Srga
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.04.2002
- Poena
- 620
Sinoc sam listao VIDI i ubacim CD cisto da vidim sta ima na njemu i naidjem na igricu INSANIQUARIUM.
Grafika je 2D - igrica ocigledno za decu - ali gameplay...
Juce sam je igrao ceo dan - toliku zarazu nisam doziveo jos od vremena PacMan-a.
Ljudi skidajte ovo sa neta - tesko je nekih 8MB - i proverena je zabava :d
Podsetila me je na vreme kad su igrice stvarno imale namenu da zabave narod sa originalnom idejom i igrivoscu i kad je broj poligona na neprijateljima bila nevazna stvar.
Bas me zanima jel ima jos neko da preporuci jos neku interesantnu igricu, koja je OK a da nije glomazna i da se moze skinuti sa net-a (do nekih 50MB).
Takodje sam pre neki dan skinuo i AirStrike2 i ista prica - odusevljen sam sta su ljudi uspeli da napakuju u 20mega.
Ajde da vas cujem - da napravimo malu BEST SMALL GAME anketu...
What's your choice ???
Grafika je 2D - igrica ocigledno za decu - ali gameplay...
Juce sam je igrao ceo dan - toliku zarazu nisam doziveo jos od vremena PacMan-a.
Ljudi skidajte ovo sa neta - tesko je nekih 8MB - i proverena je zabava :d
Podsetila me je na vreme kad su igrice stvarno imale namenu da zabave narod sa originalnom idejom i igrivoscu i kad je broj poligona na neprijateljima bila nevazna stvar.
Bas me zanima jel ima jos neko da preporuci jos neku interesantnu igricu, koja je OK a da nije glomazna i da se moze skinuti sa net-a (do nekih 50MB).
Takodje sam pre neki dan skinuo i AirStrike2 i ista prica - odusevljen sam sta su ljudi uspeli da napakuju u 20mega.
Ajde da vas cujem - da napravimo malu BEST SMALL GAME anketu...
What's your choice ???