Malo sam se ponovio, nisam hteo nista skupo vec po obicaju sto jeftinije a sto utegnutije za te pare 
e 2180 , M0 steping, BOX kuler
biostar tp35d2-a7 bez kulera
memorija Kingmax Mars ddr2 1066 5-5-5-18 @1.8V (to je def.)
http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=249028
Temperatura je 32-33C idle, u sobi ~21C, full load 72C u orthosu, 64C u OCCT-u i u aplikacijama..
ako nekog interesuje, winRaR multithreading bench daje 1,261MB/s
CPU ima FSB wall na 340 ali sam ga zaobisao na 420 (na 410 je jos uvek "zakljucan") da bi dobio 1:1 odnos. Sve sto vidite je podignuto direkt iz bios-a, i tako drzim sad masinu. (dok mi ne stigne snala za WB u ponedeljak onda cu da idem na 1.5V i kolko bude moglo :d )
Biostar je ultra lak za koriscenje ako vam treba 3ghz, ali za sve preko toga pocinje "nadmudrivanje" ali sad kad sam ga provalio - naebo je :d Prvo, izbirljiv je sa memorijama i stavlja raznorazne "performance level-e" kako mu kad odgovara, moja memorija je predvidjena za perf level 8 1066 @ 1.8 ali naravno biostar je na deliocu 667 stavio perf level na 4 sto naravno jeste dosta brze ali zahteva i 2.2V
(i naravno ne moze da se menja u bios-u i nikada ne znate sta je on stavio dok ne udjete u windows i pogledate u MemSet-u)
ja za sad zadovoljan, jedino je uz njega mogao ici i onaj normalni BOX kuler sa bakarnim jezgrom, a ne ovo *ranje skroz aluminijumsko ali sta je tu je, prezivecu do ponedeljka pa onda idemo na ronjenje
odo da radim 3D markove malo da kacim za HWbot-a i nas bench tim !
:wave:
PS. Ovo me je sve skupa kostalo ~200e (cpu, ploca i 2gb rama )
e 2180 , M0 steping, BOX kuler
biostar tp35d2-a7 bez kulera
memorija Kingmax Mars ddr2 1066 5-5-5-18 @1.8V (to je def.)
http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=249028

Temperatura je 32-33C idle, u sobi ~21C, full load 72C u orthosu, 64C u OCCT-u i u aplikacijama..
ako nekog interesuje, winRaR multithreading bench daje 1,261MB/s
CPU ima FSB wall na 340 ali sam ga zaobisao na 420 (na 410 je jos uvek "zakljucan") da bi dobio 1:1 odnos. Sve sto vidite je podignuto direkt iz bios-a, i tako drzim sad masinu. (dok mi ne stigne snala za WB u ponedeljak onda cu da idem na 1.5V i kolko bude moglo :d )
Biostar je ultra lak za koriscenje ako vam treba 3ghz, ali za sve preko toga pocinje "nadmudrivanje" ali sad kad sam ga provalio - naebo je :d Prvo, izbirljiv je sa memorijama i stavlja raznorazne "performance level-e" kako mu kad odgovara, moja memorija je predvidjena za perf level 8 1066 @ 1.8 ali naravno biostar je na deliocu 667 stavio perf level na 4 sto naravno jeste dosta brze ali zahteva i 2.2V
ja za sad zadovoljan, jedino je uz njega mogao ici i onaj normalni BOX kuler sa bakarnim jezgrom, a ne ovo *ranje skroz aluminijumsko ali sta je tu je, prezivecu do ponedeljka pa onda idemo na ronjenje
odo da radim 3D markove malo da kacim za HWbot-a i nas bench tim !
:wave:
PS. Ovo me je sve skupa kostalo ~200e (cpu, ploca i 2gb rama )
Poslednja izmena: