Šta je novo?

Magick

Da li je moguce ovo sto se meni desava? Samo sto sam poceo igru i odmah na početku kada propadnem kroz rupu, trazi mi da pritisnem "MIDDLE BUTTON" na mišu, a kada pritisnem ništa se ne dešava.

Gde da promenim ovo? Da li je moguce da nema gde da se promeni ovaj taster, pa sta rade ljudi koji nemaju middle mouse button?
Daj pomagajte ovo je neverovatno.

EDIT: Sad vidim po netu da mnogi imaju ovaj problem i da su izbacili update gde ce moci da se re-mapira middle mouse button. cccc..

wow čoveče nemoj pričati da nemaš middle mouse button/točkić na mišu.

Igra je sjajna, definitivno dobija mojih 10 EUR!

mojih je vec dobila, ali je onda pocela da laguje ... wtf, hocu pare nazad! :d

Izgleda da sam ja jedna od retkih kome je sve kul radilo :) ali igrao sam samo sa jednim ortakom. Pokušao jednom sa još trojicom ali je jedan bio droppovan odmah na početku pa smo ga "vukli" za nama i ekran je bio u kurcu. Uzeli smo M60 machine gun :D, i iskreno sve se plašim da smo blizu kraja... A igrali možda jedno 2 sata, tako mi nekako deluje da je kraj iza ugla, možda grešim, ne znam.

@kUdtiHaEX, scheilinkin: Nisam rekao da nemam middle mouse button, imam GM-M8000 a ne vidi mi middle button, pitao sam sta rade ljudi koji ga nemaju, posto im je forum preplavljen pitanjima vezanim za ovaj problem, znaci da postoje mnogi ljudi koji ga nemaju ;)

Ja ne znam ni jedan noviji miš koji nema middle button, ali znam da se drajveri nekih proizvođača generalno čudno ponašaju. Sećam se da mom ortaku recimo točkić nije radio u gomili igara kako treba.
U svakom slučaju, već su izbacili patch koji omogućava remapiranje tog tastera.

Ja ne znam ni jedan noviji miš koji nema middle button, ali znam da se drajveri nekih proizvođača generalno čudno ponašaju. Sećam se da mom ortaku recimo točkić nije radio u gomili igara kako treba.
U svakom slučaju, već su izbacili patch koji omogućava remapiranje tog tastera.

Ja sam imao logitech, ne znam model tacno, pre neki mesec, super mis ali nema mogucnost klika na middle vec samo tockic

Is Skid je izbacio update.2, tako da je middle mouse button problem resen.

Ja imam 8800GT a FPS 7,5:S:

Ne mogu da pokrenem igru... izbaci ovo:
untitled-4.jpg

...ima li resenja?

Instaliraj Microsoft XNA Framework 3.1, meni je tada proradilo...

Hvala. Instalirao sam i sad radi:banana:... Klizi na 80fpsa :wave:

Svaki patch kao pola igre, kako su samo uspeli to :trust:

Izasao Update.3, takodje Skid je izbacio isti.
- Sutra mozemo da ocekujemo novi update :d

Zna li neko kako doci do one knjige na mostu?Prvi nivo kad se izadje iz dvorca i prodje lik sa mrtvim losom.

Ok, znam za prelazak preko reke.Presao sam onu veliku vodu desno i nasao mrtvog lika i 1 knjigu, ali ne znam kako se popeti na kule ili sta su vec, koje su spojene mostom na kojem je druga knjiga.

Ako mislimo na istu knjigu, to je teleport mađija i dolaziš do nje tek kasnije

Update 4 leci sve sto se tice lagova glicheva i sl.
Par pitanja nije mi jasno kako se izvodi metero storm tj. jedan element mi je totalno crno beli i nejasan ide vatra,kamen,???,kamen,vatra?ako neko moze da objasni.Inace dosao sam do Chaptera 3.

vatra-kamen-para(vatra+voda)-kamen-vatra....space
imam samo 1. update i klizi bez lagova na xp-u... malo pre sam zavrsio 5. nivo... igram sa war stafom i M60:p

Poslednja izmena:
Sta mi treba sve da bih igrao preko tunngle/hamachi-ja? Imam update 3.

vatra-kamen-para(vatra+voda)-kamen-vatra....space
imam samo 1. update i klizi bez lagova na xp-u... malo pre sam zavrsio 5. nivo... igram sa war stafom i M60:p
Para???? matori to nema kod mene :) na koje ti je dugme to???? inace stigao do chaptera 6 i iznervirao sam se sa Super Mario elementima meni je mnogo pomogao stap koji sumonuje drveca ali sam sad pokupio neki koji omogucava beskonacan beam.
Skontao sam (vatra+voda) idem da probam nisam znao da moze to juhhuuu.

Preteraste ga sa spoilerima.
Koristite {spoiler] [/spoiler} kada otkrivate stvari iz igre.
-

BTW koje magije koristite?
Meni je najaci QRAS, a nekad dodam E, QRASE po 1000+ damage, razvaljuje.

Poslednja izmena:
Ukocili su mi se prsti malo pre od kombinacija:)... moram pauzu malo.

BTW koje magije koristite?
najcesce koristim qrqr u kombou sa m60, shift, zaledjivanjem i arcane bolt na stapu... kad ide samo qrqr sa shift onda izlecu ledeni siljci iz zemlje i kolju sve okolo...
Na ostrvima koristim vodu i kamen kombo za izguravanje protivnika u provaliju...

Poslednja izmena:
... izasao sam iz 8. nivoa. Morao sam da menjam taktiku i kombinacije magija... Svidja mi se sto nije uvek isti shablon.
stit moze da se bustuje onim nagaznim minama(W+E)... mnogo mi je to pomoglo da mi ne izlome stit

Poslednja izmena:
imam problem, instalirao sam igru(Windows 7) i dva update-a, ali cim pokrenem nakon par sekundi izbaci na destkop!
na XP je noramlno radila!

Sta raditi? Pozdrav

Instaliraj Direct X i Microsoft XNE Framework i radice.

Nazad
Vrh Dno