Šta je novo?

Majice Sezona 2008.

'Oću majcuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

neeemoooozeeee,

vidis bre da samo moderatori, VIP i admini imaju pravo da nose majcu....ove godine se borimo da i member-i dobiju tu privilegiju a newcomer-i su u planu tek od 2015.:d

Dzabe se borite :D

bash vam ne damo!

:d

Imam i ja majicu - hoću VIP status :)

Ne, prebijanja i otimanja mi radimo, oni su za finije stvari ;)

...toga sam se pribojavao :)

Tutorial za BENCHforum majicu

Kupite kinesku belu XXL majicu za 100 dindzi i modujte je markerom

BENCHforum*

*Stekam pare za Q6600

ili nesto slicno gde je zvezdica...

Vidi ovog, uze mi sig :d

A može li neka na "crno"? Makar za mene ,pa ja sam budući Admin foruma ejjjjjjjj,nem'o da vam posle bude krivo,kao joj pa nismo znali ovo ono

Nek ti naprave na tom forumu gde ćeš da budeš admin :D :d

I na kraju opet nishta. :smack::smackbum:
Edit: Necu majcu, skinite me s liste. :(

Poslednja izmena:
I na kraju opet nishta. :smack::smackbum:
Edit: Necu majcu, skinite me s liste. :(

Pa posto nikada i nije bilo liste nema sa cega da te skinemo:d
Ne znam sta ste se potresli oko Benchmark majce. Ako vam treba majca mozete da napravite kakvu god zelite sa kojom god slikom zelite preko nekih sajtova

Ma to sam onako reko, i nije mi do majce, ionako bi je samo nosio kuci da nerviram devojku :D
Nego anketa za majcu je bilaaa... ma prodje leto sta da vam pricam, idem kuci, necu da se vracam zbog majce.
Jos malo pa treba sa dugim rukavima :d
A neki kura* stalno gledam thread ko da je dzabe.
:wave:

Pa posto nikada i nije bilo liste nema sa cega da te skinemo:d
Ne znam sta ste se potresli oko Benchmark majce. Ako vam treba majca mozete da napravite kakvu god zelite sa kojom god slikom zelite preko nekih sajtova

Ma stvar je u tradiciji, nije za drugo :( . Nekima je preslo ou naviku :S:

moze skijasko odelo sa benchmark logoom? za sezonu jesen-zima 2048.

propada nam comunity :(

Koji community? :)

Pa meni nije jasno sto vi gledate u pravcu redakcije?
Sta niste u stanju da nadjete 3 ponude od stamparija za stampanje majica (ili vez)? Niko ne ume da napravi pripremu za stampu sa natpisom BENCHMARK i logotipom (ili sta vec zelite, imate primere od prosle godine)?

Nemojte da kukate, organizujte se sami.

Ne da Peca i to sa razlogom ;)

Re: Predlog

Citat:Citiram korisnika: Yoti
Zdravo Peco
Vidim da ste u guzvi i smoreni, te ako vam radi posao i ti se slozis da preuzmem na sebe pravljenje tih majica?

Cao majstore,

na zalost ne mogu da se slozim da iko radi te majice. Stvarno sam razocaran, svi bi kao majice, pitam za predloge, onda predloga nema. Kada uradim majice, zasto su ovakve a ne onakve, ne znam vise sta je pametno

Mislite o tome ;)

:wave:

Poslednja izmena:
imamo majce od prosle sezone ljudi :)

meni se kragna malo isprala, tj jedino je ona malo promenila boju...baš sam je iznosao :)

Pa meni nije jasno sto vi gledate u pravcu redakcije?
Sta niste u stanju da nadjete 3 ponude od stamparija za stampanje majica (ili vez)? Niko ne ume da napravi pripremu za stampu sa natpisom BENCHMARK i logotipom (ili sta vec zelite, imate primere od prosle godine)?

Nemojte da kukate, organizujte se sami.

Mislim da je to vas posao. Ako niste u stanju da se organizujete, trebali ste to odmah da kazete. Sami ste obecali bez prisiljavanja.

Ne razumem zasto bih ja reklamirao neciju firmu ako ta firma ne daje nikakvog interesovanja? :trust:

Poslednja izmena:
Ne razumem zasto bih ja reklamirao neciju firmu ako ta firma ne daje nikakvog interesovanja? :trust:
:Klanjanje :Klanjanje :Klanjanje

Ako sam uzmem da pravim majicu sigurno nece biti sa natpisom "Benchmark"...nego recimo : I BETA TESTED YOUR MOM" :-devil-:

meni se kragna malo isprala, tj jedino je ona malo promenila boju...baš sam je iznosao :)

Majice od prosle sezone su odlicne, zaista.
Za ovih godinu dana, bila je u masini na pranju bar 80 puta i i dalje fenomenalno izgleda! Zaista bi mogla neka nova tura da bude ove sezone...

@Peca
Jel ostala koja od prosle sezone vishka? :d

Poslednja izmena:
Mislim da je to vas posao. Ako niste u stanju da se organizujetem, trebali ste to odmah da kazete. Sami ste obecali bez prisiljavanja.

Izvini druze sta si se ti natakario na mene? Ja ne radim za Benchmark, ja volontiram time sto citam sve postove i odrzavam forum kao i ostatak moderatora ovde.

Drugo, navedeni su razlozi (sam Peca ih je naveo) zasto to ne zeli da radi - covek je lepo pitao za predloge i sem kuknjave na ovih 10 strana nije dobio apsolutno nista. I sta sad ti ocekujes?
I meni je zao sto nece biti majica ove godine ali sta sad...
Naravno, ti ces reci "pa sta ima da ocekujem, njemu je to free reklama on treba da se trudi oko toga moje je da masem parama i da kazem koje velicine zelim" sto u biti jeste istina ali postoji i druga strana medalje a ta je da je proizvodnja, distribucija i sabiranje para totalna katastrofa (empirijskim metodama zakljuceno) i verujem da je i to razlog zbog kojeg niko nece da se prihvati tog posla.
Jer uvek se nadje neko ko ce da kaze "ma bas sus ****** eto ja bih voleo da je kuler za 15% veci, sivlji ili da je dobio motiv sa hardom" i to ume jako da nervira :) Zato je Peca trazio da VI date predlog (izgled, materijal, nacin izrade) a on ce, sigurno, pokusati da to sprovede u delo.

Poslednja izmena:
Vrh Dno