Jao korisnik, koliko ti znas samo da smaras, i to ne samo u ovoj sobi.
Pises brate komentare bezvezne totalno. Ok, rekao si da igra smrdi, al cemu sve ovo posle.
Za tebe vazi post/body count, kao ni za koga drugog.
Ajde da rasclanimo stvar... (x/10)
Muzika, 10/10, sve numere pogodjene, u pocetku spori RnR, kasnije malo James Brown-a i drugih bisera tog perioda. Al dobro, to i nije toliko tesko bilo za uraditi, platis autorima/nosiocima prava i ubacis u igru

.
Voznja, 10/10, pricamo o simulaciji. Fantasticno odradjeno, razlicita vozila, razliciti osecaj. A generalni utisak... pa dovoljno je reci da su mnoge "simulacije" voznje 2 koplja iza, razni Dirt-ovi, NFS-ovi i ostala sra.nja.
Prica, 8/10, sasvim pristojna, na momente izvanredna, kraj nedorecen. Nije ni blizu prizi originala M1, al realno, takva prica ce retko moci biti ispricana opet. Crem de la crem mafijaskih filmova se nalazi u M1, ako bi gledao relativno, iskljucivo poredeci sa M1, ocena price za M2 bi bila i manja, al ebiga, ako poredimo sa slicnim igrama, ocena bi bila verovatno visa

.
Napucavanje, 8/10, nisam nikad bio ljubitelj cover sistema, cak sta vise. Al ovde mi je legao dobro. Minus je sto je nisan crven kad si naciljao na protivnika, i sto je hitbox ponekad cudno uradjen. U sustini ako kursor nije crven neces pogoditi coveka, iako ti je nisan preko njega. To se ponekad desava kad je neprijatelj u zaklonu. Osim ovoga, napucavanje je odlicno, animacija pri pogotku na vrhunskom nivou.
Grafika, 9/10. Vecim delom igre, grafika je vrhunska. Najlepsa voda ikada uradjena, najlepsi dim igde vidjen

. Minus su teksture objekata/zgrada u daljini, mogli su to malo bolje da odrade, mada moguce da bi igra bila drasticno zahtevnija.
Minus je takodje mali depth of field, tj. objekti relativno blizu nicu i nestaje u odnosu na oko igraca.
Atmosfera, 7/10. Tamo gde ima sadrzaja, to je fantasticno, al to je sve vezano za glavnu pricu. Fali dodatni sadrzaj i to jeste minus, mada su 2kChesi

najavili da ce igra biti strogo linearna.
Optimizacija, 10/10. Probajte na istom racunaru M2 i GTA4, i svaki dalji komentar je suvisan. M2 ima bolju grafiku i bolje radi.
Eto, rasclanio sam gameplay detaljno, i moja ocena je 8.5/10,
A ti sad korisniche, ako mozes, na ovaj post odgovori kako je M2 shit, jer nisi to dovoljno puta ponovio, moras dostici 1000 postova do kraja godine :smash:.