Tesko, ipak je to domaci komercijalni softver.petri je napisao(la):Jel ima to negde na netu da se skine?
Amon_Ra je napisao(la):Da li neko ima novi Plan Plus?
Heechee je napisao(la):Imam ja plan plus 2003 - 2cd-a
napravio sam image originala i trenutno su mi na hardu.
Heechee je napisao(la):Imam ja plan plus 2003 - 2cd-a
Polako ja sam prvi tražioHeechee je napisao(la):Imam ja plan plus 2003 - 2cd-a
Stvarno...Amon_Ra je napisao(la):Dajte ljudi da se dogovorimo nekeko za taj novi Plan Plus.
ajde heechee daj neki info o njima... btw - sto se ne javi za one duhove??!?!Heechee je napisao(la):Imam ja plan plus 2003 - 2cd-a
dkee bacio sam ti izmedju ostalog i image planplus mmi-a na onaj hard sto sam ti vratio pre neki dan .D-KEE je napisao(la):ajde heechee daj neki info o njima... btw - sto se ne javi za one duhove??!?!
znam ja dobro sta se nalazi na onom hardu perverznjaku matoriaustin je napisao(la):dkee bacio sam ti izmedju ostalog i image planplus mmi-a na onaj hard sto sam ti vratio pre neki dan .
2003-e nema ni na planplus.co.yu ni na contrast.co.yu![]()
D-KEE je napisao(la):znam ja dobro sta se nalazi na onom hardu perverznjaku matori- zato i pitam heechee-ja
zilet je napisao(la):Pa uzmi WinIso..
Nego u kom si ti delu grada?
zilet je napisao(la):Definitivno S(tr)ava centar.. evo sjutra pa reci samo kada. Meni je to blizu.
Aj pishi na mail
HAL je napisao(la):Imam Plan Plus Milenijum (115MB) gde pored Beograda postoje Novi Sad, Cacak, Krusevac Nis. E sad sta se desava, program se instalira bez problema i unese serijski broj. Ali posle izvesnog vremena, trazi da se ubaci originalni CD. Jednostavno kopiju CD-a ne prihvata. Da li neko zna resenje kojim bi se premostilo ovo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari