Šta je novo?

Mafia II

isto kao i ps3 zakucanih 30fps

isto kao i ps3 zakucanih 30fps

Zna to da opadne u odredjenim situacijama, pri gazenju ljudi i slicno. Nisu uopste koristili SPU procesore na Cell-u.

Grad ce se menjati u Mafiji kako godine prolaze? Po*nografija! :Klanjanje

^
Uuuu ***! Jel ce se stvarno menjati grad?!

Ne sme izaci nikad bre :D :D :D Propascu u svim aspektima zivota! :d

Jos ako promena bude zavisila od izbora gradonacelnika :d

Mafia 2 Delayed

Tužne vesti. Take-Two hoće perfekciju :)

2K Czech's crime themed game Mafia 2 and Rockstar San Diego's wild west inspired Red Dead Redemption both suffered a delay, apparently, "to allow additional development time for the titles and to maximize their full potential."

This was revealed by Publisher Take-Two today. Now they are saying that both games are due within the "first half of fiscal 2010" - which means between November 1 2009 and April 30 2010.

nema veze. takve igre nema smisla pozurivati, samo neka budu dobre, nebitno je kada ce ugledati svetlost dana.

I ja sam stvarno za to da igre sa dobrim naslovima ne treba pozurivati...Ali stvarno je previse...Evo vec par godina rade drugi dio....

Nece ona do 2011 sigurno.

Poslednja izmena od urednika:
A mozda im treba vremena da optimizuju za npr. 2400HD ili 7300GT :D

Ma samo neka izadje kad god! Neka bude izvesno da ce izaci i ja sam srecan! Pa kad god.
Samo da jeobrnem i nek crknem :d

Ipak je to nastavak jedne od najboljih igrica svih vremena :d

Koje olaksanje... je*ote :Klanjanje

2K Martin on Driving in Mafia II:

Hello guys,

Today I have a message from one of my fellow colleges. Vaclav Kral is responsible for the driving model and he did this job also on Mafia I, therefore you can definitely believe that he knows what he is talking about:

Our driving model at this moment is far more realistic and precise than the physical simulation used in Mafia I, and thanks to this it is actually also easier to control. It is closer to real cars.

Thanks to the setting of difficulty that we are now experimenting with we should be able to make the driving accessible for players who do not play hardcore simulators and like rather easier and arcade like car driving. However even when set to arcade, the driving still maintains high quality feel of physical simulation.

But the rest can enjoy the ride with "raw car" without any supporting driving assistants.

In the videos released so far you could see only driving with arcade setting (it is the default one at the moment) and also the driver chose to ride rather carefully (no skidding) and the camera was not ideally positioned.

I believe that we will try to do something about this during our E3 presentation.

Kad vec ovoliko odlazu mogli bi da odrade i prvu Mafiju u novom engine-u. :)

Ja to ne bih voleo. Mafia 1 je dobra onakva kakva je, ako budu petljali oko nje izgubiće na igrivosti (kao što se desilo sa Riddickom npr.). To bi bilo isto kao kad bi neko Mona Lizi docrtao obrve :d

Koje olaksanje... je*ote :Klanjanje

So say we all :D

Svaka im cast, sad se jos nadamo da ce stvarno igru dovesti do perfekcije (da ce iskoristiti odlaganje) i da se naoruzamo hardverom tokom praznicnih popusta ;)

Na 2:56 covek pored kola koja eksplodiraju nije zadobio ni ogrebotinu :D

Na 2:56 covek pored kola koja eksplodiraju nije zadobio ni ogrebotinu :D

Koga za to briga :d
Samo nek sve na ekranu prshti i nek se kupuju nove grafe :smash:
Meni se ovi gameplay filmici uopste ne dopadaju :trust: (sad' ce paljba :eyebrows:)
Reciklirano njesra sa milion cut scene-ova koje samo valjda "wanna be gangsta" likovi nece preskakati lol a i za njih je bolje da opet pogledaju GF triologiju nego li da djipaju mafiju 2 ;)

@ben rektum
Mogu da naprave i "feel bullets and baseball bats real life simulation edition" :d ali mi ovo ne mirise na dobro ***
suvise mi je "te jedno te isto" + malo "shader shminke" :crash:

grad se mijenja tokom igranja i vidite kakva auta izledaju nakon padavine snjige zar nije fenomenalno...bar tako izgleda meni

Što se toliko fascinirate činjenicom da se grad menja tokom igranja kad je to imala i prva Mafia? Promene godišnjih doba OK, to je relativno novo za ovaj tip igara.
Ja se samo nadam da će biti istina ono što je rečeno za upravljanje vozilima (i da je ovo u trejleru samo arcade mode). Mislim, zima je, sneg i led, a kola idu ko po šinama - da hoću takav driving gameplay igrao bih NFS.

Poslednja izmena:
Gde bre ti vidis voznju ko po sinama, si bio :bottle: ili si neki drugi video gledao.
Pa bas se kola ljudski zanose.

A gde si ti video da se grad u M1 menja, ma losu ti neku :bottle: ili :cigar: trosis :D.

Nazad
Vrh Dno