Šta je novo?

Mafia III

Ode nam Mafija sve dublje i dublje u propast :/

Ono klanje nožem mi je tako preterano i nekako nije deo serijala ali ajde čekamo da izađe pa da vidimo. Sve se da srediti ako imaju sluha i ako su sposobni.

Ja se pitam dal ce zaista 2016 iki ce biti kao sa m2 i gta v...

A ti onda racunaj krajem sledece godine...najranije.

cekaj ovde se pominje TOMY a gde se pominje Vitto?

Prvi deo ce ostati neprevazidjen. Ovo mi lici na GTA 5.5.

Nazalost. :(

Cista komercijala za napaljene klince, samo da se uzmu pare.
Kad već govorimo o mamcu za napaljene klince, glavni lik zvuči kao protagonista iz Hatred-a. Nadam se da glumac koji mu pozajljuje glas neće oštetiti grlo izigravanjem veštački dubokog "kul" glasa.:d

Iako delim nostalgiju ka M1 igri, ne mogu da razumem u postpunosti vase totalno razocarenje onim sto je prikazano. M1 je odlicno docarala atmosferu tog vremena u kom se odvijala radnja. Nerealno je ocekivati da se taj tempo igre prenese na ovo doba Amerike tik posle Vijetnamskog rata gde je sve krenulo da bude bigger-better-faster. Ja nekako ovu naglaseniju akciju i divljanje vezujem sa tim nacinom zivota. Jeste malo over the top ali vizuelno deluje fino i cini mi se da ce voznja biti imprezivna. Sumnjam da ce biti open wrold kao GTA V. Sta znam, ja se nadam dobroj igri - videcemo kad se pojavi.

Trailer je krs, glavni lik katastrofa. Rano je za hejt ali ovo za sada ne obecava.

Izgleda ko neka generika. To ne znaci da ce biti losa igra ali ne verujem da ce biti sjajna tako da verovatno preskacem. Igranje svakog nastavka CoDa, Assassins Creeda, Far Crya i ovako nekih generika ostavljam drugima.

Ja sam se nadao da ce barem voznja ostati na nekom nivou , nesto od fizike , inercija , tezina vozila , ali kad vidim onakve sudare... :S:

I totalno su promasili pojam "mafia". Bre postoji razlika izmedju okorelog , susterskog kriminalca koji ide i bode ljude , i coveka koji dobije ponudu "koja se ne odbija". Od tipa koji je posteno zaradjivao kao taxista , da bi ga kasnije prepoznao mobster i polako ugurao u svet ilegale , odela i tompsonki. Igra koja ja sijala u svakom pogledu ( cak sam i muziku iz tog doba , koju sam mislio da necu moci da svarim , slusao sa smeskom na licu ) nosi isto ime kao i ovaj uncharted meets crazy taxi.

Stvarno u tuznim vremenima zivimo.

GTA Vice City ima vise smeka Mafije od ovoga. :\

Xboz6L4.gif

:d

Aaaa , pa glavni lik ovde dodje kao dobrica , osvetnik protiv (italijanske) mafije. Jos dusa i mucenik , ne zna za roditeljsku ljubav i naucio je da puca u Vijetnamu. Da su bar dodali Post-Traumatic Stress Disorder i neke flashove ( a ko zna , mozda i jesu ) pa da mora da bezi iz nekog asyluma. Sa sve white rabbit od Jefferson airplane-a , kako pici u pozadini :p

Mafia i nastavak, a verovatno i -ci, kao i kod mnogih drugih serijala, kao Bog i šeširdžija.

Kako je krenulo ispasce da je prosecna M2 old skul remek-delo.

Koliko to sve nema veze sa Mafijom, a pogotovo ovim umetnickim delom...

Koliko je ova igra bila ispred svog vremena. Dodaju po koji poligon, uglancaju teksture i zategnu animacije i eto AAA igre danasnjice.

Ostaje samo nada da će Vavra i Warhorse Studios pokušati da naprave nekakav "duhovni nastavak" Mafije ako Kingdom Come bude dovoljno uspešan.

Slucajno primetih :p

BlakeMafia.jpg

lol, da, hvala na ispravci

Otprilike tada sam i prestao da pratim fudbal - kad je Hulk bio u Portou. :D

Nazad
Vrh Dno