Šta je novo?

Mafia II (ps3, xbox360)

Ma super su 🙂 Koliko njih je propustilo Mafiu zbog ovog i*iotskog review-a, doduse tada se nije bas toliko uzimala rec reviewera i njegova ocena kao govor boga direktno..

Jeste, dati 8/10 igri godine je popravak.

Oni su jedni od retkih koji su realno sagledali igru i dali realnu ocenu.
I U2 je igra prosle godine, pa joj opet licno ne bih dao vise od 9.

Ma super su 🙂 Koliko njih je propustilo Mafiu zbog ovog i*iotskog review-a, doduse tada se nije bas toliko uzimala rec reviewera i njegova ocena kao govor boga direktno..

Nije EG tada bio uticajan 🙂.

A ko to sagledava realnost? Metacritic kaze za MGS4 da je realnost 94. Sta to znaju recezenti EG-a sto ostala novinarska scena ne zna?

Tako je Borise 'apsi ih, imas moju podrsku! 😀

Po mom misljenju su realno sagledali igru, tj. nisu podlegli hype-u i visegodisnjem iscekivanju zavrsetka serijala i resavanje misterija iz MGS2(od kojih su neke na prilicno jadan nacin odbacene u prvih 10 minuta igre 😀).
Dovoljno je pogledati misljenja po MGS fan forumima ili recimo neogafu, pa videti da je dosta ljudi od igre ocekivalo vise.
Metacritic i nije neko merilo, po njemu ispada da je Tony Hawk's Pro Skater 2 druga najbolja igra ikada 🙂.

Ono sto se meni svidja kod EG-a je sto ne dele desetke sakom i kapom kao vecina sajtova i sto se ocene koje daju u vecini slucajeva poklapaju sa mojim misljenjem.

Ajde bezi, ne trolluj, MGS4 je strasna igra, sto bi mene bilo briga sta ko pise po netu. Jos nisam cuo da neko lose prica o igri osim tebe. Nemoj da igras vise MGS i cao, zavrseno. Tebi je Super Mario i Halo do yaya, o cemu dalje da pricamo !?

Mozda zato sto nema sokante scene i prica o Otaconu kako pisa u gace i prica kako ga je maceha silovala ? :d

Ajde bezi, ne trolluj, MGS4 je strasna igra, sto bi mene bilo briga sta ko pise po netu. Jos nisam cuo da neko lose prica o igri osim tebe. Nemoj da igras vise MGS i cao, zavrseno. Tebi je Super Mario i Halo do yaya, o cemu dalje da pricamo !?

Koliko ja znam ti nisi igrao MGS na PS1 kada se pojavio, nisi igrao MGS3 koji je najbolja igra u serijalu, neces da igras Peace Walker koji je dosta bolji od MGS4 zbog grafike :wall: i pametujes o MGS serijalu.
Nemoj molim te.

Mozda zato sto nema sokante scene i prica o Otaconu kako pisa u gace i prica kako ga je maceha silovala ? :d

Bitno je da ima klozetskog humora i patetike za izvoz.

A zbog cega po tvom misljenju MGS ne zasluzuje 9ku ili 10ku?

Pricao sam vec 100 puta o tome u MGS temi, nema potrebe da i ovde to radim.
Najlakse je da se ne slozimo 😉.

4/10 dao covek Mafia-i 🙂.
Cenim da je GTA San Andreas dao 11/10, citajuci poslednji pasus "review"-a M1.
Koji *****.

Igrao sam MGS1 na PC-u, kakve to veze ima, potpuno ista igra kao i na PS1.
MGS3 nisam presao, ali sam gledao ceo walktrought na youtube-u i znam napamet o cemu se radi igre. Mislis da sam toliko glup da igram zavrsnu igru serijala, a da nisam upoznat sa proslim igrama ?
MGS1 mi je najbolji, MGS4 posle, za MGS3 ne mogu nista da kazem jer nisam jos uvek licno igrao, mada deluje do jaja.
MGS4 je verovatno i najozbiljnija igra u serijalu, sa min Hideo gluposti, tako da ne znam o cemu ti pricas.

