![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari