the bat,incredimailAnubis je napisao(la):E ljudi ajde recite neki programcic za e mail smara outlook da po mogucnosti mail moze da se pregleda direktno sa mail servera pa da ono sto mi ne treba odma obrisem dok je na serveru ni da ne skidam.
Septimus je napisao(la):Chini mi se da je The Bat! josh uvek no.1....
Anubis je napisao(la):E ljudi ajde recite neki programcic za e mail smara outlook da po mogucnosti mail moze da se pregleda direktno sa mail servera pa da ono sto mi ne treba odma obrisem dok je na serveru ni da ne skidam.
apsolutno! za sada nema pravu konkurenciju...Septimus je napisao(la):Chini mi se da je The Bat! josh uvek no.1....
Dabar je napisao(la):Dugo koristim Mail Washer poslednja verzija 3.4...
Dabar je napisao(la):Dugo koristim Mail Washer poslednja verzija 3.4. Nikada ne koristim mail client (Outlook Express) odmah, već prvo pokrenem MailWasher, skočim do servera i proverim imam li poštu. Ako nemam, nema potrebe da cimam clienta, ako imam odmah pročitam ko mi piše, mogu da vidim ima li prikačen neki prilog pa tek tada pokrećem Outlook direktno iz MailWashera da je pokupim, na kome sam opet podesio da se poruka ne prima i šalje odmah pri pokretanju već mu ja dajem ručno komandu da to učini. Na taj način do sada nikada nisam pokupio nikakvog zverova putem pošte. MailWasher ima još nekih, već stardardnih mogućnosti blokiranja, vraćanja, brisanja neželjene pošte. Program je shareware, ali može se uspešno sa njim raditi. :-devil-: 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari