Šta je novo?

Mafia II

I kako tebi DLC koji je doneo 2 odela i 2 automobila moze da smeta.

Ko je presao igru, pa tek onda instalirao Made Man i ovog celavca, ok, i meni je komentar bio, trebali su to da stave odmah sve zajedno, ali kakve veze ima (ne)kvalitet DLC-a sa samom igrom. Ne mogu da smetaju pobogu.

Pa to opet dokazuje da nisi procitao ni moj prvi a ni moj drugi odgovor a nije bio duzi od par recenica.
Da su posteno odradili igru celavca nisu ni trebali da ubacuju. Vecinu ljudi kao i mene zanima glavna prica koja je totalno bleda i nedovrsena a ne neki bezlicni mutavac koji ima obavlja 3 misije pa tako 10 puta.

Pa to opet dokazuje da nisi procitao ni moj prvi a ni moj drugi odgovor a nije bio duzi od par recenica.
Da su posteno odradili igru celavca nisu ni trebali da ubacuju. Vecinu ljudi kao i mene zanima glavna prica koja je totalno bleda i nedovrsena a ne neki bezlicni mutavac koji ima obavlja 3 misije pa tako 10 puta.

P.S. Da malo skliznem sa teme a u tome nisam jedini. Iako se nisam identifikovao u tome ne razumem tvrdnju da neko iznosi svoje misljenje i time unapred planirano nabija broj odgovora. Jel Bench deli neke nagrade za broj odgovora pa da je potrebno tako nesto?

Jok bre... Osim ako si Newcomer..:)

Ovako - ja se nadam da svaki put kada kazem da je M2 shit, da oni utuve makar malo u tu svoju glavu da stvarno moraju vise da se potrude za 3...

Jao korisnik, koliko ti znas samo da smaras, i to ne samo u ovoj sobi.
Pises brate komentare bezvezne totalno. Ok, rekao si da igra smrdi, al cemu sve ovo posle.
Za tebe vazi post/body count, kao ni za koga drugog.

Ajde da rasclanimo stvar... (x/10)

Muzika, 10/10, sve numere pogodjene, u pocetku spori RnR, kasnije malo James Brown-a i drugih bisera tog perioda. Al dobro, to i nije toliko tesko bilo za uraditi, platis autorima/nosiocima prava i ubacis u igru :).

Voznja, 10/10, pricamo o simulaciji. Fantasticno odradjeno, razlicita vozila, razliciti osecaj. A generalni utisak... pa dovoljno je reci da su mnoge "simulacije" voznje 2 koplja iza, razni Dirt-ovi, NFS-ovi i ostala sra.nja.

Prica, 8/10, sasvim pristojna, na momente izvanredna, kraj nedorecen. Nije ni blizu prizi originala M1, al realno, takva prica ce retko moci biti ispricana opet. Crem de la crem mafijaskih filmova se nalazi u M1, ako bi gledao relativno, iskljucivo poredeci sa M1, ocena price za M2 bi bila i manja, al ebiga, ako poredimo sa slicnim igrama, ocena bi bila verovatno visa :).

Napucavanje, 8/10, nisam nikad bio ljubitelj cover sistema, cak sta vise. Al ovde mi je legao dobro. Minus je sto je nisan crven kad si naciljao na protivnika, i sto je hitbox ponekad cudno uradjen. U sustini ako kursor nije crven neces pogoditi coveka, iako ti je nisan preko njega. To se ponekad desava kad je neprijatelj u zaklonu. Osim ovoga, napucavanje je odlicno, animacija pri pogotku na vrhunskom nivou.

Grafika, 9/10. Vecim delom igre, grafika je vrhunska. Najlepsa voda ikada uradjena, najlepsi dim igde vidjen :). Minus su teksture objekata/zgrada u daljini, mogli su to malo bolje da odrade, mada moguce da bi igra bila drasticno zahtevnija.
Minus je takodje mali depth of field, tj. objekti relativno blizu nicu i nestaje u odnosu na oko igraca.

Atmosfera, 7/10. Tamo gde ima sadrzaja, to je fantasticno, al to je sve vezano za glavnu pricu. Fali dodatni sadrzaj i to jeste minus, mada su 2kChesi :D najavili da ce igra biti strogo linearna.

Optimizacija, 10/10. Probajte na istom racunaru M2 i GTA4, i svaki dalji komentar je suvisan. M2 ima bolju grafiku i bolje radi.

