Šta je novo?

Magnat PP 216 ili...

Total Harmonic Distortion. Koliko se secam, ja sam tvrdio da ce player dati vise od 7,5w na maximumu, pritom sam izricito naglasio da THD odlazi u nebesa, a da impedansa varira. Ti si na kraju to i potvrdio, tako da to jeste kraj price.

Koliko vise i sta ce tada da slusas? koliko ce ti trajati zvucnici koji nonstop rade u klipu? stvarno nemam snage da se raspravljam ali tvrditi da je muzika slusljiva na 10 posto izoblicenja je nebuloza

Koliko vise i sta ce tada da slusas? koliko ce ti trajati zvucnici koji nonstop rade u klipu? stvarno nemam snage da se raspravljam ali tvrditi da je muzika slusljiva na 10 posto izoblicenja je nebuloza

Gde si video da sam rekao da ja licno slusam muziku na cd playeru koji non-stop radi u klipu?! Pa imam valjda usi da cujem kad sta klipuje a sta ne. Inace, sve ovo gore su bile cinjenice, a ne stanje u kom ja slusam muziku. Takodje vazi i za primer onih lampasa sa preko 5% THD-a...nije uopste vezano za moto-fi. Samo ljudi bez sluha bi pojacali cd-player preko 3/4. Ja recimo ne iskoristim ni onih 7,5W koje si naveo, a kamoli da dodjem skoro do 20W tj. klipinga.

Nazad
Vrh Dno