Šta je novo?

Martix 2

ivo.r je napisao(la):
Ma iznenadio si me već dovoljno i to neprijatno :(
Terminator bez Švarcija, kakvo ****** :(:(
Ma nisi ti razumeo, mislio sam na lik Džona Konora. Trebalo je da ga igra Edvard Furlong ( klinac iz drugog dela ) koji danas ima taman 20-ak i kusur leta, ali ....

Linda Hamilton se pojavljuje samo u jednoj sceni ( u Džonovom snu / flashback-u ) i to je pitanje 'oćeli je uvrstiti u final cut. Sara je mrtva, poginula je negde u međuvremenu, pa je sada Džon sam. Naravno "u pomoć" mu pristiže mlada medicinska sestra sa kojom se verovatno spanđava, a nju će na kraju krajeva da igra Claire Danes!!! Naravno Šrafciger se podrazumeva.

Inače totalno usraše stvar, izbacili su Kamerona čije je to životno delo ( on ga smislio, on napisao scenario, on ga režirao i prvi i drugi deo ), a i čovek je genije za akcione i SF filmove, teško da će taj Mostov biti na visini zadatka. Razmislite samo, koji je jedini film gde je drugi deo bolji od prvog? Trilogije i filmovi snimani po knjigama se ne računaju pošto je to celina od samog početka, a ovo je film nastavljen čistom kreativnošću scenarista, tj Kamerona i njegovog prijatelja.

U ovom nastavku ih juri Terminatorica jonske strukture, koja može da prolazi kroz zidove i.t.d. U sledećem delu će verovatno da bude neka crnkinja. :D:D Klasično američko proseravanje, u stilu mi nismo rasisti, fašisti, šovinisti, i.t.d., a u stvari .... :whip ( konačno nađoh primenu za ovaj smajli :D ). Enivej, ta Terminatorica je Kristanna Loken ( pi*ka da se us*reš ), uverite se i sami. :) Sve je to super, al' ne deluje mi baš kao mašina za ubijanje, možda pre za nešto drugo. :D

Kristanna Loken

Jel' sad' kapirate zašto mi se nekako ne uklapa u lik Terminatorice? :)

Re: Kristanna Loken

magick je napisao(la):

Imao sam ovu sliku u nekom XXX direktorijumu, i to u visokoj rezoluciji :D

Re: Kristanna Loken

magick je napisao(la):

U bre magick, sram te bilo:). Ovo ti je ubedljivo najkorisniji post ever na forumu. :):):)
:wave;

Re: Re: Kristanna Loken

Geek_master je napisao(la):
Imao sam ovu sliku u nekom XXX direktorijumu, i to u visokoj rezoluciji :D
Znam, i ja sam se iznenadio kada sam je video. A baš sam se oduvek pitao ko je ta mala. :p :D Šteta samo što je to A produkcija, tu ne smeju ni bataci da se vide. :( :D:D:D

Re: Re: Kristanna Loken

Vince Carter je napisao(la):
U bre magick, sram te bilo:). Ovo ti je ubedljivo najkorisniji post ever na forumu. :):):)
:wave;
Pa od uvek sam ja govorio "za svakog po nešto". :)

A da nisi ti malo omašio forum? :D

Terminator 3: Rise of the Machines

Evo vam još malo "detalja" oko novog filma i dosta više jer smo ga ugasili kad' se Notax vrati. :D

Re: Terminator 3: Rise of the Machines

magick je napisao(la):
Evo vam još malo "detalja" oko novog filma i dosta više jer smo ga ugasili kad' se Notax vrati. :D

Daj magick obuzdaj se, kad vide Bahati i Max ima da zatrpaju server xxx slikama :)

Re: Re: Re: Kristanna Loken

magick je napisao(la):
A da nisi ti malo omašio forum? :D

A da nisi ti? :D:D:D Ocigledno ti mnogo bolje idu XXX postovi od Intel bla bla... type; :p :p :p

chivitli je napisao(la):
Ma bedak, ja pomislih neke slicice kao one sto je magick potovao:(
:)

Šta, obneženi Švajciger? :)

Vrh Dno