Šta je novo?

Mala pomoc za Doom 3

Imao sam malo vremena i zavrsio sam ga.

Ili sam ja malo ostario za igre ovog tipa :) ili igra apsolutno nije posebna.
Mnogo sam vise uzivao igrajuci Call of Duty ili Return to Castle Wolfenstein npr!

Ma bre ne moze da se poredi. To je U B E D L J I V O najgora FPS igra koju sam ikada u zivotu igrao. Cak mi je i Chaser bio bolji. A da ne govorim o igrama kao sto su Far Cry, NOLF 2, Wolfenstein, Call of Duty...

To je MOJE LICNO misljenje. Ne zelim lavinu negodovanja. Nikoga nisam uvredio. :)
|

I FarCry me je malo smorio, svi nivoi su isti, ali NOLF2 (i kec! :)) je fenomenalna igra. Ima "dushe" koliko nemaju sve igre ID Softwara zajedno!
Cak mi je i Halo mnogo bolji od Doom-a.

Jedina svetla tacka u Doom-u mi je Hell nivo.

A mozda imam takav utisak zato sto je razbio totalnu monotoniju od 25 jednakih nivoa.

Meni se NLF ali prvi dio svidjeo ali ovaj drugi mi je zesce ******.Sto se tice FAr Cry on je vrjhunski a o DooM-u da ne pricamo igra me odusevila a posebno kada sam kupio dobre slusalice , covjece useres se od straha :d
A o COD (ona je z amene vrhunska igra) evo igram je ponovo dok ne kupim ovaj dodatak ali mislim da ce MOHA da bude VRH Vrhova ;)Toliko od mene
Pozdrav...:wave:

Znas kako, i SilentHill ce da te plasi! ;)

Mada su za mene sto se tice straha neprevazidjeni Alien VS Predator 1 i 2. Pogotovo zbog fenomenalne muzike (modifikovane teme iz Alien i Predator seriala filmova) koja se dinamicki menja u zavisnosti od situacije u igri. Da je u Doom-u upola dobra muzika, bilo bi strava. A ovako ni NEMA muzike! Skroz bezveze.

Iskreno, ja sam se useravao igrajuci DOOM 3. Sta god da igram, igram uglavnom nocu, kada svi spavaju, sa ugasenim svetlom i slusalicama. Da li je moj monitor podesen tamnije nego sto treba ili sta vec, ali meni su delovi koji bi verovatno trebalo da budu tamni bili skroz CRNI znaci 70% prostora mi je bilo CRNO i sad' kao idem i odjednom se pojavi ispred mene debeljko koji dise k'o ****** i ja se presecem... kapiram da to sto je meni crno bi trebalo da bude onako bas tamno ali da se ipak vidi nesto... gamma nisam podesavao, ostavio sam ga kako jeste... non stop sam se presecao od igre, i iskreno u tim okolnostima mi nije bilo prijatno da igram... ostali su mi tikovi... ;)

Halo mi se nije ni malo svideo pa ga nisam ni igrao a Far Cry je za mene najbolji FPS koji sam ikada igrao. NOLF kec nisam igrao ali je zato dvojka fenomenalna... Hoce li biti trojka?

NE vjerujem da ce biti trijka ali obavezno probaj jedinicu.A sto velite Alien VS Predator ...ozbiljno..nisam zna...

==============================

Izashao patch 1.1

Ovaj... jel neko raspolozen za skidanje? :)

Zasto patch za koju igru ....
I sta zapravo donosi taj patch u toj igri ???
POzdrav...

Koliko sam video listing, uglavnom su ispravke za Multiplayer, a i od pocetka do kraja nisam imao nikakvih problema, tako da bih rekao da bas i nije neophodan.

Da ne otvaram novi thread: Kako da ubijem onu "neman" na kraju pakla kruzenu sa tri "leteca svetleca" satelita (al` sam opisao :) )? Pucam k`o lud i posle pola sata (toliko sam uspeo da izdrzim ziv) nista!

"Sablasni" glas ti lepo kaze da prvo ubijes te "letece svetlece" :) (Seekers), a onda dok BigBoy bude pravio nove, pucaj mu iznad glave u to cudo iz kojeg izlaze.

Uspelo mi je. Hvala. Probao sam tako i ranije (ukapirao sam st mi govori "sablasni" glas), ali izgleda da nisam bio dovoljno uporan.

Nazad
Vrh Dno