Šta je novo?

Majice su stigle!!! :)

Zar nije sampion evrope ,sveta i univerzuma ? :) Mislim,sto da budemo skromni ,ipak je to jedini pravi srBski klub na ovim prostorima. A svi znamo ko su i sta su srbi :)

Salu na stranu, kada se salju majce ? Idealno bi bilo da nam dodju oko nove godine,gde ces bolji poklon :)

Ako svet ima dva kontinenta onda jeste sveta :D

A ako u Evropu ne spada Engleska i Holandija onda su i to osvojili...

Srpska posla, milion puta ponovljena laž u ovoj zemlji je odavno istina ...

Kod:
U sezoni 1990/91. godine u Kupu šampiona nisu imali pravo takmičenja klubovi iz Engleske i Holandije. Danas je tesko uopšte zamilsliti LS bez Manchestera, Arsenala, PSV, Ajaxa, Celsea, pa i Fejnorda. Takođe Crvena Zvezda je jedini tim u istoriji kupa šampiona koji je titulu prvaka Evrope uspeo da osvoji a da nije igrao NIJEDNU utakmicu protiv nekog tima iz tri najjače lige Sveta, ITALIJE, ENGLESKE i ŠPANIJE. 

Iste godine Zvezda je osvojila i interkontinentalni kup u Tokiju, koji mnogi KVAZI novinari pogrešno nazivaju titulom prvaka Sveta. Zvezda NIKADA nije bila prvak Sveta, da li bi bila, to niko ne zna. Jedno je sigurno, utakmica između prvaka Evrope i Južne Amerike ne može biti utakmica za prvaka Sveta. Prvi zvanični šampion Sveta je bila ekipa KORINTIJANSA (iz Brazila), koja je na svetskom prvenstu klubova 2000. (učestvovali su šampioni svih kontinenata) osvojila prvu zvaničnu titulu prvaka Sveta. 

Nego kada stižu majice ? :D

Poslednja izmena:
...a da nije igrao NIJEDNU utakmicu protiv nekog tima iz tri najjače lige Sveta, ITALIJE, ENGLESKE i ŠPANIJE. 

Samo su igrali protiv nejakih Francuza i Nemaca... Oni ne znaju ni sta je fudbal, muka njih pobediti.
Kako su bas te lige najjace nece mi nikad biti jasno.
Da su oni bili tako jaki stigli bi u finale (istina Englezi nisu ucestvovali)

Sve u svemu ne igrajte se ljudi vatrom :-devil-:
Za cas nastade prepucavanje oko boje :d

Poslednja izmena:
Bump.

Ima li kakvih konkretnih novosti? Dobi li neko od nas majicu?

Мени управо стигла мајица. Хвала!

Stigla majica, hvala :)

Nadam se da ćemo i mi koji nismo iz BG-a dobiti majice danas ;)

ps. Mislim na majice koje se kupuju.

Od kada posta dostavlja pakete u subotu ?
Moze neki kratak review ? :)

I meni je upravo stigla majica! Hvala! :)

Edit: Pih, "malo" sam omašio veličinu. XL mi je mala, pogotovu oko ruku. Šteta. :)

Poslednja izmena:
Al ste tempirali na rodjendan, stigla i meni ;)

Steta sto nije bila S za ovo moje slim-fit telo, ipak mi je velika M, malo je cudan kroj, duzi rukavi za moj ukus, skroz do laktova mi skoro dodju. Hvala za gest jos jednom :)

Da...jos nesto

Nisu svi poslali adrese, mislim na majice koje poklanjamo

Molim vas da to uradite sto pre...

Problem je sto ne primas PM ? :) Gizmo vec ima moju adresu,da li da mu saljem opet za svaki slucaj ?

Ili adresu saljem na neki mail ? Hmm

Cek bre,gde i kako ste uplatili? Ja poslao adresu i pitao gde da uplatim ali ostao bez odgovora?!

Poslednja izmena:
Poslao malo pre na adresu koju je peca ostavio.

Peco sta je sa nagradama mislim sa ovim glavnim, evo prosla cela nedelja i jos me niste kontaktirali ? I dalje cekamo :)

Poslednja izmena:
stigla majica. hvala :)

Ja poslao na urednik@,tako je pisalo na kraju vijesti sa spiskom dobitnika poklona.

Vrh Dno