- Učlanjen(a)
- 12.01.2001
- Poena
- 770
Ma nisi ti razumeo, mislio sam na lik Džona Konora. Trebalo je da ga igra Edvard Furlong ( klinac iz drugog dela ) koji danas ima taman 20-ak i kusur leta, ali ....ivo.r je napisao(la):Ma iznenadio si me već dovoljno i to neprijatno
Terminator bez Švarcija, kakvo ******![]()
Linda Hamilton se pojavljuje samo u jednoj sceni ( u Džonovom snu / flashback-u ) i to je pitanje 'oćeli je uvrstiti u final cut. Sara je mrtva, poginula je negde u međuvremenu, pa je sada Džon sam. Naravno "u pomoć" mu pristiže mlada medicinska sestra sa kojom se verovatno spanđava, a nju će na kraju krajeva da igra Claire Danes!!! Naravno Šrafciger se podrazumeva.
Inače totalno usraše stvar, izbacili su Kamerona čije je to životno delo ( on ga smislio, on napisao scenario, on ga režirao i prvi i drugi deo ), a i čovek je genije za akcione i SF filmove, teško da će taj Mostov biti na visini zadatka. Razmislite samo, koji je jedini film gde je drugi deo bolji od prvog? Trilogije i filmovi snimani po knjigama se ne računaju pošto je to celina od samog početka, a ovo je film nastavljen čistom kreativnošću scenarista, tj Kamerona i njegovog prijatelja.
U ovom nastavku ih juri Terminatorica jonske strukture, koja može da prolazi kroz zidove i.t.d. U sledećem delu će verovatno da bude neka crnkinja.