n 131:
super je sto je proradilo, ali mi nije jasno sto si black dragon uzimao (na stranu tvoj avatar) kad i geil ultra 800 isto tako radi ?!
E sad malo da se pohvalim) Sta moze Galaxy 8600GE, znaci masina iz potpisa bla, bla... CPU e2160 @ 3.15 GHz graf. 810/2250 MHz. Max za graf je 825/2280 (puno se greje oko 71 stepen) a na 830 zakuca na zadnjem testu.
A sto se ploce tce nisam mogo da verujem da se toliko lagano klokuje! na 3.0GHz na default naponu radi ko sat! Samo sam morao da skinem novi bios jer sa starim ne moze da se podesi memorija!
P.S. Saljite komentare, sugestije, predloge... ipak sam ja za vas pocetnik u svemu ovom![]()
Ja bih vise voleo da si dao Pi 1M i 32M umesto 3Dmark-a, eventualno aquamark 3 (cisti CPU test). Lepo je to, ali mislim da mu je mesto u sobi Overklokovanje grafickih karti.
:wave:
Recimo SuperPi 1M i 32M i Aquamark 3. To bi bilo bas OK.Pa zar nije tema "malo o/c e2180 na Biostaru TP35D2"? Recite mi koje testove da odradim (koje programe da koristim) i ja cu postovati rezove...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari