Šta je novo?

Mapa BG

Grobar

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
619
Da li ima neka mapa (karta) Beograda koja radi pod XP?
Imam plan plus 98 koji ne radi pod XP a radi u w2k.

Moj Plan plus radi pod XP-om,pa ako hoces ponesi disk i dodji do mene:wave;

Imas PlanPlus MMI i BeoINFO. Oba rade pod XP-om! Brvi je bitmapa a drugi je vektorski. Tesko da se mogu naci na netu, a i nisu bas mali 200 i ~70 MB.
Kad sam vec kod PlanPlus-a MMI mogao bi neko ko ima originalni disk da postije sadrzaj diska. Mislim na spisak fajlova i foldera u root-u cd kao i label. Treba mi zbog toga sto sam dobio instalaciju preko harda, a ocu da narezem "original" cd kako bi mogao da mu ga dam kad trazi zbog one anti-piracy zastite.
Ako zna neko foru kako se crack-uje, moze i to - ne bunim se ja

A da...

Heechee je napisao(la):
Imam ja plan plus 2003 - 2cd-a
napravio sam image originala i trenutno su mi na hardu.

A da nekako podelis sa nama smrtnicima...cheers

Heechee je napisao(la):

U odlichno.. to ce da se pokupi:) Nego Shta ima novo.. Jel su ubacili ono koliko ti treba odavde dovde ako idesh peshke ili kolima ..ili..?

Ajd stvarno, ako neko hoce da podeli sa mnom ;) ovu novu verziju na 2 CD neka mi se javi na [email protected] da se dogovorimo, moze i za neki kes ;) a i razmena dolazi u obzir...

Heechee je napisao(la):
Polako ja sam prvi tražio :)

imam ja planplus mmi ,a na 3w planplus.co.yu ne vidim nikakvu verziju 2003 na 2 cd-a?

Dajte ljudi da se dogovorimo nekeko za taj novi Plan Plus.

ajde ako ga neko dobije

ako neko nareze neka ga prosledi i ja bih jedan primerak

Heechee je napisao(la):
ajde heechee daj neki info o njima... btw - sto se ne javi za one duhove??!?!

D-KEE je napisao(la):
ajde heechee daj neki info o njima... btw - sto se ne javi za one duhove??!?!
dkee bacio sam ti izmedju ostalog i image planplus mmi-a na onaj hard sto sam ti vratio pre neki dan .
2003-e nema ni na planplus.co.yu ni na contrast.co.yu :(

austin je napisao(la):
dkee bacio sam ti izmedju ostalog i image planplus mmi-a na onaj hard sto sam ti vratio pre neki dan .
2003-e nema ni na planplus.co.yu ni na contrast.co.yu :(
znam ja dobro sta se nalazi na onom hardu perverznjaku matori :) - zato i pitam heechee-ja

D-KEE je napisao(la):
znam ja dobro sta se nalazi na onom hardu perverznjaku matori :) - zato i pitam heechee-ja

Definitivno je verzija 2003, definitivno je na 2 cd-a,
na prvom cd-u dolaze osnovni fajlovi za instalaciju, a na drugom su svi podaci o svim gradovima koji su podrzani.
koliko sam ja video onaj folder u kojim se dobijaju cd-ovi, program ima podrsku za gps i najkraci put izmedju 2 ulice.

jedini problem je sto mi nero nije izgleda odradio ok grebovanje 1 cd-a te nece da se startuju setup.exe ni autorun.exe drugi cd je izgrebovao kako treba.

Videcu da danas sutra ponovo uzmem doticne cd-ove da ih ponovo izgrebujem.

D-Kee daj savet za neki softver za grebovanje u iso image, kako bi ovaj put to ispalo kako treba.

p.s.
nisam se javio onaj dan jer nemam pojma gde sam zapisao tvoj broj telefona ono vece kad si me zvao... :( mislio sam da cu ga zapamtiti jer je lak ... :(
skinuo sam i ja iso image ghosta 2003 ali je cab fajl corrupted kad ga otpakujes iz rar-a i iso imagea.

winiso ko sto rece zilet. sto se NGhosta 2003 tice uzmi od DKEE-a ili mogu ja da ti srezem Super NortonSytemWorks 2003 (u kome imas i N. ghost 2003)
[email protected]

Meni vise odgovara pos'o, pa ako niko ne zeli da se cima do tebe - mogao bi ja.

zilet je napisao(la):
Definitivno S(tr)ava centar.. evo sjutra pa reci samo kada. Meni je to blizu.
Aj pishi na mail

Danas (sreda 9.10) mi donosi ortak ponovo cd-ove plan plusa pa cu ih prebaciti ponovo pomocu winiso-a, tako da od cetvrtka mozemo da pravimo dalje akcije. To sve naravno ako je sve ok sa prebacivanjem ako ne ... zvacu upomoc :)

Da li ste razmisljali da kupite plan? Onaj kome stvarno treba da ce pare (mislim da je oko 800 dinara) a kome samo ponekad treba da nadje neku ulicu ima na netu.

Imam Plan Plus Milenijum (115MB) gde pored Beograda postoje Novi Sad, Cacak, Krusevac Nis. E sad sta se desava, program se instalira bez problema i unese serijski broj. Ali posle izvesnog vremena, trazi da se ubaci originalni CD. Jednostavno kopiju CD-a ne prihvata. Da li neko zna resenje kojim bi se premostilo ovo.

HAL je napisao(la):
Imam Plan Plus Milenijum (115MB) gde pored Beograda postoje Novi Sad, Cacak, Krusevac Nis. E sad sta se desava, program se instalira bez problema i unese serijski broj. Ali posle izvesnog vremena, trazi da se ubaci originalni CD. Jednostavno kopiju CD-a ne prihvata. Da li neko zna resenje kojim bi se premostilo ovo.

ja sam od mog planplusa mmi napravio iso sa winisom i uz pomoc daemon toolsa ga koristim kao virtuelni cd i radi sasvim lepo.

najnoviji rezultati:
problem pravi 1 cd na kome se nalaze 3 exe fajla (autorun,setup i contrast) i 2 avi fajla od po 115mb
probano na win98 i win2000
image pomocu nero-a - ne radi
image pomocu winiso-a - ne radi
image pomocu clonecd-a - ne radi

probano sa nero image driveom i daemon toolsom i rezanjem na rw.

Evo sta se desi:
proces pravljenja imagea je ok, sve to on uradi, vide se svi fajlovi kako treba, 2 avi fajla koji se nalaze na cd-u rade ok i vide se ok, ali nije dan od exe fajlova ne radi tj startuju se ali posle par sekundi se ugase tj. nestanu bez traga iz task liste.

po svemu sudeci radi neku vrstu provere ali sta i kako ne znam.

Originali ce biti kod mene narednih par dana tako da ako imate jos neki savet sta pokusati.... javite.

Zasto ne probas jednostavno da ga bacis na rezanje pri 1x... to bi moglo da pomogne...
Jeste da treba 80 min za CD od 700MB ali sta ces...

BTW, kad smo kod zastite CD-ova, danas sam citao u Blicu da je novi CD Goce Trzan probijen! Hhaha, a ona se nesto kao lozila prva u svetu ima cast da na njenom cd-u bude ta najjaca/najnovija zastita... i probise je opet!
:p

Vrh Dno