Eto, rasclanio sam gameplay detaljno, i moja ocena je 8.5/10,

A ti sad korisniche, ako mozes, na ovaj post odgovori kako je M2 shit, jer nisi to dovoljno puta ponovio, moras dostici 1000 postova do kraja godine :smash:.

The Expendables:

Muzika, 9/10, "Missisipi Queen" razvaljuje.

Vožnja 10/10 , 'baše mu kevu u onom pikapu u kaljuzi

Priča, 6/10, velikodušan sam, već vidjeno.

Napucavanje, 11/10. Nema potrebe za objašnjenjem.

Casting, 10/10, mislim, odjavna špica testosteron šprica.

Optimizacija 10/10, radi na Pentium 2 350 MHz.

Summae summarum, film je ****** živo. M2 nije, ali je prosek, gore navedene osobine samo zaklanjaju tu činjenicu.

Poslednja izmena:
Zanimljiva igrica, samo steta sto je kratka. Mogli su malo vise misija da ubace i free ride isto...

Story-based Mafia II DLC announced

A story-based downloadable add-on for gangster game Mafia II will be released later this year, 2K Games has announced.

Joe's Adventures, the third Mafia II add-on, will be available to download from the PlayStation Store for PS3, Xbox Live Marketplace for Xbox 360 and... The internet for PC.

The player character is Joe Barbaro, Vito Scaletta's best friend. You assume control during the time Vito spends in prison. We're promised a "dramatic storyline" with "intense arcade-style" gameplay.

The DLC will open up several new areas in Empire Bay, including a train station, the cathouse, a boat yard, a lakefront and some new buildings. Sounds lovely.

New items are up for grabs, such as new clothing, collectibles and more classic forties and fifties music.

Optional city-based quests are the focus of the arcade gameplay. There's a points-based system that allows you to move up the ranks on the online leaderboard with combos and multiplier bonuses.

No pricing details were revealed.

Očekivao sam dosta od Mafije 2. Dobio sam samo jednu kopiju keca. Slaba atmosfera i misije za klasu slabije nego u kecu. Ovo je praktično "samo da još jednom odigrate mafiju". Ocena 6/10

A story-based downloadable add-on for gangster game Mafia II will be released later this year

UF,pa ko ce to docekati :S:

Mislim da sam pre negde procitao da je trebalo da izadje krajem septembra,a ovamo sad ne pominju tacan datum.

The Expendables:

Muzika, 9/10, "Missisipi Queen" razvaljuje.

Vožnja 10/10 , 'baše mu kevu u onom pikapu u kaljuzi

Priča, 6/10, velikodušan sam, već vidjeno.

Napucavanje, 11/10. Nema potrebe za objašnjenjem.

Casting, 10/10, mislim, odjavna špica testosteron šprica.

Optimizacija 10/10, radi na Pentium 2 350 MHz.

Summae summarum, film je ****** živo. M2 nije, ali je prosek, gore navedene osobine samo zaklanjaju tu činjenicu.

Jesi poneo volan na projekciju filma :), il kuci kad si na svom P2 gledao, seo si za volan :laugh:.
Plasticni pistolj da nisanis po platnu/monitoru se podrazumeva :).

Isto kao u M1, igrao si igrani film, solidan akcioni film. To samo moze biti plus, nikako minus.

Nigde ja nisam rekao da je igra fenomenalna, al prosek sigurno nije. A bitno je sta ti smatras prosecnim ;). Navedi mi 5 igara koje si presao u jednom dahu u poslednjih godina dana. Ja se ne secam nijedne, M2 sam presao u dahu i pored ociglednih mana.
Tako da...

Poslednja izmena:
Tako da ti je selektivno "pamćenje". Dragon Age + DLC i expanzije, SC II Wings of Liberty, Star Wars The Force Unleashed, CoD MW2, Bioshock 2, Metro 2033, Burnout Paradise, Mafia 2. Ova poslednja je čist prosek i biće brzo zaboravljena kao jedan prosečan nastavak.

Kad mi bude trebao novi mikser, toster ili sada ove zimske gume za kola, pitaću te za tehničke karakteristike, jer se tu isključivo one gledaju.

