Šta je novo?

Mafia II

Nisam uspeo da pokrenem igru iako sam pratio uputstvo za phoneix. Kad hocu da pokrenem igru, bilo preko launcher.exe ili mafia2.exe, samo krene malo da ucitava i prekine, i sa lekom i bez leka. Opet ponavljam da nemam nikakav internet na kompu gde sam instalirao igru tako da ne mogu da dopunjujem phoneix ako je to potrebno. Ako neko ima volje i vremena moze da poshalje na pm neki link ili uputstvo. Cekam danas a sutra krecem u potragu za drugom verzijom igre. ***. nisam kuci a zapao mi ovaj glupi steam. Pozz.

Nisam uspeo da pokrenem igru iako sam pratio uputstvo za phoneix. Kad hocu da pokrenem igru, bilo preko launcher.exe ili mafia2.exe, samo krene malo da ucitava i prekine, i sa lekom i bez leka. Opet ponavljam da nemam nikakav internet na kompu gde sam instalirao igru tako da ne mogu da dopunjujem phoneix ako je to potrebno. Ako neko ima volje i vremena moze da poshalje na pm neki link ili uputstvo. Cekam danas a sutra krecem u potragu za drugom verzijom igre. ***. nisam kuci a zapao mi ovaj glupi steam. Pozz.

instaliraj fiziku obavezno koja se nalazi i dolazi uz igru... pa probaj sa lekom ne bez :)

Da dodam da sam igru raspakovao phoenix-om ali doticni trazi internet konekciju zbog nekog mGCF fajla koji treba da iskopira sa neta a ja, kao shto rekoh, nemam internet na tom kompu. Ako je neko sve ovo uradio trebao bi da u folderu programa ima taj fajl. E sad, kad bi nekako mogao da mi poshalje isti, bio bih poshtedjen muka trazhenja druge verzije igre. Hvala i pozz.

instaliraj fiziku obavezno koja se nalazi i dolazi uz igru... pa probaj sa lekom ne bez :)

Na youtubu sam gledao tutorijal, i naglashava se da je potreban net da bi na kraju instalacije (raspakivanja), program znao o kojoj je igri rec. Nisam instalirao fiziku, idem sad da i to probam pa javljam. pozz.

Greaser Pack
War Hero Pack
Renegade Pack
Vegas Pack
ta 4 dlca krecu u prodaju od 28.septembra po ceni od 2.5 e sve zajeno... WTF????:-DDD

Ps gajo javi sta si uradio ;-)

ako zabode uploadovacu update ovan phoneix ;-)

Poslednja izmena:
Ne radi ni posle instalacije fizike i dx-a, ako ti nije teshko baci mi link.
Da dodam da mi po startovanju fenix izbaci "invalid file handle 5" prozor.

Poslednja izmena:
Evo i ja da kažem svoje mišljenje:

Prekjuče instalirao - večeras završio.
Možda malo prekratko za moj ukus.
U početku grozan osećaj, kao da nije to to. A onda postaje sve bolje i bolje.

14. poglavlje zakon, najbolji deo igre. Koliko sam samo mrzeo te momke u prvom delu, a sada se ispostavlja da sam jedan od njih.
Ono što mi malo smeta je to da kako se bliži kraj gotovo kao da igram remake prvog dela. Poslednja misija gotovo precrtana, ali dobro.
A onda ono što je bilo svojstveno prvom delu, na samom kraju poželiš da imaš makar kanap u rukama da podaviš one smradove.

Hoću samo da naglasim da sam igrao isključivo story line, nisam sakupljao magazine i postere, ne znam ni šta se dobija njihovim sakupljanjem, ali je priča, barem po meni, dobra.

:wave:

Da li HD 4200 integrusa i x3 CPU mogu da izguraju igru u 30FPS (1280x800@ low)?

Poslednja izmena:
Pogledaj moju masinu... Imao sam prosecno 22 frejma kad sam probao DEMO. Minimum minimuma, tako da i nije nesto igrivo, hteo sam samo da vidim kakva je igra (ponasanje vozila i sl.)..
;)

Kojom konfiguracijom ovo terate na maksimumu detalja?

evo ova moja iz potpisa moze...p.s. jos 2 Gb ddr3 sam dodao danas, ne vezano za igru...Maf. 2 na max. sam prelazio sa 2 Gb...imas detaljno na netu ali evo ovako iz glave, ja mislim da sa bilo kojom grafickom 512/ddr5 ili cak 1 gb/ddr3 moze bez probl. da ide na max.

evo ova moja iz potpisa moze...p.s. jos 2 Gb ddr3 sam dodao danas, ne vezano za igru...Maf. 2 na max. sam prelazio sa 2 Gb...imas detaljno na netu ali evo ovako iz glave, ja mislim da sa bilo kojom grafickom 512/ddr5 ili cak 1 gb/ddr3 moze bez probl. da ide na max.

nema problema ni sa 256 grafama ali ne u fullu a sto se tice fulla sljaka i na 512 ddr3 ljudima saljaka sa 8800 GT na full sa fizikom :)

Pogledaj moju masinu... Imao sam prosecno 22 frejma kad sam probao DEMO. Minimum minimuma, tako da i nije nesto igrivo, hteo sam samo da vidim kakva je igra (ponasanje vozila i sl.)..
;)

Pa meni na sadasnjoj konfi varira od 13~17~20 (guzva-slaba guzva-bez ili sa par auta). Kad ganjam van grada ide i do 40FPS :D

Znaci, moze da bude samo bolje :) BTW, meni full igra, za cudo, radi bolje od demo-a.

Poslednja izmena:
Instalirah sve lepo sa phoenixom,kad pokrenem igru na monitoru se pojavi poruka "sync out. of range" i tako se setka po monitoru,a zvuk iz igre se cuje...Resenje?Moze i pp ako je problem ovde ;)
P.S. Sada vidim da mi se ista stvar pojavljuje kada pokusam da pokrenem Trackmania Nations Forever...A Counter nece da pokrene izbaci neki drugi error..:S:

Poslednja izmena:
Sjajna igra. Oni zimski-gradski pejzazi ostavljaju bez daha... Meni recimo na 8800 vozi sasvim fino!

Instalirah sve lepo sa phoenixom,kad pokrenem igru na monitoru se pojavi poruka "sync out. of range" i tako se setka po monitoru,a zvuk iz igre se cuje...Resenje?Moze i pp ako je problem ovde ;)
P.S. Sada vidim da mi se ista stvar pojavljuje kada pokusam da pokrenem Trackmania Nations Forever...A Counter nece da pokrene izbaci neki drugi error..:S:

Smanji rezoluciju i refresh rate... Gledaj da monitor moze da ti podrzi... ;)
EDIT: Imas CRT 17". Stavi rezoluciju 1024x768 i gledaj kakvi su ti drajveri za graficku.

Poslednja izmena:
Smanji rezoluciju i refresh rate... Gledaj da monitor moze da ti podrzi... ;)
EDIT: Imas CRT 17". Stavi rezoluciju 1024x768 i gledaj kakvi su ti drajveri za graficku.

Kako da stavim?Trackmanija proradi kad joj stavim tu rezoluciju,iako sam pre igrao na 12x10 bez ikakvih problema..Trackmaniji mogu da stavim pre ulaska u igru,ovde ne znam kako ili mi ne pada jednostavno na pamet:/ Zasto se odjednom pojavio ovaj problem koji nije nikad pre bio prisutan?

Uspeo sam da napravim da radi u 1024x768...Nasao sam videoconfig.cfg fajl u c:/users/"user"/appdata/local/2kgames/mafia ii/videoconfig.cfg..
Editovao sam pocetnu rezoluciju koja je namestena na 1600x1200 i sad sljaka.Mada i dalje me buni zasto ovo ne bi radilo u 1280x1024 kao sto mi rade sve ostale igre...Eto ako nekom zatreba zna sta treba da radi..

Opet ja sa svojim problemom. Steam verziju igre nisam uspeo da pokrenem pa sam dobavio skrw verziju igre. Instalirao igru, fiziku, dx, sve sa diska, ali problem je ostao. Dakle ne mogu da pokrenem igru, nakon dvoklika na ikonicu ne deshava se nishta, krene onaj kruzhic da se okrece i stane. Nisam probao sa najnovijim drajverima za grafiku. I jedno glupo pitanje, da ne treba mozda da restartujem komp nakon instalacije? pozz.

Opet ja sa svojim problemom. Steam verziju igre nisam uspeo da pokrenem pa sam dobavio skrw verziju igre. Instalirao igru, fiziku, dx, sve sa diska, ali problem je ostao. Dakle ne mogu da pokrenem igru, nakon dvoklika na ikonicu ne deshava se nishta, krene onaj kruzhic da se okrece i stane. Nisam probao sa najnovijim drajverima za grafiku. I jedno glupo pitanje, da ne treba mozda da restartujem komp nakon instalacije? pozz.

Instaliraj ti nove drivere,i ako nece opet iz prvog puta da se pokrene probaj vise puta da kliknes da se otovori ja sam taj problem imao sa Just Cause 2 tj morao sam 2x da je pokrecem jer nisam imao steam u kompu instaliran niti planiram... ili pak ako ti nije problem uzmi instaliraj steam pa probaj ;-)

Instalirao sam nove drajvere i novi lek i sada dobijam binkw32.dll is mising, upravo kopam po netu za reshenjem, ako znash o cemu se radi javi. pozz

win7 64, vec sam skinuo sa nekog sajta, ali mi je ponovo trazhio, a primetio sam da je onaj koji sam skinuo manji od onog u folderu igre, a i prijavljivao je i dalje da ga nema dok je bio kopiran u system32 folder a kad sam ga iskopirao u system folder prijavljuje da ne mozhe da radi u win.

win7 64, vec sam skinuo sa nekog sajta, ali mi je ponovo trazhio, a primetio sam da je onaj koji sam skinuo manji od onog u folderu igre, a i prijavljivao je i dalje da ga nema dok je bio kopiran u system32 folder a kad sam ga iskopirao u system folder prijavljuje da ne mozhe da radi u win.

probaj odavde skini ... ja korstitim WIN 7 x32 i x64 nemam problem ni na jednom racunaru... ne znam zasto ti se to desava..

Skinuo binkw32.dll i iskopirao u system32, sysWOW64, i ufolder igre gde je i exe i sad prijavljuje "the procedure entry point_BinkSetVolume@12 could not be located in the binkw32.dll". Ljudi pucam po shavovima

Vrh Dno