Pređoh i ja "extreme" poodavno. Sećam se da sam misiju sa bombom koja se aktivira ako usporiš prelazio trocifren broj puta
Uf,bash ova me je nervirala,uspeo sam chak jednom da je predjem,i to jedva

A shto se tiche Igre,evo malo mojih dogadjaja:
-Kada sam prvi put igrao,prvi put u zhivotu mi se desilo da startujem igru bez da pogledam kontrole,znachi,ono,startovao sam i odmah se zarazio,nisam imao vremena ni za shta drugo..Tek kada sam preshao celu igru i pocheo malo da igram Free Ride Extreme,TEK TADA sam provalio da na Tab-u postoji mapa grada...Celu igru sam preshao uz pomotj kompasa
-Takodje kada sam prvi put igrao,poslednji nivo,ono,kazhe on meni kao idi "tamo i tamo",a kao sekundarna stvar,mozhesh da svratish kod "tog i tog"(ponavljam,nisam im'o mapu da bih vid'o gde treba da se ide..)...Ja se mislim,shta ima da idem kod njega,pichim pravo u muzej...Kad ja udjem tamo,a oni oloshi pocheshe da roshtiljaju po meni..Ja tek tada shvatim da nemam nijedno jedino oruzhje u kaputu

Sakrijem se iza stuba,jedan naleti,isprebijam ga,uzmem mu pishtolj,i onda polagano: jedan metak-jedan chovek :d
- Onaj nivo u luci,tu sam se najvishe namuchio..Ubio sam apsolutno sve do jednog i vrteo se po celoj luci josh 2--3 sata dok nisam provalio shta treba da se uradi..
Uh..Sad bih je opet igrao da imam...
Naj igrica zauvek !