Golden je napisao(la):Ha, nemam gaali bih ga rado kupio!
Jel` dosao mozda naslov na DVD-u u prodavnicama ?
Bane® je napisao(la):Čeka li neko još nešto ili da zatvaramo :mrgreen:
Misha je napisao(la):da stvarno je chudno shto josh nije izashao ni "obichan" dvd lotr-a ... recimo proshle godine u ovo vreme je vec izashao dvd extended version ako me secanje dobro sluzi...
Golden je napisao(la):Videli ste da postoji i animirana verzija prvog dela zvana "Animatrix" www.theanimatrix.com
Ima li je kod nas ?
Broz je napisao(la):Ala je ocajan ovaj drugi deo pa to je strashno![]()
onda cu ipak morati da ga gledam, moram licno da se uverim da postoji nesto stupidnije od matrixa.Genghis Khan je napisao(la):E stvarno moram da dodam da je u odnosu na prvi deo OCHAJ !!!
Misha je napisao(la):ih, pocheo da zaboravljam pod mlade dane... kuku meni
btw. bash sam neshto razmishljao, bila bi fora da kad izadju sva 3 dela, da u nekom bioskopu daju sva 3 dela zaredom... sa recimo nekim pauzama od po 20-ak minuta izmedju projekcija za neki has i pi* pauzu... i naravno da se daju sve extended verzije... hmm, mislim da ipak mnogo zelim
![]()
Nije to animirana verzija prvog dela filma, vec je to 9 kratkih koje opisuju radnju IZMEDJU dva filma, kao i kako je doslo do matrixa, uopste pocetak rata, masakr i tako toGolden je napisao(la):Videli ste da postoji i animirana verzija prvog dela zvana "Animatrix" www.theanimatrix.com
Ima li je kod nas ?
Genghis Khan je napisao(la):...
E stvarno moram da dodam da je u odnosu na prvi deo OCHAJ !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari