Goxy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.03.2002
- Poena
- 710
nedavno sam foramatirao disk, instalirao windows i pratece programe, izmedju ostalog i Norton System Works koji redovno koristim. Cim sam instalirao osnovne stvari uradio sam "One Button CheckUp", Norton je nasao par systemskih problema fixirao ih i pri rescanu nije nasao nista. Medjutim od danas mi non-stop prijavljuje u program integrity scanu "1 file missing (program Files" i to sadrzi poruku sledece sadrzine>
"C:\Program Files\Common Files\Professional\Run Time\0701\Intel32\DotNetInstaller.exe" cannot access a necessary file, "mscoree.dll"
E sad mene interesuje cemu sluzi ovaj fajl mscoree.dll, ako neko zna, i moze li da steti sto ga nema, i kako bih mogao da ga vratim ako je potreban (sa windows diska ne moze, probao sam). Cini mi se da su windows Updateovi krivci za ove stvari ali ne mogu da se kladim.
Unapred Hvala
"C:\Program Files\Common Files\Professional\Run Time\0701\Intel32\DotNetInstaller.exe" cannot access a necessary file, "mscoree.dll"
E sad mene interesuje cemu sluzi ovaj fajl mscoree.dll, ako neko zna, i moze li da steti sto ga nema, i kako bih mogao da ga vratim ako je potreban (sa windows diska ne moze, probao sam). Cini mi se da su windows Updateovi krivci za ove stvari ali ne mogu da se kladim.
Unapred Hvala