Šta je novo?

Mala pomoc za Doom 3

Naravno da nije fora!
Ali, ako neko nedelju dana ne moze da resi ovako nesto, onda...🙂

p.s. NHF! 😉

Cekaj, M3, brate mili, krenimo ispocetka.

Znaci, igrao si taj nivo. I stigao si do mesta na koje sam ja stigao?
Otvorio si prvu komoru i izasao na Mars, je l' tako? I onda si usao u drugu, prekoputa i uspeo si da zatvoris vrata i da se ona otvore na drugoj strani i tako si se stvorio ponovo "unutra" ? Je l' to hoces da mi kazes? Na toj drugoj komori si kliknuo na "click to cycle airlock" i vrata su se zatvorila?

Da li si isao u tu provaliju sto sam ti spomenuo?

Sad' sam citao neke walkthrough-e i tek mi sad' nista nije jasno.
Ne postoji nigde situacija kao moja, po njima kao kada izadjem iz prvog airlock-a treba da ubijes nekog neprijatelja (sto kod mene nije slucaj) i da udjes u u drugi airlock bez problema a meni vrata nece da se zatvore.

Nema veze, zaboravite na sve to... jedino... sad' mi pade na pamet... mogao bih da ti posaljem save game ako nije veliki? A?

Poslednja izmena:
RAR-uj ga i bice oko 1Mb.

MA kazem ti OGI ja na ovu zadnju komoru samo pritisnem zna zadnji kompjuter i on mi otvori ta vrata , ne znma zato se tebi ne otvori , ne znam koji mu je racku ....
Pozdrav...

Alo bre hoces li da ja tebi posaljem taj prokleti save game ili ne, nemoj da izbegavas! 😉

P.S. Sta ti ovo znaci majke ti: "samo pritisnem zna zadnji kompjuter" ?

Posalji meni:

[email protected]

p.s. Obavezno ga RAR-uj, jer necu da mi prodje vecnost skidajuci ga. (Max ~1Mb)

Pozdrav!

Nema sanse da bude 1MB jer koliko mi se cini zauzima 9MB.

1.7MB je, preziveces, saljem obojici.
ZIPovao sam, nemam RAR.

Poslednja izmena:
Jedino, trenutno sam u Vrscu (stigao pre sat vremena), a ovde nemam instaliran D3. Ako ga ne nadjem u medjuvremenu, probam u nedelju.

poz.

I ja sam rdio format :c jer mi je upao SEASER 😡 pa mi se gasio racunar, ali probacu pa ti javljam ubrzo 😉
Pozdrav...

Nema potrebe, M3, Ogi. je takav pajser :d da je to strasno!!!

Care, je*o te, pa odatle si dosao i ne trebas tu vise da se vracas!!!!!!! 😀😀😀

Stvarno ja sam malo danas igrao ali onaj save je od pocetka nivoa , ne nzma Ogi u cemu je problem .Kazem malo sma igrao i sve je bilo kao podmazano osim rezolucije u kojoj igras :d
Znaci ovo sto ti je delija rekao ne shvacaj kao uvredu nego kao savjet , covjece vracas se na pocetak novoa😉
Pozrav...

Ma hajde? Je l' se mi to sada vredjamo ili sta? Kao ja sam mentol, budala?

Dajte ljudi, ne zezajte me, stvarno nije u redu.

QUICKSAVE je snimljen tako sto je glavni junak OKRENUT PREMA VRATIMA. Dakle, POKUSAJTE DA PRODJETE KROZ TA VRATA I DA ODETE NEGDE DALJE i recite mi da li ste i KAKO uspeli. To je sve. Da li umete to da uradite??? Ja ne umem.

Da mi pricate kako sam odatle dosao je u najmanju ruku smesno.

M3, ne razumem o kom pocetku nivoa govoris, brate mili, poslao sam ti SAVE igraj O D A T L E ako zelis. Ako ne, da se rastajemo k'o ljudi. 🙂

P.S. A rezolucija je 1024x768 - sta joj fali, odlicno radi?

Naravno da mogu da prodjem kroz ta vrata!
Kroz ona druga ne mogu.

A mozda i malo lagis! 😀
Po tvom opisu situacije, i onim skrin-shotovima malo zaobilazis istinu, zar ne? :d

Alo bre brate, ja ne znam o cemu ti govoris!? Sta lagim?

