Šta je novo?

Magick

Imam problema da pokrenem igru..kad kliknem na exe ikonu, samo mi se pojavi objasnjenje da igra nece da se startuje i da mogu da potrazim resenje preko neta i da je ugasim. instalirao i .net i dx i onaj xna ili kako god..al i dalje nece.

problem ti je sto izgleda da moras da imas instaliran strem. ja sam zbog toga instalirao dva puta igru i oba puta sam dobijao isti problem. tako da sam je obrisao i nemam nameru da se cimam sa kojekavim glupostima.

Poslednja izmena:
pa bas ti i kaze da taj sto je dosao uz igru nije radio, ali ovaj sto je posebno instalirao jeste resio problem

Probao, deluje ekstra simpatično. Da nisam jezivo dekintiran stvarno bih uzeo oriđinal da nagradim ljude na ekstra ideji.

Kako preživeti meteor strom kad se kastuje? Pustim štit u aoe i lupam space ko blesav ali ba više demidžuje nego što ga popravljam.
Drugo, kad se izađe iz prve zgrade, prođe se pored srušenog mosta gde je knjiga na vrhu, kako se popeti tamo?

I da, ima ikakvog načina za MP u narodno oslobođenoj verziji? :(

Taj srušeni most zaboravi na početku, videćeš ga ponovo kasnije ;)

MP u narodnoj verziji radi super u lokalu na jednom računaru, tj. ako imaš bar jedan gamepad. Probao sam sa ortakom i urnebesno je zabavno :)

Ček ček, na jednom računaru? Misliš tastatura plus gamepad i prženje?! Aaaaaaa!!! Nisam to video hiljadu godina. Muka mi za steam account ali stvarno razmišljam da čim budem imao 10 jura za bacanje kupim orinal čisto respecta radi.

Imam problema da pokrenem igru..kad kliknem na exe ikonu, samo mi se pojavi objasnjenje da igra nece da se startuje i da mogu da potrazim resenje preko neta i da je ugasim. instalirao i .net i dx i onaj xna ili kako god..al i dalje nece.
Isti problem sam imao,WIN7 64,instalirao sam ovo ...
..i igra se pokrenula iz odmaK.

Ali te opcije nema nigde???? Sta samo ukljucis gamepad i ona izaberes jos jednog 'eroja? Probacu to :)

Da da, samo prvo podesiš kontrole za joypad, ako nemaš Xbox 360 kontroler za koje su po default-u podešenje.
Onda na onom ekranu za kreiranje party-a odeš sa joypadom na join za drugog igrača i sve šljaka :)
Ako imaš 3 joypada, može i u 4 igrača :p

Kako preživeti meteor strom kad se kastuje? Pustim štit u aoe i lupam space ko blesav ali ba više demidžuje nego što ga popravljam.
mene nikada nije pogodio meteor kada bacim tu magiju. zato me munja raspali polovinu puta od svih koje sevnu. svaka druga je moja. thunderstorm je najjaca, ali i najrizicnija magija. ako zakasnim sa self shield samo za momenat...
dakle, odgovor na pitanje kako se prezivljava je self shield. e, middle mouse button. svaki put kad te pogodi postavis novi.

inace nesto sam razmisljao. da li je neko zainteresovan za skriptu sa bindovima? vec sam presao igru i necu jos neko vreme igrati opet zbog obaveza, ali mi je pala na pamet ideja da iskoristim dugmice od 1 do 0 (mogu da ukljucim i ~) za bindove za najkoriscenije magije. npr, bacanje elementala. to bi znatno olaksalo igru.

Poslednja izmena:
Nije fora koristiti makroe. Poenta igre je da u žurbi izmešaš dugmiće i onešotujuš se.

Nije fora koristiti makroe. Poenta igre je da u žurbi izmešaš dugmiće i onešotujuš se.

hmmm, sta? da razmisljao sam i ja o tome da li bi unistilo igru, ali ipak mislim da ima onih kojima bi ovo znatno pomoglo

Kakva je situacija sa patchevima? Jel moze da se igra normalno? :)

Also, da li narodna verzija podrzava multi?

nije ni bilo mnogo problema sa single playerom, tako da moze da se igra. narodna verzija podrzava lan mp, ali ne i internet.

authentication failed. konstantno

edit: to je izgleda jedan od bagova. uspeo sam da igram. naravno veza je pukla posle nekog vremena, ali boze moj.
mozda je problem u samom patchu. moguce da svi moraju da imaju isti patch da bi igrali zajedno.

Poslednja izmena:
authentication failed. konstantno

...

Indenticna stvar. Meni su dva kompa u mrezi preko telekomovog ruter/adsl Hg520c. Na kraju sam iskljucio COMODO ali i dalje sipak. Na jednom houstujem, na drugom ukucam IP hosta i dobijem to sto i ti a nakon toga connetction time out... Bzv... Update 7 naravno. Ajde ako neko uspe da pika umrezeno nek javi kako :)

kako je uopste igrati preko joypada? nekako mi zeznuto deluje kombinovati magije tako.

Jeste teže kombinovanje magija i svakako će bilo koju kombinaciju brže uraditi igrač na tastaturi, ali nije uopšte toliko strašno koliko sam očekivao.
Nišanjenje takođe zahteva navikavanje, što je moj drug osetio više puta na svojoj koži :p
Bez analognih komandi ne bih nikako ni pokušavao ozbiljno igranje.

Imam problem i sa instalacijom ovde igre (kao i sa svako u poslednje vreme).

Kada kliknem na ikonicu na sekund mi izadje poruka MAGICKA HAS STOPPED WORKING. Kada pokusam da instaliram XNA daje mi error 2908. Googlao sam i nisam uspeo da pronadjem resenje kako to instalirati.

Da li neko ima ideju?

Zasto niko ne spominje novi dlc? Izgleda apsolutno fantasticno

Nazad
Vrh Dno