Šta je novo?

Mapa BG

Elem... ja sam nedostupan do ponedeljka tako da dajem punomoc nekom drugom da skupi te cd-e do ponedeljka ili cu posle ja skupiti (ako uspete da ih iskopirate do kraja:)..

Sad sam ga instalirao i ustanovio sledecu stvar:

startujes setup i posle par sekundi trazi 2 cd sa koga nastavlja dalju instalaciju i sve odradi odatle....
kad 1 put startujes program trazi ponovo 1 cd na par sekundi.

sto govori da je na tom prvom cd-u uradjena neka zastita tj. taj setup pored sto startuje instalaciju vrsi neko ocitavanje samog cd-a i nekog podatka sa samog medijuma, jer ne vidim sta bi drugo moglo da bude kao zastita...

Ako uspem da izmajmunisem nesto svi koji budu hteli dobice kopiju a do tada dajte ljudi jos neki predlog kako i cime pokusati kopiranje... taj prvi cd ima 231 Mb od toga 229.7Mb su 2 avi fajla.

Koji bese softver se koristi za kopiranje sony PS cd-ova raw metodom... mozda ce to pomoci?

Nisam pokupio info sta se nalazi na drugom cd-u, i da li je neophodan za instalaciju?

procesljaj malo (a pogledacu i ja) 3w gamecopyworld.com
i 3w cdmediaworld.com - tamo je nesto bilo od softvera za detekciju zastite i kopiranje zasticenih diskova.

ajd nek nam je sa srecom:p

Probajte sa ClonyXXL 2.0.0.6 u kombinaciji sa CloneCD, nema zastite koju ne mogu da iskopiraju ako imate odgovarajuci hardware.

Amon_Ra je napisao(la):
Nisam pokupio info sta se nalazi na drugom cd-u, i da li je neophodan za instalaciju?

Na drugom cd-u se nalaze svi podaci o svim gradovima i 2 exe fajla koja pokrene setup sa prvog cd-a.

austin je napisao(la):
procesljaj malo (a pogledacu i ja) 3w gamecopyworld.com
i 3w cdmediaworld.com - tamo je nesto bilo od softvera za detekciju zastite i kopiranje zasticenih diskova.

ajd nek nam je sa srecom:p

pokusacu i to ... nadam se da ce nesto od ovoga upaliti :):):)

Alexandar je napisao(la):
Probajte sa ClonyXXL 2.0.0.6 u kombinaciji sa CloneCD, nema zastite koju ne mogu da iskopiraju ako imate odgovarajuci hardware.

Ajde nabavicu i taj clonyxxl,
ali daj objasni malo vise sta kakva kombinacija i koji je to odgovarajuci hardver

Ultimativno sredstvo za narezivanje diskova

Ljudi, mukama je dosao kraj
Program se zove blindwrite, i zadatak mu je da kopira ostecene i zasticene diskove...
Naravno, vrsi se pisanje bit po bit, RAW mod, kao sto sam ja i rekao da prvo probate i obicno 1x....

URL je www.blindwrite.com a program je oko 4 MB

Ako ocete mogu da skeniram ceo txt iz septembarskog SK-a da vidite kako sve to radi....
;)
:wave;

Ljudi sta smo se na kraju dogovorili ko ce da se smara do SC-a po te diskove?

BlindWrite Suite

Version: 4.0.6

s/n: 5LFG - ENPV - EI5W - 5LFJ

Amon_Ra je napisao(la):
Ljudi sta smo se na kraju dogovorili ko ce da se smara do SC-a po te diskove?
preuzecu ih ja nije problem cim budu uspesno kopirani

Re: Ultimativno sredstvo za narezivanje diskova

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Ljudi, mukama je dosao kraj
Program se zove blindwrite, i zadatak mu je da kopira ostecene i zasticene diskove...
Naravno, vrsi se pisanje bit po bit, RAW mod, kao sto sam ja i rekao da prvo probate i obicno 1x....

URL je www.blindwrite.com a program je oko 4 MB

Ako ocete mogu da skeniram ceo txt iz septembarskog SK-a da vidite kako sve to radi....
;)
:wave;

ne veruj svemu sto procitas, koristim ja blindwrite vec skoro 2 godine i nije nista bolji od clonecd-a za ostecene diskove, sta vise tu mi se najbolje pokazao diskjuggler!?!