Covece, ne mozes ni ti da prodjes kroz ta vrata? I?
Kada si ti igrao igru mogao si a sada ne mozes?
Stvarno ne razumem? U cemu je stvar? Bag, ne kapiram?
Kako se ne secas sta si uradio kada si ti igrao, aman covece?

Ako si primetio pozadi sam ih SVE poubijao i pozadi nemas gde da se vratis jer sam odatle i dosao. I cemu ovi postovi? Dzabe punimo forum. Ja sam ocekivao da posle poslatog save-a cu dobiti odgovor tipa: aaaaaaaa, pa tu treba da uradis to i to. Ako nemas takav odgovor onda da zavrsimo pricu.

Mozda zvucim grozno ali nije tako. 🙂 Zaista sam ti jako zahvalan i tebi i M3 ali smatram da ne treba da ovoliko sirimo najobicnije pitanje STA DALJE, shvatas, jer me sve ovo uzasno nervira.

Tvrdoglavi covece! :d

Ucitaj autosave sa tog nivoa (Communication Transfer) i videces da si se vratio na sam pocetak nivoa!

Odatle si dosao i ne mozes tuda da se vratis!

Video sam da si "IZA" sebe sve pobio, jedino, to nije "IZA", nego "ISPRED".

I?
Sta je na kraju bilo? 😉

Ogi, druze, sta uradi sa Doom-om?

Ako si se zeznuo, mogao bi lepo da se izvinis, jer si nas posteno iscimao!
Samo zbog tebe sam ga nabavljao i instalirao na ovu masinu.

Ma ne igram ga, hocu da zavrsim United Offensive pa cu da se vratim na DOOM da odigram ispocetka onaj nivo da vidim da li si u pravu sto kazes da sam se vratio na pocetak nivoa iako 99% tvrdim da to nije moguce, jer kako bih se vratio? Pa iza tih vrata gde je snimljen QUICKSAVE sam nekoliko sekundi pre save-a poubijao neke monstrume - otkud oni tu ako sam ih ubio na samom pocetku nivoa!?

Kako to mislis nabavio si je i instalirao samo zbog mene?
Pa valjda si igrao igru i pre mene? 🙂

Na ovoj masini u Vrscu nisam!
Igram u NSu, a nisam poneo instalaciju.

p.s. Vec sam ti rekao, ucitaj vise taj AutoSave i videces da si na samom pocetku nivoa.

Ladno si u pravu... EJ LADNO SI U PRAVU!!!

Ok, je l' sada treba da kredom napisem na tabli sto puta "JA SAM *****" ili tako nesto? U najmanju ruku cu se pokriti usima i cutati i do kraja zivota vise nista necu pitati na ovom forumu.

Idem da se stidim a ti nemoj nikome da pricas o ovom blamu, budi drug.

Poslednja izmena:
Ma nije fora u tome, bre, uvek mi je drago kad mogu nekome da pomognem!
Samo budi malo manje tvrdoglav! 😉

Pozdrav! :wave:

p.s. I meni se gomilu puta desavalo da mi je resenje ispred nosa, ali razmisljam u fazonu da je nemoguce da je bas toliko glupo i jednostavno!

Ma shvatas li ti da mi je bilo NEMOGUCE da sam se vratio na pocetak, i dalje ne shatam kako je to moglo da se desi, pa nije to lavirint. Igra je vrlo linearna, ne shvatam i dalje...

e Ogi , Ogi evo prelistaj malo prosle postove kad sam ti rekao da nema izlaska na mars nigdje 😉
Ok svakome se desi ali brate malo obrati paznju...
I jesi li sad presao nivo???

Deinstalirao sam igru! Ne pamtim kada sam igrao ruzniju igru. Odvratna je. Muka mi je od nje.

P.S. Naravno da ima izlaska na Mars, pa i na tom mestu na kojem sam se ja "zaglavio" sam dosao spolja odnosno iz druge komore, preko povrsine planete sam usao u prostoriju prekoputa.

Steta da onakvu igru nisi zavrsio...bas steta...

Mozda je jos negde zaglavio! :d

SHALIM SE! :banana:

I mene je poceo da smara, ali izdrzi, kad se predje u Pakao, postaje zanimljivo! 😉

Nazad
Vrh Dno