Šta je novo?

Mala Pomoc

• Začetnik teme Začetnik teme Goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
nedavno sam foramatirao disk, instalirao windows i pratece programe, izmedju ostalog i Norton System Works koji redovno koristim. Cim sam instalirao osnovne stvari uradio sam "One Button CheckUp", Norton je nasao par systemskih problema fixirao ih i pri rescanu nije nasao nista. Medjutim od danas mi non-stop prijavljuje u program integrity scanu "1 file missing (program Files" i to sadrzi poruku sledece sadrzine>
"C:\Program Files\Common Files\Professional\Run Time\0701\Intel32\DotNetInstaller.exe" cannot access a necessary file, "mscoree.dll"
E sad mene interesuje cemu sluzi ovaj fajl mscoree.dll, ako neko zna, i moze li da steti sto ga nema, i kako bih mogao da ga vratim ako je potreban (sa windows diska ne moze, probao sam). Cini mi se da su windows Updateovi krivci za ove stvari ali ne mogu da se kladim.
Unapred Hvala

Probaj reinstalaciju(znaci ne format, nego samo da ga "pregazis").

MaNiAcK je napisao(la):
Probaj reinstalaciju(znaci ne format, nego samo da ga "pregazis").
Mene interesuje funkcija ovog fajla i gde se on inace uobicajeno nalzi. Ne bih radio reinstalaciju bezveze ako ovaj fajli ne sluzi nicemu.

Svaki fajl necemu sluzi i nije tu za dzaba 🙂

Jel moze neko da mi posalje na mail mscoree.dll i da mi usput kaze gde mu se nalazi tj. u kom je direktorijumu, posto ne znam da li je u ovom koji sam gore nave. Bio bih zahvalan.

[email protected]

P.S.

Subject napisite velikim slovom, da ne bi morao sate da provedem trazeci ga u gomili raznoraznih nebitnih emailova.

Da naravno, tako sam ga i nasao i stavio u C\windows\system i sad je sve OK

Nazad
Vrh Dno