Poslednja izmena:
Ja ne mogu da verujem da se ovde jos uvek raspravlja da li M2 sr***e ili ne,a pogotovo da se raspravljate sa "korisnikom" koji koristi ove forume za neke svoje price koje ustvari nikoga ne interesuju.
Predlazem SVIMA da ne njegove prozivke ne odgovaramo i da se vratimo prici o igri (ako jos uvek ima o cemu da se prica)
Mene konkretno zanima da li neko zna koliko ce jos biti dlc (neka proverena informacija) i kada ce izaci,cini mi se da je neko pomenuo da ce nesto biti krajem meseca

Tako da ti je selektivno "pamćenje". Dragon Age + DLC i expanzije, SC II Wings of Liberty, Star Wars The Force Unleashed, CoD MW2, Bioshock 2, Metro 2033, Burnout Paradise, Mafia 2. Ova poslednja je čist prosek i biće brzo zaboravljena kao jedan prosečan nastavak.

Kad mi bude trebao novi mikser, toster ili sada ove zimske gume za kola, pitaću te za tehničke karakteristike, jer se tu isključivo one gledaju.

Od ovih nabrojanih da se spomenu zaslužuju samo SC2 i Dragon Age, ostalo ne vredi ni spominjati. MAda nisam išao po tim temama da pričam o tome...

meni ljudi nije jasno kako mozete da se raspravljate oko obicne igre, stvar je za mene prosta : da mi se ne svidja i da me nije privukla (kao brdo igara koje sam probao, izmedju ostalog i taj famozni u svakom 3,4 postu pomenut GTA!) jednostavno je ne bih igrao !!!
U redu da svako iznese svoje misljenje, kapiram da su na ovom forumu i "ozbiljni igraci", koji npr. menjaju grafiku i dodaju memoriju tj. redovno pojacavaju svoju konf. samo zbog igara...i da su takvi merodavniji od drugih ako je rec o ocenjivanju igre, al opet ponavljam : ne vidim mesta za raspravu, pa cak i ako su misljenja razilicita.

btw. zanima me kako da Jimmy's Vendetta predjem onu misiju kad treba da shebem irski bar, sta treba da radim, posto pobijem sve ""micks" udjem u bar, roknem i barmena, dzubox, skinem skoro svaku sliku, polupam ili pokradem sva pica par puta sam mrtav pijan podmicivao pandure, pa ulazio u bar ""na kvarno" ali nikako da mi se otvori "go to safe"...ima neka fora, nesto konkretno treba da razbucam, ne stignem da procitam ono sto izadje gore u hits!?
Hvala unapred.:bottle:

Pucaj po vanjskim staklima na prozorima kafane, slupaj ih

Pucaj po vanjskim staklima na prozorima kafane, slupaj ih

samo to je dovoljno !?...vec sam iz ocajanja (4,5 puta se vracam na tu misiju) poceo i pandure da rokam, do sad sam ih podmicivao...svaku sliku i sva pica sam porazbijao, stvarno mi nije palo na pamet da moram i stakla da polupam. :)
hvala, vracam se u Bar ,)

Vidim da opet ima onih koji dizu igru do nebesa, onih koji govore da je solidna i onih koji se slazu samnom(a mozda i nema, nebitno).

U svakom slucaju, muzika JESTE dobra - ali nije njihova, zar ne? Nista od toga 2K nije SAM napravio???

Voznja nije simulacija vala... Da si igrao Grid ili neki stariji CMR ili Richard Burns Rally znao bi o cemu pricas, ovako su gluposti... Voznja nije prava simulacija, ali jeste solidna na "simulation" modu... Da kola imaju razliciti "osecaj" to primetio nisam, jer sam samo dugmice pritiskao..:)

Grafika jeste dobra i igra je dobro optimizovana, i tu necu i ne zelim da se zalim, posto sam ovim aspektom zadovoljan.

Prica - prica je ocajna mislim? Jer on stvarno napredovao nekako u igri? Samo radi sitne poslove da bi za sebe zaradio pare i pritom "slucajno" upozna par uticajnih ljudi, i samo jedan od njih mu postane prijatelj??? Wtf? Inace, Vito je neki stereotip tu, a nije ni mnogo pametan kada govorimo o odlukama koje donosi u igri...

Sta si jos rekao?

Inace, ovo je MOJE misljenje, po ko zna koji put OBRAZLOZENO, verovatno ponovo negirano i sta sve vec ne...

I naravno da imam svoje price - nisam ja kopija tudje licnosti - ja sam ja i dokle god mogu, u granicama pristojnosti i vezanosti za topic razgovora - govoricu sta mi se prohte!

A vas vise necu da davim, idite spavajte sa iluzijama da je M2 super/dobra/solidna igra, pa je zaboravite za 2-3 nedelje kada izadju fife i sta sve ne...:)

Vidim da opet ima onih koji dizu igru do nebesa, onih koji govore da je solidna i onih koji se slazu samnom(a mozda i nema, nebitno).

U svakom slucaju, muzika JESTE dobra - ali nije njihova, zar ne? Nista od toga 2K nije SAM napravio???

Voznja nije simulacija vala... Da si igrao Grid ili neki stariji CMR ili Richard Burns Rally znao bi o cemu pricas, ovako su gluposti... Voznja nije prava simulacija, ali jeste solidna na "simulation" modu... Da kola imaju razliciti "osecaj" to primetio nisam, jer sam samo dugmice pritiskao..:)

Grafika jeste dobra i igra je dobro optimizovana, i tu necu i ne zelim da se zalim, posto sam ovim aspektom zadovoljan.

Prica - prica je ocajna mislim? Jer on stvarno napredovao nekako u igri? Samo radi sitne poslove da bi za sebe zaradio pare i pritom "slucajno" upozna par uticajnih ljudi, i samo jedan od njih mu postane prijatelj??? Wtf? Inace, Vito je neki stereotip tu, a nije ni mnogo pametan kada govorimo o odlukama koje donosi u igri...

Sta si jos rekao?

Inace, ovo je MOJE misljenje, po ko zna koji put OBRAZLOZENO, verovatno ponovo negirano i sta sve vec ne...

I naravno da imam svoje price - nisam ja kopija tudje licnosti - ja sam ja i dokle god mogu, u granicama pristojnosti i vezanosti za topic razgovora - govoricu sta mi se prohte!

A vas vise necu da davim, idite spavajte sa iluzijama da je M2 super/dobra/solidna igra, pa je zaboravite za 2-3 nedelje kada izadju fife i sta sve ne...:)
radje je igram nego GTA IV ;-) daleko bolje odradjena igra i slast mi je da igram ovakkvu igru (govorim o free ride jer sam obruno obe igre ;-)

neko je pitao koji dlc izlazi krajem meseca, i mene zanima isto...takodje ako bi neko ko je skinuo vec sve postojece dlc-ove hteo da napise sta je sta...nekima od nas bi bilo korisno, trazim po YT bez veze, otvaram sve neke trailer-a i gampelay...jel Joe's Adventures izasao ili tek treba ?

u "strucne rasprave" necu da se upustam, kad je Mafia (1) bila aktuelna, 2002 nisam cak ni imao cpu...meni je ovo zanimljiva igra koja mi drzi paznju vec duze vreme,a ovo jedina tema na benchu, sto se igara tice, koju uopste i citam.Maf 2. DLC PACK : http://www.youtube.com/watch?v=W1TTHMdhJ3Y za sve hejtere i kriticare ;)

p.s.niko mi nije odg. pa prepdostavljam da niko i ne zna sta je "ono" gde su skrenula kola u kojima je Joe, park, groblje ili nesto 3. 5 deseto ? evo kraja : http://www.youtube.com/watch?v=8I-QzQ5gJDs

Poslednja izmena:
To gde su skrenula kola ce biti najverovatnije objasnjeno u nekom future DLC-u...

Ali ako ne bude - zar nije ocigledno???

Niko vise nece jesti kod Joe-a..;)

neko je pitao koji dlc izlazi krajem meseca, i mene zanima isto...takodje ako bi neko ko je skinuo vec sve postojece dlc-ove hteo da napise sta je sta...nekima od nas bi bilo korisno, trazim po YT bez veze, otvaram sve neke trailer-a i gampelay...jel Joe's Adventures izasao ili tek treba ?

u "strucne rasprave" necu da se upustam, kad je Mafia (1) bila aktuelna, 2002 nisam cak ni imao cpu...meni je ovo zanimljiva igra koja mi drzi paznju vec duze vreme,a ovo jedina tema na benchu, sto se igara tice, koju uopste i citam.Maf 2. DLC PACK : http://www.youtube.com/watch?v=W1TTHMdhJ3Y za sve hejtere i kriticare ;)

p.s.niko mi nije odg. pa prepdostavljam da niko i ne zna sta je "ono" gde su skrenula kola u kojima je Joe, park, groblje ili nesto 3. 5 deseto ? evo kraja : http://www.youtube.com/watch?v=8I-QzQ5gJDs

