Šta je novo?

Mafia II

Ajde vise i taj dlc da isprobamo,pa sto kaze neko iznad moze delete :d

Desava li se vama da se framerate nerijetko prepolovi? U benchmarku mi izbaci prosjecan oko 30, dok igram bide oko 35-45, samo u nekim trenutcima padne na 15-ak. U cemu je problem?:trust:
Konfiguracija je iz profila.

Desava li se vama da se framerate nerijetko prepolovi? U benchmarku mi izbaci prosjecan oko 30, dok igram bide oko 35-45, samo u nekim trenutcima padne na 15-ak. U cemu je problem?:trust:
Konfiguracija je iz profila.

Pa ja tu nevidim problem ;)
elem ovaj free ride je jako dosadan :)

E stvarno su se isciganisali za sve pare. Realno treba sacekati jos par meseci i odigrati celu igru.

Jel može da se podesi da se brzina prikazuje u kilometrima?
Promenio sam unit type u metric ali to je izgleda nije vezano za to.

Auto,i moze da se nabudzi superchardzer u motor u garazama.

pa bolje da unesu nesto novo u taj dlc i malo razbiju monotoniju. stvarno mi nije potreban mobile.de u garazi...

vrhunska igra, stvarno... :)

Pozdrav ljudi, imam jedno pitanje. Tek sam poceo da igram igricu pa me nesto zanima da li je neki bag ili nije. Kad se vec vratim iz rata i idem po papire da bi me oslobodili fronta i kupujem onaj alat za obijanje, e sad kad kupim odmah ga i isprobavam tj. ucim kako se radi sa njim. Evo sta se desava posle toga kad to zavrsim pocinje energija da mi pada i zamuti se slika i energija mi je na minimumu, vozim se i dalje, znaci dovoljno je da me neko ocese i ja umirem, idem da maznem onaj auto tamo od camuga i tu postoji neki bar, tu popijem pice i energija se digne ali ponovo nastavlja da pada sve do kraja i opet isto. Jel to normalno ili ne.

^Bolje zaleci igru...Prosetaj do prve apoteke, nije teko naci lek...:D

Ja je upravo zavrsio i meni se svidja :). Nije kao prvi dio, to definitivno, ali ok je igra u svakom slucaju. Jako je kratka, to je meni najveca mana.... imam utisak da sam se tek zaigrao kad ono kraj :(. Steta, moglo je biti jos jedno desetak nivoa :D. Ma i 15 je ok, ali da su svi kao par zadnjih, sve bi bilo super.

Grafika je extra nema sta :). Meni islo super sve na max, a ne znam jel neko od vas odigrao sa ATi-jem sa ukljucenom fizikom. Ja sam drzao na medium i moglo je da se igra sasvim ok. Znao je fps da padne kod teskih pucnjava, ali podnosljivo je :). Na high vec nema sanse :p. Imam utisak da fps padne na 5 :D. Koliko sam shvatio kad igras sa ATi-jem onda fiziku radi CPU ili?

OK :p. Pa da, logicno... glupo pitanje :D. Nego eto malo me iznenadilo da CPU moze to da izgura, zato sam i pitao. Mislio sam da nece moci uopste.

Ja je upravo zavrsio i meni se svidja :). Nije kao prvi dio, to definitivno, ali ok je igra u svakom slucaju. Jako je kratka, to je meni najveca mana.... imam utisak da sam se tek zaigrao kad ono kraj :(. Steta, moglo je biti jos jedno desetak nivoa :D. Ma i 15 je ok, ali da su svi kao par zadnjih, sve bi bilo super.

Grafika je extra nema sta :). Meni islo super sve na max, a ne znam jel neko od vas odigrao sa ATi-jem sa ukljucenom fizikom. Ja sam drzao na medium i moglo je da se igra sasvim ok. Znao je fps da padne kod teskih pucnjava, ali podnosljivo je :). Na high vec nema sanse :p. Imam utisak da fps padne na 5 :D. Koliko sam shvatio kad igras sa ATi-jem onda fiziku radi CPU ili?

Imamo identican utisak, ne vredi da radim copy paste, pa cu te quote-ovati. Bas pre par sati sam je presao. Optimizacija ove igre je vrhunska, za to im skidam kapu. Zbog ove igre sam iscupao 8800GT iz druge masine pa je sluzila kao PHYSX kartica. Ipak u velikoj guzvi u gradu znao je da padne fps, a da se primeti (znaci ispod 40) pa se brisanjem fajlova vezanih za odecu civila ovo otklanja. Stvarno dobra igra, potencijalno fantasticna. Na zalost, zrtva modernih trendova u igrackoj industriji (proklinjem dan kada im je pao na pamet pojam DLC)...

Jedino sto me nervira je bezobrazan zavrsetak (ako se tako moze nazvati)...

Kraj me je bas smorio. Ipak je Joe bio najgotivniji lik. Sad ces da vidis kad u trecem delu on ziv, oni ga vodili na sladoled i setnju po parku :D

@P$ych0, hvala :)

@dulsrules, i mene bas to smorlilo...
nego sad da nisam zavrsio igru, bio bi iznerviran sto sam otvorio temu :p. Nemoj ovako pisati, ima ljudi koji nisu presli igru... vjeruj mi, neko ce se smoriti ako procita, a nije jos igrao ili tek igra. Baci ovo u spoiler :) :wave:

Ja skinuo Vendetu. Ako treba nekom link nek se javi.:D

Poslednja izmena:
Jest', copy/paste varijanta i vozi.

Prilozi

• mafia2 2010-09-07 09-32-56-48.jpg
    mafia2 2010-09-07 09-32-56-48.jpg
    141.1 KB · Pregleda: 93
  • mafia2 2010-09-07 09-33-15-00.jpg
    mafia2 2010-09-07 09-33-15-00.jpg
    81.1 KB · Pregleda: 68
  • mafia2 2010-09-07 09-33-38-54.jpg
    mafia2 2010-09-07 09-33-38-54.jpg
    158.8 KB · Pregleda: 75
  • mafia2 2010-09-07 09-33-46-54.jpg
    mafia2 2010-09-07 09-33-46-54.jpg
    179.7 KB · Pregleda: 98
A jel valja cemu?

I koliki je DLC?

Pojma nemam, evo ti/vam link pa probaj(te):

http://www.megaupload.com/?d=NVIZXSBD

Otpakovati u: MafiaII/pc/dlc

Edit:

U 2. misiji izgleda da ima neki "trigger", stalno propadam kroz texture. 1. kad sam startovao bilo je sve ok. :/

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno