Šta je novo?

mafia

party bracker

Slavan
Učlanjen(a)
26.09.2006
Poena
301
Ljudi zaglavio sam na nivo kad ide ovaj da ukrade kamion da bi uzeo pure sa skladishta(neznam sad kako se tachno zove nivo)znachi prvo treba da ukrade kamion,a od vozacha da uzme propusnicu.Ja uzmem lep kamion i papire od vozacha ali kad treba da ih pokazem portiru pritisnem inventory da ih uzmem a ono stoji bledo ko da ih nema i tako 100puta u krug.Neznam gde greshim ako je uopshte do mene?Zam da je stara igra i da ste je vechina vas okrenula pa molim za help

ne treba ti da ulazis u skladiste, vec ce to vozac kamiona da uradi. onda ga sacekas iza coska, otmes kamion i propusnicu i palis u luku, ako se dobro secam.

Da ali kad se vratim u luku portir kaze da ne mogu da udjem,a imam propusnicu ali je bledo prikazana

to je novi momenat. nisam te razumeo. stvarno nezgodan problem. zar ne mozes nikako da mu das a da ne ulazis u inventar? Mafiu sam odavno igrao pa se ne secam.

Davno bese ali je imam i dalje instaliranu na kompu. Ajde tacno reci koji je to nivo pa cu da pogledam ako ikako mogu da ti pomognem.

klik ovde pa na forum....
imas temu za svaki od levela sa objasnjenjem

jesi probao da istovaris sve sanduke iz kamiona i da udjes prazan?

koliko se sjecam prvo treba da pratis nekog frajera,prebijes ga ispred garaze i uzmes mu taj pass. posle na rampu i pustice te unutra

problem reshen

Problem reshen .Hvala svima.Ma neshto nisam uradio kako treba neznam ni sam.Sada sam u banku sa Poliem i pokushavam da otkljucham sef.Josh jednom hvala svima!!!

Predje li neko sve one "extreme" misije??

ja sam vrlo blizu - ostala su mi jos 4 zadatka :) skinuo sam uputstvo sa neta, samo mi jos strpljenja fali :d

Presao sam ja sve...pre jedno dve godine...i nakon 2 nervna sloma...

ja sam presao otprilike pola. stvarno su teske do bola. inace, Mafiu sa obrnuo 5 puta i mogao bih ponovo da je igram. najbolja igra ikada, bez konkurencije, po mom misljenju.

Najbolje ispričana priča i najbolje prenesana atmosfera, kao i sjajna grafika za to vreme... stvarno spada u Top 5 što se mene tiče.

Pređoh i ja "extreme" poodavno. Sećam se da sam misiju sa bombom koja se aktivira ako usporiš prelazio trocifren broj puta :p

Ja sam Mafiu igrao vise puta, a trenutno igram The Godfather (Kum),na isti je fazon kao i Mafia !!!

Pređoh i ja "extreme" poodavno. Sećam se da sam misiju sa bombom koja se aktivira ako usporiš prelazio trocifren broj puta :p

Uf,bash ova me je nervirala,uspeo sam chak jednom da je predjem,i to jedva :)
A shto se tiche Igre,evo malo mojih dogadjaja:
-Kada sam prvi put igrao,prvi put u zhivotu mi se desilo da startujem igru bez da pogledam kontrole,znachi,ono,startovao sam i odmah se zarazio,nisam imao vremena ni za shta drugo..Tek kada sam preshao celu igru i pocheo malo da igram Free Ride Extreme,TEK TADA sam provalio da na Tab-u postoji mapa grada...Celu igru sam preshao uz pomotj kompasa :mad:
-Takodje kada sam prvi put igrao,poslednji nivo,ono,kazhe on meni kao idi "tamo i tamo",a kao sekundarna stvar,mozhesh da svratish kod "tog i tog"(ponavljam,nisam im'o mapu da bih vid'o gde treba da se ide..)...Ja se mislim,shta ima da idem kod njega,pichim pravo u muzej...Kad ja udjem tamo,a oni oloshi pocheshe da roshtiljaju po meni..Ja tek tada shvatim da nemam nijedno jedino oruzhje u kaputu :) Sakrijem se iza stuba,jedan naleti,isprebijam ga,uzmem mu pishtolj,i onda polagano: jedan metak-jedan chovek :d
- Onaj nivo u luci,tu sam se najvishe namuchio..Ubio sam apsolutno sve do jednog i vrteo se po celoj luci josh 2--3 sata dok nisam provalio shta treba da se uradi..

Uh..Sad bih je opet igrao da imam...
Naj igrica zauvek !

the end

Evo danas kompletirao igru.Stvarno je super bilo,malo me namuchio onaj ex frend Sam ili i on je dobio zasluzeno:)

Upravo je skidam i trebalo bi u toku dana /eventualno sutra i isprobam :) :type:
Da li je potreban neki od Patcheva
negde sam video i da treba patch za Ati grafiku , ali sada ne mogu da ga nadjem

Meni ovo nesto ne ide
Zaglavio sam vec na prvoj misiji ( unistavanje kola molotovljevim koktelima)
Dodjem kolima iza onog bara , pregazim coveka i nista , ne mogu da izadjem iz kola

stvarno je neprevazidjena igrica! Grafika je, za sadasnje vreme slaba(kada je izasla razbijala je), ali zato prica nadoknadjuje sve. Nikako da dosadi!obrnuo sam je par puta i opet bih, da imam vremena! Jel se planira neki novi deo "mafia"?

Poslednja izmena:
provalio sam desni klik misem :p
ali nikako da zavrsim back to saliery's :wall:
nedostaje ono markiranje kao u GTA serijalu , ovako ne znam gde treba da se parkira:smash:

Ja sam u free ride extreme zapeo na misiji Follow the Invisable. Pratio sam ga x puta do uličice u kojoj stane i ne mrda :mad: posle x+1 pokušaja sam odustao.
Sada posle svih upgrade-ova makine pokušao sam da instaliram da ponovo igram, ali f%&%#in puca prilikom instalacije :crash: :wall:

Vrh Dno