Shot svih DLC ova ;-)

bravo druze, to volim...kad se iznerviram i ugasim Maf 2. da vidim nesto normalno i korisno u ovoj temi, (zaglavio sam sad kod onih silnih iraca sa tomsonima i svim ostalim automatskim oruzjem), kad treba da im shebem kola...mnooogo ih bre! :)..mozda sam trebao 1. kod Hari-ja ?
jos kad bi ukratko rekao sta je sta, jer mad man-a sam skinuo sa osn. paketom skidrow-a, kao i ostali, prepostavljam, a Jimmy-ja posebno...pa nisam mad man ni otvarao reko 1. da zavr. dzimijevu osvetu (da ne besni covek u onoj samici, mogu posle ga prebace na bolnicko odeljenje i nista od naseg igranja...mada mozda bi bilo zanimljivije?) :D
znaci da te ne maltretiram, ako/kad te ne bude mrzelo samo par reci pored svakog dlc (ja 2 vec znam, al ono kao radi ostalih).
a o raspravi na forumu...ma ne mogu...brate, hvala za ove dlc-ove, svaka ti dala i svaki ti torent bio cist ;)

bravo druze, to volim...kad se iznerviram i ugasim Maf 2. da vidim nesto normalno i korisno u ovoj temi, (zaglavio sam sad kod onih silnih iraca sa tomsonima i svim ostalim automatskim oruzjem), kad treba da im shebem kola...mnooogo ih bre! :)..mozda sam trebao 1. kod Hari-ja ?
jos kad bi ukratko rekao sta je sta, jer mad man-a sam skinuo sa osn. paketom skidrow-a, kao i ostali, prepostavljam, a Jimmy-ja posebno...pa nisam mad man ni otvarao reko 1. da zavr. dzimijevu osvetu (da ne besni covek u onoj samici, mogu posle ga prebace na bolnicko odeljenje i nista od naseg igranja...mada mozda bi bilo zanimljivije?) :D
znaci da te ne maltretiram, ako/kad te ne bude mrzelo samo par reci pored svakog dlc (ja 2 vec znam, al ono kao radi ostalih).
a o raspravi na forumu...ma ne mogu...brate, hvala za ove dlc-ove, svaka ti dala i svaki ti torent bio cist ;)

druze to su ti kola i odela :) inace ja sam tu misiju presao tako sto sam usao sa kolima i gazio te ljude :-DDD

druze to su ti kola i odela :) inace ja sam tu misiju presao tako sto sam usao sa kolima i gazio te ljude :-DDD

ma znam brate ne ocekujem ni ja skroz novu pricu i igru...eno stavio sam gore link ka 2 klipa, gde se vidi da je bas to sto kazes, jedino u Joe's Adventures moze da bude i neka cutscene...da i ja sam irce tako presao , na kraju mazno sam auto koji je boji za upravljanjae od onih teskiih limuzina i gazio ih :)
ajd sad ovim "kriticarima" da se pridruzim, sa dlc ovo je vise nego kompl. iga , bar za mene...iako nisam jos ni Jimmy-ja presao, jasno je je da je to ubaceno niko ne bi mogo da kaze da je igra kratka.
Cisto me zanima ima li neko na ovom forumu ko je platio igru i ako ima (al neverujem) dal neko zna koliko kosta sama igra ?

ma znam brate ne ocekujem ni ja skroz novu pricu i igru...eno stavio sam gore link ka 2 klipa, gde se vidi da je bas to sto kazes, jedino u Joe's Adventures moze da bude i neka cutscene...da i ja sam irce tako presao , na kraju mazno sam auto koji je boji za upravljanjae od onih teskiih limuzina i gazio ih :)
ajd sad ovim "kriticarima" da se pridruzim, sa dlc ovo je vise nego kompl. iga , bar za mene...iako nisam jos ni Jimmy-ja presao, jasno je je da je to ubaceno niko ne bi mogo da kaze da je igra kratka.
Cisto me zanima ima li neko na ovom forumu ko je platio igru i ako ima (al neverujem) dal neko zna koliko kosta sama igra ?

ima ljudi koji su kupili ;-) ps meni su ovi dlc ovi ok nije mi problem samo copy paste :)

stigao sam do onog dela gde treba da ukredem pecat iz sefa, ali kad ga uzmem pali se alarm i panduri pucaju ne mogu nikako da podegnem.

ako je bila ranije stvarno ne mogu da citam 140 stranica.

Alarm ce se upaliti kako okrenes, ja sam im pobegao uz malo muke onim hodnikom kojim sam dosao, manje-vise:p Slobodno ih upucavaj, ishod je isti...

Nazad
Vrh Dno