Igrao sam MGS1 na PC-u, kakve to veze ima, potpuno ista igra kao i na PS1.
Jeste ista igra, ali je izasla za pc 2 godine kasnije.
Koliko je MGS bila bitna igra je mogao da proceni samo onaj ko je igrao kada se i pojavila.

MGS4 je verovatno i najozbiljnija igra u serijalu, sa min Hideo gluposti, tako da ne znam o cemu ti pricas.
Volim ja Kojimine zezancije, ali MGS4 je jedina igra iz omiljenog mi serijala, gde me je u nekim delovima bilo sramota sto igram to sto igram.

Jeste ista igra, ali je izasla za pc 2 godine kasnije.
Koliko je MGS bila bitna igra je mogao da proceni samo onaj ko je igrao kada se i pojavila.

Volim ja Kojimine zezancije, ali MGS4 je jedina igra iz omiljenog mi serijala, gde me je u nekim delovima bilo sramota sto igram to sto igram.

*** odakle mi tada pare za PS1!

Zbog ovakvog lupetanja cu da te stavim na ignore listu! :smackbum:

Postoje valjda igraonice i kod tebe u selu 🙂.

Samo napred.

Ovaj Mad Muzi je pravi uskok! Uvek se nadovezuje na moje postove.

Naravno da nase selo od 20k ljudi ima igraonicu, ali se igrao ISS i nista drugo. :-devil-:

Pa ne slazem se ni ja sa svim ocenama(Alan Wake recimo), ali su mi ipak bolji od ostalih.

EDGE, otprilike, koristi ovu formulu:

Ako je britanska igra, na realnu ocenu dodati +2.
Ako je Xbox ekskluziva, na realnu ocenu dodati +1.
Ako je PS3 ekskluziva, od realne ocene oduzeti 1.

Skoro si pa ubo 🙂.
Oni dobro ocenjuju PS3 ekskluzive, ali xbox igre skoro pa uvek dobiju ocenu vise.

Izgleda da je ipak ovo ekskluzivni DLC za PS3:

If you're a PS3 player and were all excited to see the exclusive "Jimmy's Vendetta" in your Mafia 2 DLC offerings, hold your horses there, Daddy-O. Turns out "Jimmy's Vendetta" is actually the second DLC pack coming to the game. The first is the one that's PS3 exclusive, and it's called "The Betrayal of Jimmy." Boy, this Jimmy guy, he's got some trust issues.

"The Betrayal of Jimmy" will be available exclusively for the PS3 at launch, free with a code inside the new game, or from PSN for $9.99. The pack will allow players to experience "dozens of intense newly created arcade-style, city-based missions" as Jimmy, a mob mercenary. "Jimmy's Vendetta" is another pack coming down the line (pricing and availability not yet announced) that will offer new locations and new missions and have the player working alongside Jimmy around Empire City.

Those previously leaked trophies are for the second pack, then, not the first. And we don't yet know if that pack is exclusive to the PS3 or not. Hey, it's confusing, but you're no mafia meathead -- you gotta be smart to outwit the feds, see?

http://www.joystiq.com/2010/07/16/betrayal-of-jimmy-is-exclusive-ps3-launch-dlc-for-mafia-2-ji/

Dakle, besplatan ako kupite novu igru, $9.99 ako kupite polovnu (pod uslovom da je prvobitni vlasnik iskoristio vaucer).

Novi trejler

[YOUTUBE]0TB_04QwVjE[/YOUTUBE]

jos 10 dana, pa se igra demo
jel igrao neko one mini igrice na sajtu mafije?
sta treba da se radi u trecoj, nista ne kapiram?
i gde moze da se nabavi digital deluxe edition (uk sajtovi), posto mi je za collector's mnogo para?

Dok Eurogamer ne da svoj sud, ne kupujem igru..

Ja je ne kupujem svakako, a igracu je makar 2 nedelje pre tebe 🙂.

Ti si nas idol.. aj sad bezi 😀 😛

Nazad
Vrh Dno