Šta je novo?

Mail program

• Začetnik teme Začetnik teme Dimke
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dimke

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2002
Poena
649
E ljudi ajde recite neki programcic za e mail smara outlook da po mogucnosti mail moze da se pregleda direktno sa mail servera pa da ono sto mi ne treba odma obrisem dok je na serveru ni da ne skidam.

Anubis je napisao(la):
E ljudi ajde recite neki programcic za e mail smara outlook da po mogucnosti mail moze da se pregleda direktno sa mail servera pa da ono sto mi ne treba odma obrisem dok je na serveru ni da ne skidam.
the bat,incredimail

Koliko zna mincredimail je isti shit kao i outlook samo sto je usminkan i ima one lepe slicice i ostalo. Probacu the bat.

Ako hoces kompletan mail client uzmi TheBat!, a ako te zanima samo da pogledas header-e mail-ova na serveru, pa da direktno na njemu obrises ono sto neces da skidas onda Magic Mail Monitor.

A jel ima neki prog. koji je ta 2 u jednom 😀

Pa TheBat! , i on ima mail dispatcher, mozes da radis sa mailovima na serveru.

Ovaj thread se dize iz mrtvih.

Da vidimo da li se situacija promenila shto se tiche korischcenja e-mail aplikacija.

Vecina je ( osim OE-a ) koristila moldavski The Bat!... Ajde da vidimo sada...

Koristim Bat ali cu da probam ovaj FoxMail...

http://fox.foxmail.com.cn/download/fm41en.exe

Poslednja izmena:
The Bat ili Mozilla Thunderbird.

TheBat!!!!!!!! :-devil-: :smash: :d

:wave:

Elem, juche sam probao Mozilla Thunderbird 0.5.
Mislim da ce TB TEK biti upotebljiv maximalno, kada dodje do 0.7, 0.8

Prvenstveno mislim na neke opcije kako shto su automatizacija backup-a....

FireFox je sasvim druga pricha ( ver. je stigla na 0.8 -- veoma upotrebljivo )

Probao sam FoxMail.

Chini mi se da je The Bat! josh uvek no.1....

Anubis je napisao(la):

The Bat je svakako dobar, naročito za ozbiljnije potrebe, a ako ti treba nešto malo, probaj Mailwarrior ili nešto malo veće "Calypso".

magic mail monitor sa filterima podeshenim prema uputstvu dejana vesica (www.vesic.org), onih pet mejlova koji nisu spam chitam iz opere..

Konacno probajte i Pocomail. Veoma je popularan, kao The Bat, dosta funkcionalniji, lepsi, ima proveru mail-a na serveru i antivirusni programi se inplementiraju u njega (radi sa Nod32) i proverava kako in tako i out mailove.
Pored toga importuje i exportuje backup svojih baza, jednom reci, savrsen, jer nije ni veliki 4.5Mb. Takodje ima i dobre filtere za spam.
Pozdrav

Poslednja izmena:
Dugo koristim Mail Washer poslednja verzija 3.4. Nikada ne koristim mail client (Outlook Express) odmah, već prvo pokrenem MailWasher, skočim do servera i proverim imam li poštu. Ako nemam, nema potrebe da cimam clienta, ako imam odmah pročitam ko mi piše, mogu da vidim ima li prikačen neki prilog pa tek tada pokrećem Outlook direktno iz MailWashera da je pokupim, na kome sam opet podesio da se poruka ne prima i šalje odmah pri pokretanju već mu ja dajem ručno komandu da to učini. Na taj način do sada nikada nisam pokupio nikakvog zverova putem pošte. MailWasher ima još nekih, već stardardnih mogućnosti blokiranja, vraćanja, brisanja neželjene pošte. Program je shareware, ali može se uspešno sa njim raditi. :-devil-: 😉

Septimus je napisao(la):
Chini mi se da je The Bat! josh uvek no.1....
apsolutno! za sada nema pravu konkurenciju...

mada, kada Thunderbird (ili kako se vec zove) stigne do bar 0.9 ili 1.0, verovatno cu preci na njega...

mada, i sada Bat sa mnooogo vise opcija je duplo manji! :eyebrows:

Outlook Express ali ne koristim pop3 za skidanje maila nego imap 😉

Dabar je napisao(la):
Dugo koristim Mail Washer poslednja verzija 3.4. Nikada ne koristim mail client (Outlook Express) odmah, već prvo pokrenem MailWasher, skočim do servera i proverim imam li poštu. Ako nemam, nema potrebe da cimam clienta, ako imam odmah pročitam ko mi piše, mogu da vidim ima li prikačen neki prilog pa tek tada pokrećem Outlook direktno iz MailWashera da je pokupim, na kome sam opet podesio da se poruka ne prima i šalje odmah pri pokretanju već mu ja dajem ručno komandu da to učini. Na taj način do sada nikada nisam pokupio nikakvog zverova putem pošte. MailWasher ima još nekih, već stardardnih mogućnosti blokiranja, vraćanja, brisanja neželjene pošte. Program je shareware, ali može se uspešno sa njim raditi. :-devil-: 😉

Upravo ovako! Doduše, do skoro sam koristio IncrediMail, ali je nešto počeo da me zavitlava, skinem novu verziju sa neta ali se zakuca prilikom online registracije. Šizio sam neko vreme i onda prešao na Outlook koji sam oduvek pljuvao :S: . Dakle, MailWasher, pa onda u produžetku Outlook.

pridruzujem se izboru MailWasher-a + outlook express. The Bat sam koristio kratko (sjajan je), ali nazalost kod mene bas i nije nesto hteo da radi kako treba...

:smoke: da ne pricam previse,incredimail premium.pogledas na serveru,sutnes sta hoces i ne mislis nista.mada,ako je sumnjivo cacnem na webmail-u.

Nazad
Vrh Dno