Šta je novo?

Martix Reloaded DVD

Golden

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
660
Ha, nemam ga :) ali bih ga rado kupio!
Jel` dosao mozda naslov na DVD-u u prodavnicama ?

Tako veliki hit filmovi izlaze tek 5-6 meseci na DVD posto dodju u bioskop. Ocekuj ga za bozicne praznike :)

Uh, mnogo je dobar ...
cekacu :(

Čeka li neko još nešto ili da zatvaramo :mrgreen:

Max verujem da ce pre bozica jer ipak ce tada i da izadje (barem su tako rekli) Matrix Revolutions, a po nekom mom logichnom razmishljanju izbacice prvo dvd pa onda tek treci film...

cenim da ce dvd izaci u novembru, tada je premijera Revolutions-a a to je i period od 6 meseci nakon premijere drugog dela..

Golden je napisao(la):
Ha, nemam ga :) ali bih ga rado kupio!
Jel` dosao mozda naslov na DVD-u u prodavnicama ?

Ajoj :) odakle ti i sama pomisao na to... pa znas da se dvd izdanja izlaze par meseci po zavrsetku prikazivanja filma - ko bi isao u bioskope da gleda film ako isti vec postoji na devedeu...
Pa kad LOTR2 nije izasao - o cemu da pricamo onda?

Ma ja cekam LOTR2 special edition, a to ce tek ko zna kada... :(

da stvarno je chudno shto josh nije izashao ni "obichan" dvd lotr-a ... recimo proshle godine u ovo vreme je vec izashao dvd extended version ako me secanje dobro sluzi...

Bane® je napisao(la):
Čeka li neko još nešto ili da zatvaramo :mrgreen:

Samo probaj :)
Nisam mislio na divx, skipljam meni najomiljenije filmove na DVD zbog kvaliteta iskljucivo. Cena kakva takva - isplati se. Jednom se kupuje.
Nego nisam jos stigao da nabavim i "Final Fantasy" na DVD, kolika je cena po BG ?

Videli ste da postoji i animirana verzija prvog dela zvana "Animatrix" www.theanimatrix.com
Ima li je kod nas ?

Ala je ocajan ovaj drugi deo pa to je strashno:(

Misha je napisao(la):
da stvarno je chudno shto josh nije izashao ni "obichan" dvd lotr-a ... recimo proshle godine u ovo vreme je vec izashao dvd extended version ako me secanje dobro sluzi...

Bice da te ipak ne sluzi dobro... :) "Theatrical version" LOTR1 je na DVD-u izasla pre "extended" verzije, kod nas negde u septembru.

LOTR2 DVD -"Theatrical" u avgustu, "Extended" u novembru. Ove godine, naravno.

ih, pocheo da zaboravljam pod mlade dane... kuku meni :)

u svakom sluchaju, jedva chekam i ext. lotr2 i lotr3 i posle lotr3 extended ako ga bude, a dace bog :)

btw. bash sam neshto razmishljao, bila bi fora da kad izadju sva 3 dela, da u nekom bioskopu daju sva 3 dela zaredom... sa recimo nekim pauzama od po 20-ak minuta izmedju projekcija za neki has i pi* pauzu :) ... i naravno da se daju sve extended verzije... hmm, mislim da ipak mnogo zelim :D

Golden je napisao(la):
Videli ste da postoji i animirana verzija prvog dela zvana "Animatrix" www.theanimatrix.com
Ima li je kod nas ?

Ima.
Mogao sam da uzmem od jednog lika - al' me mrzelo!?

Genghis Khan je napisao(la):
E stvarno moram da dodam da je u odnosu na prvi deo OCHAJ !!!
onda cu ipak morati da ga gledam, moram licno da se uverim da postoji nesto stupidnije od matrixa. ;) stvarno nista gore neko kad mentoli razradjuju filozofsko pitanje...

Misha je napisao(la):
ih, pocheo da zaboravljam pod mlade dane... kuku meni :)

btw. bash sam neshto razmishljao, bila bi fora da kad izadju sva 3 dela, da u nekom bioskopu daju sva 3 dela zaredom... sa recimo nekim pauzama od po 20-ak minuta izmedju projekcija za neki has i pi* pauzu :) ... i naravno da se daju sve extended verzije... hmm, mislim da ipak mnogo zelim :D

Tesko. Jedino ako otvoris svoj bioskop... :D

Golden je napisao(la):
Ima li je kod nas ?
Nije to animirana verzija prvog dela filma, vec je to 9 kratkih koje opisuju radnju IZMEDJU dva filma, kao i kako je doslo do matrixa, uopste pocetak rata, masakr i tako to :D.....obavezno stivo za sve (ne)ljubitelje matrixa.

Imam ja svih 9 epizoda kao jedan avi fajl.....pa ko hoce.....

www.theanimatrix.com
Odlichno uradjen 3D prva epizoda, a ostale su crtane svaka u pomalo razlichitom stilu. Imam i ja DivX :)
Odushevio sam se kad sam video prvu epizodu. Radio je jedan lik koji je radio i na Final Fantasy -u samo shto u animatrix-u pokreti ljudi izgledaju 10X bolje ;-)

Genghis Khan je napisao(la):
...

E stvarno moram da dodam da je u odnosu na prvi deo OCHAJ !!!

A ja cu biti jos bezobzirniji, pa cu reci da koliko god prvi deo bio krsh, ovaj je visestruko gori :D Katastrofa.

Broz je napisao(la):
Ala je ocajan ovaj drugi deo pa to je strashno:(

Bice da ga nisi odgledao kako treba... Probaj jos jednom...

A vi ste svi baje i mozete da napravite mnogo bolju pricu... Dajte presaberite se, film je komercijala i kao takav bolji od 99% posto slicnih filmova koji se prave u holivudu!

Prvi deo je odlican.
Drugi deo je dobar samo kada je akcija u pitanju, ali i to smara, ima je previse. Tj. ne previse vec pojedinacne akcije predugo traju.
A ostalo je boza.
Sto rece neki drugar, Matrix2 je ko igrica, malo dave sa pricom pa mnogo akcije, pa opet za akciju nepotrebne price, pa opet akcija... i tako do kraja :)

Pozdrav!

Svo to razocarenje proistice iz cinjenice da su svi ocekivali od drugog dela Matrixa da ih isto tako fascinirao kao i prvi deo - sto je izuzetno tesko, jer svi dobro znamo sta je predstavljao i sta jos uvek jeste taj prvi deo.

Nemam nikakav komentar...cisto zbog SIGNATUR-a :)
.
.
.
Aj,sad...bar nesto da kazem: Matriks 2 je bolje razradjen u filozofskom smeru od prvog dela - kao sto je i vecina kriticara rekla - ko ne mirishe previshe filozofiju "u pozadini" smorice ga dijalog u 2. filmu...Opet,meni se dopao... :)

Ne znam da li je izasao DVD, ali je izaslo izdanje na DivX-u :) Eno, juce pun Knez Matrixa 2 :) Nisam jos stigao da pogledam u Bioskupu, pa nisam hteo da uzimam na DivX-u ko zna kakav je snimak...

Maksimalno su ga upropastili u onom hranu i na kraju. Ali je zato Monika bruka. Da li je neko zapazio da je dosta pozitivaca cine crnci i zutaci. Prorocnica, njen cuvar, kljucar, morf, drugi kapetan..... a da su zlice sve belci. Mozda neka forica tipa ma koliko da si jak zutaca i crnaca ima mnoogo.

Nazad
Vrh Dno