Re: Re: Ultimativno sredstvo za narezivanje diskova

austin je napisao(la):
ne veruj svemu sto procitas, koristim ja blindwrite vec skoro 2 godine i nije nista bolji od clonecd-a za ostecene diskove, sta vise tu mi se najbolje pokazao diskjuggler!?!
Da, ali izgelda da je dobar za zasticene dskove.
Malo je verovatno da nesto moze da procita CD po kome je orano burgijom... ali zato program ima "mozak" da zezne zastitu na protected diskovima...
:)

zilet je napisao(la):
Jel bilo neshto na kraju sa tim diskovima?

bilo je da ni sa clonyxxl-om koji registruje da je zastita securerom*new* i clonecd-om nista pmaetno se ne desi...
e sad ono sto sam jos resio da uradim je da uzmem jos 2 rezaca teac 16x i lg 16x da pokusam i s njima da procitam i narezem doticne... ako i to ne proradi ... definitivno odustajem
i mogu da ponudim da ako neko misli da moze da to odradi ... dodjem kod njega sa diskovima da pokusa :)) (naravno da nareze i meni kopiju)

Pa chekaj

Sa chega si ti chitao te image do sada?

BTW ako nishta ne upali kolko koshta uopshte to chudo.. Ja sam uvek bio za podrshku nashih programera!

Re: Pa chekaj

zilet je napisao(la):
Sa chega si ti chitao te image do sada?

BTW ako nishta ne upali kolko koshta uopshte to chudo.. Ja sam uvek bio za podrshku nashih programera!

HP 8110i

kazu da je oko 900-1000din

Re: Ultimativno sredstvo za narezivanje diskova

A ljudi, sta je bilo sa onim "postujemo nase autore" i stitimo nas interes i sl. Vi bas ovde o tome kako da krakujete domaci disk? ctp;

Re: Re: Ultimativno sredstvo za narezivanje diskova

Ma zanima me ta zashtita nije drugo..nije frka kupiti program koji vredi a pogotovo shto opet i nije preterano skup.

iNCUBUs je napisao(la):
ja sam kupio program i nije los, mada su neke stvari malo bezveze uradili, tj prethodna verzija (planplus 2?) je bila mnogo jednostavnija...

btw nisam bas pratio diskusiju, ali WinISO je meni bez problema napravio ISO kopije oba cd-a?
nisam probao da instaliram program putem njih, ali da li je mozda to u stvari problem?

WinISO odradi prebacivanje u iso image,
ali 3 exe fajla sa prvog cd-a nece ni da beknu ni sa imagea ni sa cd-a napravljanog pomocu imagea.
u tom cucu zbunji krava :D

ja sam kupio program i nije los, mada su neke stvari malo bezveze uradili, tj prethodna verzija (planplus 2?) je bila mnogo jednostavnija...

btw nisam bas pratio diskusiju, ali WinISO je meni bez problema napravio ISO kopije oba cd-a?
nisam probao da instaliram program putem njih, ali da li je mozda to u stvari problem?

pa

jer ima neko bilo koju verziju na rezanje samo da su validni nazivi ulica za bgd naravno!

nije tema ali me bas interesuje kako Heechee uspeva da quote-je nekoga i do dan ranije. Da se covek ne bavi mozda telepatijom :D (bez ljutnje).

Izgleda da su ga moderatori opravili svaka im cast :p

ZAP je napisao(la):
nije tema ali me bas interesuje kako Heechee uspeva da quote-je nekoga i do dan ranije. Da se covek ne bavi mozda telepatijom :D (bez ljutnje).

Izgleda da su ga moderatori opravili svaka im cast :p
nisi bio na benchu kada je ponovo poceo sa radom - bio je pogresno setovan datum tako da je sve bilo izmesano...

HAL je napisao(la):
Program se instalira bez problema i unese serijski broj. Ali posle izvesnog vremena, trazi da se ubaci originalni CD. Jednostavno kopiju CD-a ne prihvata. Da li neko zna resenje kojim bi se premostilo ovo.
Probaj da u
HKEY_CURRENT_USER\Software\VB and VBA Program Settings\Planplus\Startup
za Sifra ulice stavis 111111

Kod mene je to za odložilo traženje originalnog CD-a (još uvek ga ne traži - retko ga i koristim)

Pozdrav

Plan plus je zaštićen

Plan plus je zaštićen Sonyjevom zaštitom tako što je setup.exe kriptovan, koliko sam ja razumeo vezano za serijski broj diska, pa nikavo kopiranje u ISO ne pomaže. Mislim da 890 din. za program nije puno, posebno kad ukinu porez na softver, tada će biti oko 700.
Vreme je da se navikavamo da kupujemo softver, makar domaći.

Vrh Dno