Šta je novo?

Mafia III

A kakav je ovaj patch od 3.5gb, sta on donosi?

Nije rec o 30fps nego više o generalno polu-završenom proizvodu.
I istina je da je vremešni GTAV iz 2013te domaći zadatak za sve open world igre.
Mada ja planiram da završim priču i odigram ovaj naslov do kraja.

Sent from my D6603

Niti blizu!

Da pitam opet, koliko treba sati da se zakuca igrica ?

Sati na ovome? to jos niko nije izdrzao...nekih 20 min je dovoljno da se rasplaces.

Oko 2 sata za story mode... tako kazu...

Ja sam je skinuo i instalirao sa ovim patchom 3.5Gb, radilo sve ok, baguju teksture i preterano je blurovano na mojoj masini bez OC-a, no to je povremeno.Ali sam se totalno smorio i prestao da je igram jer mi je zabagovala u misiji kada treba da pobegnem sa Enzo Conti-jem. Pobio sam ih sve , seli smo u Enzov dzip i krenuli do njegovog odredista, nakon toga mi je klinac ugasio komp i prekinuo igru. Kad sam je ponovo pokrenuo , checkpoint je krenuo tako sto padam sa neba na neki parking, a kad udjem u bilo koji auto vise ne mogu da izadjem iz njega. Takodje i ako peske dodjem do kamenoloma gde sam pokupio Enza , odjednom se pojavim u njegovom dzipu ,ali takodje ne mogu da izadjem iz njega, niti mogu bilo koju misiju da obavim.
Ceka se neki novi patch, pa mozda ponovo pokrenem ovo.

*** ja igram svakodnevno po 2h minimum od kako je izašla.Presao nekih 85%
Muzika je vrh.

Sent from my D6603

[YOUTUBE]JZokdmzvDGA[/YOUTUBE]

Ja sam realno naleteo na 4-5 Gličeva u toku cele igre. Ali ono je preterano.
Izgleda da više ne zapošljavaju testere zadnjih godina

Instalirao patch od 3,5GB... igra jeste lepsa,nisam primetio kasnjenja sa ucitavanjem objekata ali losije radi,trzanja pri ucitavanju poligona iako je na SSD Evo,pad fps,memory leak... kao sto kaze Fain,kao da je beta...

Jedino sto me drzi je story mode i muzika...

Ne obracam paznju na gliceve, mozda sam 2-3 vidio do sada....muzika je vrh i lijepo mi ide igra

Sent from my Z5

Ja ovo sto vise igram, vise mi zabavno. Stavio easy i aim assist high (ps4) samo sto pre da zavrsim :D

E bas si bezveze... :D

Igra je i ovako smešno laka... zvizdanjem iza ugla pobijes ceo grad mafije ☺️
Jos staviti na easy i aim assist ☺️
PS: i ja je obrnuo na ps4
Svidja mi se sto se par likova iz drugog dela provlače kroz pricu.
Sent from my D6603

Poslednja izmena:
Igra je i ovako smešno laka... zvizdanjem iza ugla pobijes ceo grad mafije ☺️
I ne samo to, nego što u sred bela dana prekolješ lika na deset metara od njegovog drugara, a on lagano kreće ka mestu događaja i mrmlja sebi u bradu "this looks suspicious..." A pogotovo šesto čulo kojim vidiš položaj 15+ protivnika u velikoj zgradi na 2 sprata :trust: Ja sam terao sam sebe da uprkos svemu završim igru, ali nisam bio dovoljno ubedljiv.

Ja sam je ipak završio... gubljenje vremena znam ali ispostovao sam je samo zbog naziva i stare slave ☺️

Sent from my D6603

Fajt,klanje,reakcije protivnika/prolaznika su apsurdne.Takodje me nerviraju pajkani,extremno glupo odradjeno... napravis saobracajku,nish ne pitaju vec rafal po tebi i ceo grad te juri kao da si Kenedija rokno...
Ili roknes nekog sa prigusivacem,razneses mu glavu i niko nista od prolaznika ne reaguje...reaguju samo na pucnjeve...
Misije takodje,gde odes u zgradu/skladiste,pokoljes 100 njih,odes 2 ulice nazad kod npr Donovana,kaze ti boss je sad dostupan,kad ono ista zgrada sa opet 100 njih...
Mapa grada nije velika ali nije ni mala ali uvek iste lokacije obilazis,uvek na istim desava nesto i uvek na isti fazon... kreativnost teski zero...

Zato jos vise ne kontam kako su onda extra odradili kada si sa autom u parking zgradi pa krene da krci radio zbog loseg signala,pokreti kada krenes da sprintujes ili naletis na zid i sl... neke sitnice su skoro savrsenstvo a glavne stvari teski promasaj...

To sa pandurima je autenticno. Nisi rokno Kenedija, uradio si nesto jos gore. Crnac si ;)

Terao sam se da mi se svidi i ovo i tomb raider, ali na kraju je shif+delete presudio:)
Smeca

To sa pandurima je autenticno. Nisi rokno Kenedija, uradio si nesto jos gore. Crnac si ;)

Ok je to i uzeo sam vec u obzir,ali najbolje je kad ides ulicom bez oruzja,dodju placene ubice da te roknu,rokaju te,ti se sakrijes,pozoves svoj hit squad ali i dalje ne vadis oruzje,dodju panduri jer cela ulica pliva u krvi,vade oruzje i rokaju tebe dok na metar od njih klanica... vrlo frustrirajuce...

I ja se kao i Citizen teram da zavrsim,prica me zanima,Enzo je bio pravo osvezenje ali polako popustam... previse nebuloza... cesto imam utisak da igram GTA3... koji je bio bum kada se pojavio,ovo samo bleda kopija istog u 2016-oj,jedino sto je nasminkano...

Ja presao ovo juce, i razocaran sam sto nije bilo ni jedne misije gde ides sa tvojom grupom u rokanje (ne brojim hit squad) kao sto je bilu u dvojku, odete izresate neku radnju thompsonom :D

Onaj fazon u dvojci kada je Vito sa društvom izrešetao onu kamp prikolicu u šumi, kao slag na torti bacio molotov koktel ... priceless.

Sent from my D6603

5gb patch.. Skinuo se za 5min, odradicu free roam da vidim taj "better optimization" line :)

P.S Nema da pada ispod 60 sada, uglavnom vrti 70/80 ista podesavanja. Mada mi malo vise "choppy" dodje bez adaptive vsynca na 60hz displeju.

Poslednja izmena:
Jel postoji ova igra za Xbox 360? Posto sam citao po netu da nema za Xbox 360 a opet sam naisao na nekoliko mesta ISO Mafia 3 za Xbox 360?

Nadao sam se da ce igra biti zanimljivija. Jednom cu je zavrsiti. U pojedinim trenucima vredja inteligenciju.

Мислио сам да не може лошије од двојке. Добро не може, али није много боље :Д
Одиграћу до краја, али ово реално није мафија. Ово је неки ГТА клон, експенжн, мод, шта год. Музика је ок, графика и управљање, али свемирским годинама удаљено од мафије ;)

Кад завршим, морам да окадим комп оригиналном мафијом :Д

Vrh Dno